ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и предварителен подбор в България – SCALE UP Your Career, ще събере бизнеса и търсещите работа на 26 септември
На 26.09.2019 г. в Интерпред – СТЦ София ще се съберат най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация. Посетителите ще имат възможност да се срещнат директно с представители на фирмите участници и да получат реална представа за възможностите за кариера при тях. Голяма част от компаниите ще проведат игри-казуси, чрез които ще определят подходящи кандидати за развитие при тях. За редица от участващите в тези игри, това ще бъде директна възможност за професионална реализация. Регистрацията е безплатна, но местата за участие са ограничени.

SCALE UP Your Career не е просто конференция, а движение и част от програма за кариерно развитие с практически обучения и дискусионни групи, целяща развитие на ключови компетенции за 21-ви век.

Конференцията SCALE UP Your Career предвижда:
• интерактивни работилници за кариерно преориентиране и дизайнерско CV;
• казуси на компании, даващи възможност на търсещите работа и работодателите да се срещнат в смислено и ползотворно партньорство;
• изложбен кът на работодателите.

По време на събитието ще имаме щанд, на който ще можете в определени часове да тренирате своето представяне за интервюта за работа. Подготвили сме най-строгите интервюиращи, които да Ви помогнат да се изправите пред най-големите си страхове и несигурности, и да Ви дадат съвети как да се представите в най-добрата си светлина.

Всяко ускорение на кариерата започва с това да си „сверим часовниците“. Подбрали сме компании от различни сектори с атрактивни предложения за посетителите. Ще можете да се срещнете с тях, да разберете какво предлагат и какви са тенденциите на пазара на труда.

Сред лекторите на събитието са: Стойне Василев (личен финансов консултант), Милен Великов (сертифициран GCDF кариерен консултант), Елица Костова (основател на „Кариерата, която обичам“), Катрин Прентис, (AMC (IAPC&M) Акредитиран Мастър Коуч), Жанета Костадинова (специалист подбор и сертифициран GCDF кариерен консултант), Мартин Петров (сертифициран коуч) и др.

Очакваме Ви този четвъртък, 26.09.2019 г., в Интерпред – СТЦ София!
Събитието Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти се разраства

На 28 ноември 2019 г. предстои десетото юбилейно издание на единствения браншови кариерен форум, който се организира във фоайето на УНСС.

За десета поредна година събитието „Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ ще се проведе във фоайето на университета за национално и световно стопанство. Всяка година събитието се превръща в пресечна точка на търсенията на хиляди млади хора и десетки утвърдени български и международни работодатели.

Пазарът на труда се възстанови и днес повечето професии отново предлагат широко поле за кариерна реализация. Освен IT специалисти, работодателите активно търсят и множество други специалисти – търговци, финансисти, HR експерти и много други. Именно тази нужда се старае да задоволи кариерното събитие „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“.

Десетки български и международни компании, търсещи служители в секторите: икономика, финанси, човешки ресурси, маркетинг и обслужване на клиенти ще участват по време на събитието. Броят им постоянно нараства и вече достига 70 компании, а организаторите очакват той да достигне 100 изложители до датата на форума.

Събитието ще се проведе на 28 ноември, а почти всички места за работодатели вече са заети. Поради големия интерес от страна на работодателите, организаторите откриха нови 11 места, които да съберат всички компании, желаещи да участват.

„Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ е първото и единствено в България кариерно събитие, насочено изцяло към работодатели, търсещи служители в посочените сектори.

Форумът се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.

За повече информация може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Десето юбилейно издание на „Дни на кариерата”: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Младежките кариерни форуми са си изградили име на място, от което започват хиляди кариери. Компаниите непрекъснато търсят таланти, с които да изпълнят своите цели. JobTiger вече 18 години прави възможното да сближи бизнеса и младите хора, организирайки най-мащабните кариерни събития в страната.

Форумът "Дни на кариерата" в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг има за цел да срещне на едно място студенти и млади специалисти с водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

Събитието, което ще срещне най-амбициозните и талантливи млади хора в най-бързо развиващия се сектор с топ компаниите в него, като SOITRON, ATACCAMA SOFTWARE, Devexperts, BHTC, Гузик Рисърч Център Европа ЕООД, отново се разраства, за да отговори на нуждите на бизнеса. През 2019 година София, Пловдив, Варна и Габрово са четирите града, в които ще се проведе предстоящото издание на браншовия кариерен форум "Дни на кариерата" 2019 в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

Събитието се наложи в календара с кариерни събития в страната и за своите 9 години срещна стотици компании с техните нови служители. За 10-тото юбилейно издание отново залагаме на работещата формула да съберем най-активните и най-добрите компании и посетители. Знаем, че ден изпълнен с интервюта, неформални разговори и срещи е това, от което участниците имат нужда.

Регистрацията за участие на работодатели е отворена.

Събитието се организира от JobTiger, компания за комплексни HR услуги със спонсорството и подкрепата на LiveArea.
TEDxSerdikaSalon: Education ще ви срещне с 10 успешни личности, които ще разкажат 10 вълнуващи истории!

Кога? 28 септември (събота) от 13:00 часа

Къде? Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

Как? Ще ви разкажем няколко истории. Разказването на истории може да ни помогне да открием нови възможности, идеи и решения. Те се случват на реални хора и са част от техния живот. Те дават знания по един много специален и вълнуващ начин.

