ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Месец ноември започна с календар събития 2023 от JobTiger за кариерни форуми и HR изложение
С радост споделяме с вас, че Календар събития 2023 на JobТiger е готов и записванията за изложители вече са отворени.

Традиционно в него сме включили най-големите кариерни форуми в България, секторните кариерни събития, както и изложението за водещите компании на HR пазара.

Графикът за провеждане на събитията през 2023: Най-новото в Календар 2023:
 • Събитията в София, Пловдив и Варна ще се провеждат в събота, с цел да се посрещнат и студенти, и работещи посетители, както и да бъдат още по-отворени в събитийния живот на големия град.
 • Национални дни на кариерата в София ще се проведат в Grand Hotel Millennium Sofia – модерен хотел в центъра на града и зали, позволяващи гъвкавост и креативност при организацията на всяко събитие.
 • Кариерните форуми във Варна ще бъдат посрещнати от Хотел-галерия „Графит“ – бутикова атмосфера до университетски комплекс в сърцето на града.
Цени, възможности за участия и спонсорско позициониране ще откриете в Календар 2023 – ТУК.

Възплозвайте се от преференциални цени с JobTiger Wallet – програма за отстъпки и гъвкаво управление на услугите и средствата.
Специализираният кариерен форум Дни на кариерата в УНСС ще се проведе през ноември

Традиционният форум ще се проведе на живо на 22 ноември във фоайето на УНСС София и виртуално на 24 ноември - онлайн в платформата на Brazen Technologies.

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров. Сребърни спонсори на събитието са LDC, Sum Up, Japan Tobacco International Bulgaria. Бронзов спонсор е Decathlon.

Над 70 компании вече са заявили участие в събитието, сред които Хотел InterContinental Sofia, Баумакс България ООД, JTI Bulgaria, Дискордиа АД, Тойота Балканс ЕООД (част от Inchcape), LPP Bulgaria, PPD, part of Thermo Fisher Scientific, "Адрес недвижими имоти" АД, Coca-Cola Europacific Partners.

Запазете вашето място за участие и позициониране на вашата компания тук.

Посетителите вече могат да се регистрират на тази страница.

* На събитието в УНСС ще бъде използвана отново иновацията със ScanFactor - кариерните форуми на живо с дигитален обмен на данни.
Най-добрите работодатели представят своите стратегии за Employer Branding

Динамична програма и разнообразие от теми са предвидени в програмата на Employer Branding Forum “Битката за талантите” 2022.

Под мотото “Next Level Branding /Working / Leadership Experience” ще се проведе седмото издание на конференцията, посветена на изграждането на успешни работодателски марки и кампании за привличане на най-добрите таланти - “Битката за талантите”. Сред топ говорителите са утвърдени имена от сферата на PR и комуникациите и управлението на човешките ресурси.

Форумът ще събере на едно място експерти по employer branding, практици, които се занимават с привличане на таланти и силни лидери на компании, които са открили тайната как да изграждат успешна работодателска марка.
Кариерна борса в Бургаски свободен университет

Бургаски свободен университет и JobTiger организират Кариерна борса за студенти на 30.11.2022 г.

Събитието е безплатно за студенти и работодатели и се организира като част от изпълнение на Проект BG05M2OP001-2.016-0030-C01 „Модернизация на образователните решения за кръгова икономика, стратегически инфраструктури и производства (МИKС-ИП)“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Организатори на събитието са Бургаски свободен университет и JobTiger.

За въпроси и записвания се свържете с екипа на JobTiger:
E: events@jobtiger.bg
T: +359 2 491 80 22
Стартираха регистрациите за изложители за HR Industry 2023

Подготовката на най-очакваното събитие за всички в сферата на човешки ресурси - HR Industry 2023 вече е в разгара си.

Звездният четвъртък на HR бранша ще се проведе на 9 февруари в Интерпред – Cветовен Tърговски Център София.

Сега може да запазите вашето място с Фирмен щанд или Фирмен щанд и презентация - тук.

Възможностите за фирмено представяне са ограничени и именно сега може да се възползвате от преференциална цена с –20% с JobTiger Wallet (програма за отстъпки и гъвкаво управление на услугите и средствата). Отстъпката за участие е валидна само до 31.12.2022 г. при регистрация и плащане.

Преференциалните цени важат и за новите пакети със Спонсорско позициониране – възможност за отличаване в средата и допълнителна разгласа на вашата дейност.

Очакваме с нетърпение срещата на живо в най-звездния ден за нашия бранш – 9 февруари 2023.
През ноември се провеждат серия от срещи със студенти, част от Фестивал по предприемачество в ХТМУ

На 15.11.2022 в ХТМУ се проведе първата от поредица среща със студенти. Големият финал ще представи креативните им идеи и проекти на Фестивал по предприемачество на 13.12.2022г.

