ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти предстои за десети път
Кариерните форуми са познат и работещ начин за компаниите да достигнат до множество млади таланти, които да присъединят към екипите си. Ние от JobTiger знаем колко е важно за Вас да срещнете точните хора, които ще осъществят и най-смелите Ви планове! Затова вече 10 години организираме единствения в страната браншови форум - Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

Събитието има за цел да срещне на едно място студенти и млади специалисти с водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в споменатите сектори.

През 2019 г. юбилейното издание на събитието ще се проведе на 28 ноември във фоайето на Университета за национално и световно стопанство.

Запишете се за участие във форума и ще имате възможност да:
- Представите възможностите си за стаж и работа пред бъдещите си служители с подходящия профил;
- Откроите компанията си като предпочитан работодател на пазара на труда;
- Спестете време и средства – срещнете се с повече и по-подходящи кандидати при по-ниска себестойност на услугата.

Регистрациите за компании все още са отворени. Възползвайте се от още по-ниска цена за ранно записване до 31 август!

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.

Повече информация за събитието и регистрацията за участие бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
SCALE UP Your Career - Иновативната конференция, която Ви среща с правилните кандидати

На 26.09.2019 в Интерпред - СТЦ София ще се проведе конференцията SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide.

Благодарение на опита си в подбора на кадри и кариерното консултиране, срещаме бизнеса и търсещите работа професионалисти, и им помагаме да започнат смислено партньорство, както и да създадат стойност едни за други.

От опит знаем, че за да изберат правилните хора, компаниите имат нужда да ги видят в действие, да тестват нагласи, ценности и умения. SCALE UP Your Career предоставя тази възможност – по време на събитието, ще се проведат срещи под формата на игри-казуси с посетителите в специално обособени за това зони. Казусите представят конкретна ситуация, въпрос или задача в зависимост от изискванията като работодател. Благодарение на такива срещи имате възможност на място да откриете и селектирате подходящите таланти.

Представете своите свободни позиции в работодателската зона - на специално обособени кътове и се срещнете с над 300 квалифицирани кадри.

Запишете своята компания и ще:
• имате възможност да направите фирмен казус пред посетители с професионален опит между 2 и 5 години;
• да отсеете кандидатите, които наистина биха се вписали във вашата фирмена култура, чрез предварително изграден уъркшоп;
• имате възможност да представите свободните си позиции, пред таргетирана публика от квалифицирани кадри с опит между 2 и 5 години, които искат да направят скок в кариерата си и търсят по-добра реализация.

Регистрациите за работодатели са отворени и достъпни тук.

Повече информация за събитието и регистрацията за участие бихте могли да получите и от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг с юбилейно 10-то издание! А каква е Вашата суперсила?

Ha 10 oĸтoмвpи 2019 г., в НДК, ет. 5 щe стартира ĸapиepният фopyм „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

Зa 10 гoдини „Дни нa ĸapиepaтa – ИT, Koмyниĸaции и Ayтcopcинг“ ce дoĸaзa ĸaтo мяcтoтo, ĸъдeтo фиpмитe в нaй-динaмичнo paзвивaщитe ce бpaншoвe в Бългapия cpeщaт cвoитe бъдeщи ĸoлeги, ĸoитo влaдeят чyжди eзици или имaт ИT ĸвaлифиĸaция.

Eднa oт ocнoвнитe пoлзи зa paбoтoдaтeлитe e, чe c yчacтиeтo cи в ĸapиepнo излoжeниe, тe cи ocигypявaт дocтъп дo гoлям бpoй ĸвaлифициpaни млaди ĸaдpи. Ha cпeциaлизиpaнoтo излoжeниe „Дни нa ĸapиepaтa: ИT, Koмyниĸaции, Ayтcopcинг“ мoгaт дa бъдaт oтĸpити мнoжecтвo млaди eĸcпepти и зaвъpшвaщи cтyдeнти, ĸoитo ca oбyчeни в пoдxoдящи зa излoжитeлитe cпeциaлнocти и нaпpaвлeния.

Πpeз гoдинитe бpoят нa пoceтитeлитe pacтe пpoпopциoнaлнo c нapacтвaщия интepec oт cтpaнa нa бизнeca и ĸъм мoмeнтa тoвa e eднo oт нaй-oчaĸвaнитe ĸapиepни cъбития в cтpaнaтa.

Cлeд фopyмa в Coфия, cъбитиeтo пpoдължaвa нa 14 oĸтoмвpи в Кoнгpeceн цeнтъp нa Πлoвдивcĸи пaнaиp, нa 16 oĸтoмвpи в Rоѕѕlуn Dіmуаt Ноtеl в гр. Варна. За първи път форумът ще се проведе и в гр. Габрово – на 22 октомври в Технически университет, Библиотека.

Регистрациите за компании все още са отворени.

Може да научите повече за събитието и регистрацията за участие в сайта на събитието или от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
TEDxSerdikaSalon: Education ще ви срещне с 10 успешни личности, които ще разкажат 10 вълнуващи истории!

Кога? 28 септември (събота) от 13:00 часа

Къде? Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

Как? Ще ви разкажем няколко истории. Разказването на истории може да ни помогне да открием нови възможности, идеи и решения. Те се случват на реални хора и са част от техния живот. Те дават знания по един много специален и вълнуващ начин.

Те вдъхновяват… – Out of the Box – Защото най-добрите решения често се оказват съвсем различни от стандартните.

Сред лекторите, които ще имате възможност да видите и чуете по време на TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box е и нашият управител Светлозар Петров.

Местата са ограничени. Може да запазите своите билети тук: https://bit.ly/2ZuAUAe
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
ДжобТайгър Дюдс се поздрави с третото място в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2018/2019

Отборът на Джобтайгър Дюдс се представи феноменално по време на цялата надпревара и напълно заслужено достигна до бронзовите медали в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ) за сезон 2018/2019.

Отборът Джобтайгър Дюдс, спонсориран от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, се наложи над ТН Машини в срещата за трето място в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019. И двата отбора дадоха всичко от себе си и се бореха за победата до последно. И двата тима изиграха страхотен мач и показаха изключително качествен баскетбол, а самият двубой зарадва всички фенове на трибуните.

За жалост в такъв тип мачове единия отбор трябва да загуби. Въпреки че преднината на ТН Машини достигна 11 точки, а тимът водеше в повече от 22 минути от срещата, включително с 8 точки на полувремето, момчетата от Джобтайгър Дюдс не се предадоха до края и успяха да обърнат двубоя и заслужено да се поздравят с купа и медали.