Те вдъхновяват… – Out of the Box – Защото най-добрите решения често се оказват съвсем различни от стандартните.

Сред лекторите, които ще имате възможност да видите и чуете по време на TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box е и нашият управител Светлозар Петров.

Местата са ограничени. Може да запазите своите билети тук: https://bit.ly/2ZuAUAe
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Конкурсът „Най-голям корпоративен дарител“ набира номинации до 1 oктомври 2019 г.

През тази есен Български дарителски форум (БДФ) за четиринадесета поредна година ще отличи най-големите корпоративни дарители, най-щедрите, иновативни и устойчиви дарителски програми в България. Номинации за участие в конкурса за наградите „Най-голям корпоративен дарител“ се приемат до 1 октомври 2019 г.

Като обединение на големите дарители в нашата страна БДФ има мисия да насърчава филантропията и отговорното дарителство. Ето защо от 2006 г. насам форумът всяка година организира конкурса „Най-голям корпоративен дарител“. Чрез него той популяризира добрите практики и отличава компаниите с най-устойчиви и прозрачни инвестиции в значими обществени каузи в България.

Наградите са в няколко категории – количествени (според инвестираните финансови и нефинансови ресурси, както и доброволен труд), качествени (според качествата на програмите на бизнеса в подкрепа на обществото), също така за личност с особен принос за развитие на дарителството в България и за най-сполучливо партньорство между компания и неправителствена организация. Всички условия за участие и насоки за кандидатстване можете да видите ТУК.

Номинации и самономинации за конкурса „Най-голям корпоративен дарител“ се приемат до 17 часа на 1 октомври 2019 г. Формуляр за кандидатстване може да бъде свален от сайта на БДФ. Попълненият формуляр и необходимите приложения трябва да бъдат изпратени на ел. поща: apaunova@dfbulgaria.org или на пощенския адрес на Български дарителски форум.
Wellness Planet - преференции за компании – инвестиция в човешкия фактор

Нарастващото търсене на услугите свързани със здраве се дължи на промени в обществото и начина на живот. Все повече хора, компании и предприятията осъзнават, че инвестирането в здравето и благосъстоянието на тях и/или техните служители дава най-добрата дългосрочна възвръщаемост на инвестициите.

В отговор на тази нужда, Wellness Planet създава услуги в две направления:
1. BADGE PROGRAMME: Улеснена и лишена от одобрения, кодове и удължено изплащане програма, в която всеки служител на компания, с която Wellness Planet e партньор, получава 15% отстъпка от всеки продукт, само с изпращане на заявка от фирмен имейл.
Пример: Фирма АБВ е партньор на Wellness Planet. Служител изпаща заявка с имейл: ………….@аbv.bg и генерира отстъпка 15% за всеки продукт или услуга, налични в платформата wellnessplanet.bg.

2. Здравни програми, както индивидуално с хора, така и с групи или компании, които инвестират в здравето и визията си - своята и на техните служители, в следствие на което подобряват благосъстоянието си. Процеса се изразява в трайни промени, съобразени с ценностите на клиента, които насърчават здравето, добрия външен вид и вътрешната хармония и по този начин засилват общото благосъстояние на клиента. В хода на своята работа показвам безусловно и положително отношение към своите клиенти и вяра в способността им за промяна.

Повече информация за продуктите и услугите на WellnessPlanet може да намерите в платформата wellnessplanet.bg.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Project Management Summit Bulgaria 9th Edition: Последните тенденции в управлението на проекти близо до теб

9-тото издание на единственото по рода си събитие за професионалната общност на ръководители на проекти и екипи Project Management Summit Bulgaria ще се проведе на 15 ноември в НДК и можеш да вземеш своя early bird билет сега на https://pmi.bg/pmsummit2019/.
Съветникът на Тръмп -младши, бивш агент на ФБР и най-успешният Facebook блогър ще посетят Варна за събитие през октомври

Innowave Summit 2019 ще се проведе за поредна година във Варна на 18 и 19 октомври в Двореца на културата и спорта. Мащабната конференция ще събере в морската ни столица световни брандове като Apple, Facebook, Google, Amazon, eBay, Trip Advisor, Booking, CNN, Alibaba.com, както и фондове за рисков капитал от 3 континента, с инвестиционно портфолио от над 100 милиона USD.

„Тази година сме подготвили нещо още по-вълнуващо! Всички посетители ще имат възможност да гледат изключителни лектори, които никога не са стъпвали в България. Беше трудна задача да убедим имена като Сед Симоув и Дрейтън Бърд „Бащата на маркетинга“ да се включат, но съм сигурен, че всички усилия си струват. Нашата основна задача е всяка година да надграждаме, затова Innowave Summit през 2019-та ще бъде най-атрактивното издание до този момент“ – споделя Димитър Василев от Български Бизнес Форуми, съорганизатор на събитието.

Съветникът на Доналд Тръмп – младши, по потребителско обслужване, е сред топ лекторите, които ще участват в конференцията. Официален гост на Innowave Summit 2019 ще бъде също и европейският комисар по иновации и младеж Мария Габриел.

Екипът на Innowave Summit 2019 обещава много изненади по време на целия форум.