ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Очакваме ви на „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020, които ще се проведат безопасно онлайн
На 24, 25 и 26 март 2020 г. от 11 до 17 часа направете крачка напред към своята кариера и се запознайте с изложителите в първото онлайн издание на най-голямото кариерно изложение в България – „Национални дни на кариерата“.
 • 3 дни
 • онлайн
 • неограничени възможности
 • безопасно

От традиционни събития в седем български академични града, „Национални дни на кариерата“ ще се пренесат безопасно онлайн и без нужда от физическо посещение.

На първите по рода си „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата“ кандидатите ще могат да избират сред повече от 100 водещи работодатели, опериращи във всички отрасли и предлагащи позиции за клоновете си в цялата страна.

Как може да се запишете за „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата“?
Регистрирайте се и създайте свой потребителски профил на посочените адреси:
 • 24 март 2020 г. – Виж участниците и се регистрирай тук >>
 • 25 март 2020 г. – Виж участниците и се регистрирай тук >>
 • 26 март 2020 г. – Виж участниците и се регистрирай тук >>

Вижте и практически съвети за участие в „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020.
 
ТЕКУЩИ ИНИЦИАТИВИ
Кои сa колегите, които ви вдъхновяват, когато работите от вкъщи?

Инициативата на JobTiger „Колегата, който ме вдъхновява” влиза в своята 8-ма седмица с 89 номинации и 3500 събрани гласа до момента.

Бизнесът продължава, затова не спираме да ви споделяме добрите примери. Можете да номинирате вашите колеги тук: https://kolega.jobtiger.bg/submit/

Проектът цели да открие хората, които имат положителен образ и влияние в своята професионална област. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и личностно израстване. Хора, не от върховете на бизнеса, а редови колеги, които особено много допринасят за успеха на работата.