ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
JobTiger Ви кани да бъдете част от XXIII-та среща на HR специалистите!
С удоволствие ви каним да се включите в 23-тото поредно издание на HR Weekend!

Това лято събитието ще ни отведе в подножието на живописния и прохладен Тетевенски Балкан. Дискусиите ще проведем на 12 и 13 юни 2015 г. в Спа хотел „Планината“ – с. Рибарица.

За семинарната програма отново сме избрали най-интересните и актуални за HR- специалистите теми:

  • За „Социалните мрежи в полза на намирането на таланти“, своя опит ще сподели Силвия Лешина от TELUS International Europe;
  • За „Изграждането на собствени технически кадри“, ще разкаже Спаска Станкова от Либхер-Хаусгерете Марица
  • „Социалната ангажираност – дълг или потребност“, с модератор Антоанета Найденова от Фондация „Самостоятелни млади хора“.
  • XXIII-та среща на HR екипите в България ще приключи с обратна връзка и официално закриване на събитието.
Както всяка година, и през юни 2015 сме включили в програмата множество развлечения за свободното ви време! Очаквайте също нашето традиционно мероприятие-изненада, за което ще запазим мълчание до 12-ти юни!

Вижте и програмата на предстоящата среща тук.

За записвания и въпроси:
Т: +359 2/49 180 22
E: events@jobtiger.bg.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Be IT Conference събра на едно място 300 млади ИТ специалисти

Нови технологии, различни езици за програмиране, успешни практики и стратегии – всичко това бе представено на 15 май по време на второто издание на безплатната конференция Be IT. Тя се състоя в Suite Hotel Sofia, където в три различни зали близо 300 младежи дискутираха тенденциите в ИТ сферата.

В рамките на деня се проведоха 15 уъркшопа, разпределени в трите най-горещи направления в информационните технологии в момента – Mobile, Database и Web. По време на тях се разискваха реални казуси, с които са се сблъсквали лекторите в процеса на работа и как са се справили с тях. След всяка работилница, присъстващите имаха възможност да се включат в дискусии по темата, в които да споделят своя личен опит и идеи.

Proxiad, Технологика, UniCredit Bulbank, HP, SEEBURGER, Unify, Visteon, Codix, MentorMate, Software Group, OrderDynamics, Skrill, Sutherland Global Services и Musala Soft са компаниите, които тази година взеха участие в конференцията. Техните представите споделиха добрите си впечатления от посетителите и се обединиха около мнението, че подобна конференция е необходима за развитието на ИТ бизнеса у нас, поради факта, че тя помага за по-лесната връзка между компаниите и младите специалисти.

Всички посетители на Be IT получиха специални торбички с подаръци от организаторите и техните партньори. Освен това по време на конференцията повечето от тях изпиха по чаша кафе, осигурено от Baristo, енергийна напитка от RedBull, коктейл от Club Мате, на обяд похапнаха от вкусната пица на Domino’s и сладките изкушения на Nestle, а след като събитието приключи получиха възможност да се приберат безплатно до домовете си, с Uber, благодарение на промо кодовете, които бяха осигурили от компанията.

Партньорите на събитието Baristo, Nestle, RedBull, Club Mate, Domino’s и Uber се погрижиха за приятната атмосфера през целия ден, а в края на конференцията трима късметлии си тръгнаха с куадкоптер Blade 180QX HD от JobTiger, ваучер за пътувания на стойност 50 лв. от Uber, както и “Leap Мotion” контролер, хостинг план СуперПро и един домейн с разширение .com; .net; .org; .info; .biz или .eu за период от една година от SuperHosting.bg, от специално организирана томбола.

Конференцията се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Официален спонсор на събитието е SBTech.

Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Yatoto, Предприемач.com, CooliceHost, Kaldata, Международната награда на херцога на Единбург, BGMaps, NewTrend.bg, Seminari365.com, Smart News, SocialEvo, ITeventZ, 9 Academy, Start It Smart, Silicon Drinkabout, ComputerWorld.
 
Интересно от JobTiger.tv
Какви умения включва базовата финансова грамотност

Когато се говори за базова финансова грамотност, не става въпрос за способността да се четат тежки корпоративни отчети или да се разпознават трендовете на борсата. „Ако си помислите кои са някои от най-основните проблеми, с които трябва да се справяме днес: колко да спестяваме, как да инвестираме и планираме бъдещето, как да бюджетираме, как да разпознаваме и преценяваме тежестта на различните възможности – това са основите на финансовата грамотност“, казва проф. Джордж Вредевелд...

  • Успех за Be IT.Today 2015 – иновативната IT конференция
  • Възможност за получаване на международния сертификат „Working with Investors in People“ в София
  • Как се ползва новата онлайн система за кандидатстване по Оперативните програми (видео)
  • Най-важното работно умение днес
  • LinkedIn ще хваща лъжците и ще ангажира служителите
  • Кариера и/или личен живот – балансът е постижим
  • Как да избягваме наемането на „токсични“ служители
  • Изпълнителните директори получават на ден повече, отколкото служителите им за година
  • Младите не желаят да работят в корпорации