Следващите срещи-лекции са:
 • 22.11 Тенденции и промени на пазара на труда;
 • 29.11 Брандинг – работодателски и личен;
 • 06.12 Умения за предприемачество.
Събитието се организира като част от изпълнение на проект BG05M2OP001-2.016-0013, "Модернизация, дигитализация и интернационализация на обучението в Химикотехнологичен и металургичен университет" по ОП "Наука и образование за интелигентен растеж". Обща стойност на проекта 1 629 276 лв., от които 1384 884.60 лв. европейско, 244 391.40 лв. национално съфинансиране.

Организатори на събитието са ХТМУ и консорциум Кариерни събития в химичните технологии („Джобтайгър“ ООД и Фондация на бизнеса за образованието).
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
„Джобтайгър“ ООД наградена от The Manifest Global Awards като една от най-високо оценяваните компании за HR услуги за 2022 г.

Вече повече от две десетилетия JobTiger съдейства на компаниите в изпълнение на процесите и постигане на целите, предоставяйки висококачествени комплексни HR услуги. От самото начало на дейността на компанията екипът ни твърдо вярва в силата, доверието и увереността сред всички, които са част от нея – от колеги до клиенти.

Днес ние сме горди да споделим и отразим едно чудесно постижение, резултат и на постоянната подкрепа на нашите партньори. B2B платформата, The Manifest наскоро обяви JobTiger за една от най-препоръчваните и оценявани в световен мащаб компании за HR услуги за 2022 г.
На 15 ноември се проведе първата среща със студенти, част от Фестивал по предприемачество

На 15.11.2022 в ХТМУ се проведе първата от поредица срещи-лекции със студенти, които от своя страна ще се включат със свои креативни идеи във Фестивал по предприемачество на 13.12.2022 г.

Темата на първата лекция беше „Нови умения за нови работни места“.

Събитието се организира като част от изпълнение на проект BG05M2OP001-2.016-0013, "Модернизация, дигитализация и интернационализация на обучението в Химикотехнологичен и металургичен университет" по ОП "Наука и образование за интелигентен растеж". Обща стойност на проекта 1 629 276 лв., от които 1384 884.60 лв. европейско, 244 391.40 лв. национално съфинансиране.

Организатори на събитието са ХТМУ и консорциум Кариерни събития в химичните технологии („Джобтайгър“ ООД и Фондация на бизнеса за образованието).
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Access MBA и Access Masters събитията ще се проведат през ноември

Имате интерес към международно образование и искате да предприемете следващата стъпка в кариерата си?
Access MBA и Access Masters събитията ще отговорят на всичките ви въпроси. Елате на 26 и 27 ноември в хотел „Интерконтитентал“ и може да откриете ключа към бъдещия ви успех.

На есенното издание ще имате възможността да се срещнете с някои от най-добрите бизнес училища, които се намират в най-желаните дестинации за успешна реализация като Великобритания, Италия, Германия и много други.
Коледни изкушения с Delifideli

Коледа наближава! И ако се чудите какви подаръци да изберете, знайте, че никога няма да сбъркате с нещо сладко, вкусно и шоколадово!

Delifideli е шоколадово ателие, специализирано в създаването на висококачествени шоколадови вкусотии само за корпоративни клиенти. Така подаръците ви са за конкретен екип или фирма, с различни опции за брандинг (на кутии, картички, брандиране на шоколади, етикети, шоколадови бонбони с ваше лого).

Ако искате да подарите истински вкусни шоколадови бонбони, с ясно изразен пълнеж, отчетлив вкус и подчертан стил, свържете се с Delifideli!
Каним ви да се присъедините към платформата 2nd7.org за предлагане и използване на услуги за кариерно консултиране

2nd7.org е нова инициатива на JobTiger, която дава възможност за предоставяне и получаване на кариерно консултиране по най-удобния начин в цялата страна и извън нея.

Чрез предоставените инструменти в сайта можете да организирате, заявявате и закупите за вас или ваши близки срещи за кариерно консултиране на място или онлайн в зависимост от вашите възможности и предпочитания.

Информация за начина на ползване можете да откриете на този линк: https://2nd7.org/for-clients/.
Облачна версия на платформата GoodWorky

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

GoodWorky е за вас, ако организацията има нужда:
 • От ефективна, интерактивна, геймифицирана и модерна платформа за обучение
 • Да предостави 24/7 възможност за обучение и повишаване квалификацията на хората
 • Да повиши ефективността на работните процеси, като подобри вътрешната комуникация
 • Да даде възможност за лесна изява, даване на обратна връзка, споделяне на идеи и мнения на вашите служители
 • Да повиши духа в организацията и ангажираността на хората
 • Да минимизирате времето за споделяне на важна информация към правилната аудитория и да следите ангажираността
 • Да превърне постигането на целите на компанията във вълнуваща съвместна мисия
 • Да предоставите възможност на всеки човек да се изявява колкото, както и когато поиска.
Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

Можете да изпробвате всички функционалности на GoodWorky за 14 дни напълно безплатно още днес. За да го направите, кликнете тук.
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY
  • Овладяване на диабета на работното място
ОТ STARTUP PSYCHOLOGY
  • Най-добър старт-ъп проект на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ – част 2