JobТiger на нов адрес: От 22 май 2017 г. екипът на JobTiger вече е на нов адрес:
София 1000, ул.Веслец 13, ет. 4, ап. 5. Телефоните остават непроменени.
 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
С удоволствие ви каним да се включите в 25-я HR Weekend
Това лято събитието ще ни отведе във Вършец. Очакваме ви на 23 и 24 юни 2017 г. в Sunny Garden Spa Hotel, Вършец.

По традиция сме подготвили най-актуалните теми и проблеми в областта на човешките ресурси в България и ви каним заедно да ги дискутираме.

Първата тема, която ще дискутираме е темата за Задържането на таланти. Има ли рецепта за привличане и задържане на таланти в компанията?

Втората дискусия ще представи актуалната напоследък тема за Индустриалната кариера и трудовата мобилност. Има ли индустриална кариера у нас? Какво може да предложи тя? Защо е важно да се говори за това?

Както винаги идеята е срещата да е изпълнена с много запознанства, приятни емоции и споделяне на полезни практики. Със своята неформална и приятелска среда, събитието се утвърди като традиция в календара на HR общността в България.

За въпроси може да се свържете с екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/4918 013/22
0882 364 456
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Виртуални дни на кариерата – онлайн кариерното събитие без конкуренция

На 22 юни ще се проведе четвъртото издание на Виртуални дни на кариерата – единственото българско онлайн кариерно събитие, организирано от JobTiger. До момента, събитието привлече 17 компании от разнообразни бизнес сектори.

В рамките на пет часа компаниите ще имат възможност да проведат кратки интервюта с мотивирани и отлично образовани млади хора. Така ще добият първоначална представа за кандидатите и ще могат да изберат най-подходящите за последваща комуникация. По този начин, в един период от годината, който неправилно се определя само като отпускарски, мнозина ще открият мечтаната позиция, а ред фирми ще се сдобият бързо и лесно с нови попълнения за екипите си. Най-активните кандидати, които проведат поне три чат интервюта, ще бъдат включени в томбола за наградата на JobTiger – екшън камера.

За записвания и допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger:
sales@jobtiger.bg
02/4918 020
 
На 3 юни в Съединение ще се проведе среща с работодатели от Тракия икономическа зона

Тази събота в Съединение индустриалните работодатели от област Пловдив ще разкажат за свободните позиции и условията на труд в предприятията си. След презентации на всяка компания, търсещите работа ще имат възможност да се срещнат с представители на HR отделите им. Срещата ще се състои на 3 юни, от 10 до 12 ч. в читалище „Съединение 1875“, гр. Съединение.

Срещата е част от стратегическа инициатива за привличане на кадри за най-големите индустриални работодатели в страната, организирана от JobTiger.

Актуална информация за предстоящите събития и проекта можете да откриете на официалната страница на инициативата – https://industria.bg/
 
Интересно от JobTiger.tv
Али Аяз: Employer Branding проектите изискват повече от HR умения

Ако в момента изграждате своя работодателски бранд, първо се започва с определяне на целите – защо искате да управлявате своя employer бранд, какви резултати очаквате от това. След това продължавате с анализа на текущата ситуация – как е възприемана компанията вътрешно и външно, какво липсва. След това определяте своето EVP (Employer Value Proposition). Продължавате с въвеждането му във всички процеси в компанията. След това измервате резултата. Това е труден процес, особено въвеждането и вътрешните комуникации, но променя компанията.

Думите са на Али Аяз – утвърден експерт и консултант с над 9 години опит в управлението на работодателската марка.

  • Милка Рачева, Head of HR, ADASTRA Bulgaria: Как да задържаме талантите в компанията
  • Как да промотираме правилните хора от екипа?
  • В Швеция, 6 часовият работен ден води до по-голяма продуктивност и щастие
  • Paysafe България стартира платената си стажантска програма за ИТ специалисти
  • Да приемем ли контрапредложението при планирано напускане?
  • Милионери: има 7 причини да не сте богати
  • Една малка промяна, която може да направи търсенето на работа много по-леко!
  • 5 знака, че работата ви изцежда
  • Невронауката: 4 неща, които със сигурност ще ви разведрят
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Достигнете нови върхове във вашия бизнес още сега!

На 31 май 2017 г. в Интер Експо Център ще се проведе интензивно обучение по продажби с един от най-известните и уважавани професионални лектори в цял свят - Брайън Трейси, който ще говори на тема „Психология на продажбите“.

Още за него и предстоящия бизнес семинар вижте в специалното му видео обръщение към българската публика: https://www.youtube.com/watch?v=SepFh01mtFo
Legion Run 2017 е след по-малко от седмица, запазихте ли своите места?

На 3-ти юни JobTiger и Legion Run ще Ви очакват на най-вълнуващото отборно събитие за 2017 г.! Не забравяйте да се отбиете във фестивалната зона, където екипът на JobTiger ще Ви очаква със специални награди.Legion Run е приключенски маратон с препятствия от кал, лед и бодлива тел. Това не е просто състезание, а епично преживяване за пораснали! Всяко от препятствията е създадено така, че да изисква помощ, екипна работа и отборен дух. Въпреки това, нямате нужда от специална физическа подготовка! Когато работите в екип, всички достигат успешно финала.

Подгответе се за вълнуващ старт на летните дни с забавление, което ще зареди екипа Ви за месеци напред!
SQL Server 2017 Discovery Day

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy - посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от своята практика.

Форматът на събитието е същият, както и при първото му издание. Първата част е презентационна. В нея Маги Наумова и Деян Сарка ще представят новостите в SQL Server 2017. Във втората част участниците ще могат да тестват продукта под формата на състезание. Ще бъдат сформирани екипи за решаване на практически задачи със SQL Server 2017. За най-добре представилите сред тях са подготвени награди.

Присъствието на SQL Server 2017 Discovery Day е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук. Своето място вече запазиха представители на водещи банки, телекоми и компании за разработка на софтуерни приложения, като KPMG, DXC, ReconArt, ProCredit Bank, Tradologic и др.