ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
„Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ с допълнителен ВИРТУАЛЕН ДЕН
През изминалия месец JobTiger проведe анкети за нагласите на изложителите и посетителите за участие в есенните ни кариерни дни (резултатите може да видите тук) и допълнително проучихме нагласите нашите клиенти в над 850 телефонни разговора. Тези разговори потвърдиха изводите от анкетата.

Благодарение на обратната връзка от участниците, открихме кое е оптималното решение при организирането на тазгодишните есенни форуми, с което да съдействаме на всички да изпълнят поставените си цели.

В допълнение към вече обявените присъствени форуми в четири града през есента, добавяме и Виртуални „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“, които ще се проведат на 21 октомври 2020 г.!

Така ние предоставяме възможност на всички работодатели и посетители да избират как да участват в събитието: присъствено, онлайн или и двете.

Присъствените форуми ще се провеждат съгласно всички разпоредби за безопасност на Министерство на здравеопазването.

Повече информация във връзка с пакетите и подробности за условията за виртуално участие за работодатели във форума можете да намерите на careerdays.bg/bg/it-careerdays/employers.

Очакваме Ви и на виртуалните „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“!
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
JobTiger с признание за своя принос към успеха на международния конкурс по програмиране CodeIT

JobTiger е горд от възможността да бъде част от CodeIT programming competition!

Благодарим на Musala Soft за признанието! Поздравяваме екипа за усилията и успехите през годините и им пожелаваме поне още 120 издания!

CodeIT е създаден от Мусала Софт през 2000 г. като национално състезание по програмиране, днес CodeIT събира стотици участници от България и света.

До момента в CodeIT са участвали 2000 + състезатели от 15+ държави. Над 35 човека елитен екип от състезатели и олимпийци по информатика в Мусала Софт отговаря за изготвяне на задачите в конкурса - общо 350 за тези 20 години.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Най-доброто време за оптимизиране на онлайн присъствието ви е сега - Employer Branding от JobTiger

В тези предизвикателни дни екипът на JobTiger не спира да търси перспективи, фокусирайки се над възможностите и отправя поглед отвъд настоящата ситуация.

В последните месеци HR общността все повече заговори за важността на изграждането и поддържането на работодателската марка по време на криза. Как да запазим своя корпоративен образ в новата непредвидима реалност? Как да развием работодателския си имидж така, че кризата да се превърне във възможност сега и за в бъдеще да привличаме лоялни партньори, клиенти и качествени служители?

Стабилното корпоративно лице е основен фактор за всички наши потенциални партньори, клиенти и служители, а всички ние сега сме в онлайн пространството.

В тази перспектива ви напомняме за единствената по рода си услуга Employer Branding профил.

Employer Branding – профилът на JobTiger.bg е специално разработен за компаниите, уважавани на българския пазар на труда заради грижите им за развитие и просперитет на служителите си, за въвеждане на добри HR, социални и екологични практики.

Вашият Employer Branding – профил има за цел именно да скъси дистанцията, да ви отличи от останалите работодатели и да ви представи под прожекторите. Той ще отговори на максимален брой въпроси, които си задават търсещите работа, преди да кандидатстват в компанията.

Услугата дава възможност за отличаване на Вашата компания и предоставя допълнителна разгласа по вече установените канали на JobTiger. Активна е за цяла календарна година и включва преференциално публикуване на неограничен брой брандирани обяви (с приоритетно показване) напълно безплатно. Брандираните обяви достигат до точните кандидати, и получават допълнително разпространение в различните канали на JobTiger.

Екипът на JobTiger периодично анализира Employer Branding профилите. Данните от последния анализ сочат, че Employer Branding профилите имат 12 пъти повече преглеждания от безплатната версия, която включва много по-базова информация.

Employer Branding услугата е на стойност 2 000 лв без ДДС.

Вижте работодатели, които вече използват услугата като ММ Солушънс, Каргил и Силвър Стар.
5 линка, които ще ви помогнат да получите по-висока заплата

В тази статия избрахме най-доброто от съветите ни за вас досега, така че да можете по-успешно да планирате стъпките към увеличение на вашата заплата.

Останалите съвети може да прочетете в Zaplatomer.bg.
Wellness Studio Figura Spool - Креативното бизнес пространство

Знаете ли, че можете да направите среща с колегите си и едновременно с това да оформите фигурата си? Wellness Studio Figura Spool е един от успешните стартъпи на 2019 със специални пакети за услугите си. Можете да им се доверите за нестандартен и запомнящ се тиймбилдинг за екипа си.

Wellness Studio Figura Spool е ново студио за дами в София, което предлага иновативни уреди за моделиране и оформяне на тялото в модерна и стилна атмосфера. Работещи на принципа на масажа, уредите мощно подпомагат раздвижването на лимфната система. Тренировките при нас подобряват метаболизма и повишават енергията.
Всяка първа процедура при нас е комплимент с цел демонстрация на уредите и изготвяне на индивидуална програма за клиента.

Wellness Studio Figura Spool е зона, която предразполага към релакс, тонус и презареждане!
Анкета за вътрешнофирмените отношения на партньорите ни от Legion run

Представяме ви една кратка анкета на партньорите ни от Legion run по отношение на влиянието на пандемията от COVID-19 върху работата ви. Те искат да разберат как сегашната ситуация повлия на вътрешнофирмените Ви процеси.

Заедно с нея Legion run предлагат и възможността да спечелите награда – 9 безплатни билета за Вас или Вашата компания за участие в Legion Run Bulgaria 2020, който ще се проведе на 12 и 19.09.2020 г.

Линкът към анкетата е:
https://eventiplier.com/game/66/survey-for-the-impact-of-covid-19-on-the-internal-company-relations?pa=t&refferer=jobtigermailing

Благодарим за съдействието и отделеното време.