ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Иновативната конференция от ново поколение - Scale Up Your Career, която Ви среща с правилните кандидати, с преференциални цени до 31 юли
На 26.09.2019 г. в Интерпред - СТЦ София ще се проведе конференцията Scale Up Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide.

Благодарение на опита си в подбора на кадри и кариерното консултиране, срещаме бизнеса и търсещите работа професионалисти, и им помагаме да започнат смислено партньорство, както и да създадат стойност едни за други.

От опит знаем, че за да изберат правилните хора, компаниите имат нужда да ги видят в действие, да тестват нагласи, ценности и умения. SCALE UP Your Career предоставя тази възможност – по време на събитието, ще се проведат срещи под формата на игри-казуси с посетителите в специално обособени за това зони. Казусите представят конкретна ситуация, въпрос или задача в зависимост от изискванията като работодател. Благодарение на такива срещи имате възможност на място да откриете и селектирате подходящите таланти.

Представете своите свободни позиции в работодателската зона - на специално обособени кътове и се срещнете с над 300 квалифицирани кадри.

Запишете своята компания и ще:
•   имате възможност да направите фирмен казус пред посетители с професионален опит между 2 и 5 години;
•   да отсеете кандидатите, които наистина биха се вписали във вашата фирмена култура, чрез предварително изграден уъкшоп;
•  имате възможност да представите свободните си позиции, пред таргетирана публика от квалифицирани кадри с опит между 2 и 5 години, които искат да направят скок в кариерата си и търсят по-добра реализация.

Запазете своето място тук. Възползвайте се от по-ниската цена за ранно записване до 31 юли!

Повече информация за форума и начините за регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Последни дни за ранна регистрация на работодателите в Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2019!

Кариерните форуми са познат и работещ начин за компаниите да достигнат до множество млади таланти, които да присъединят към екипите си. Ние от JobTiger знаем колко е важно за Вас да срещнете точните хора, които ще осъществят и най-смелите Ви планове! Затова вече 10 години организираме единствения в страната браншови форум „Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

Събитието има за цел да срещне на едно място студенти и млади специалисти с водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

През 2019 година София, Пловдив, Варна и Габрово са четирите града, в които ще се проведе юбилейното издание през октомври.

Елате на форума, за да:
•   Представите възможностите си за стаж и работа пред бъдещите си служители с подходящия профил;
•   Откроите компанията си като предпочитан работодател на пазара на труда;
•   Спестите време и средства – срещнете се с повече и по-подходящи кандидати при по-ниска себестойност на услугата.

Регистрациите все още са отворени. Възползвайте се от още по-ниска цена за ранно записване до 31 юли!

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger със спонсорството и подкрепата на LiveArea.

Повече информация за форума и начините за регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Продължава регистрацията и за втория есенен специализиран кариерен форум „Дни на кариерата“

Десетото юбилейно издание на специализирания форум „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти ще се проведе на 28 ноември 2019 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Ежегодното събитие, организирано от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, ще срещне на едно място млади специалисти от различни професионални области с водещи български и международни компании.

Над 40 компании вече са се записали за участие, давайки сериозна заявка за силно фирмено присъствие и голям избор от отворени позиции.

Подготовката за събитието, преминава при изключително силен интерес от страна на работодателите, а до края на м. август е в сила и предложението за ранна регистрация на преференциални цени.

Повече информация за форума и начините за регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
TigerCash – Най-новото от JobTiger Recruitment

JobTiger Recruitment представя своята нова програма за възнаграждаване на успешно назначени кандидати за работа – TigerCash.

Ние вярваме, че поемането по нов кариерен път е промяна… промяна, която изисква инвестиция на време, ресурси и усилия. Затова ние желаем да възнаградим хората, които предприемат тази промяна.

С бонус програмата TigerCash всеки успешно назначен кандидат през JobTiger Recruitment ще получи след края на изпитателния си срок допълнително еднократно възнаграждение до 1000 лв.

Програмата е достъпна за всеки кандидат – необходимо е единствено да кандидатстват по някоя от обявените позиции от JobTiger Recruitment. Кандидатите преминават през стандартен процес за подбор. Обикновено той включва разговор с представител на JobTiger Recruitment, последван от определените от съответния работодател стъпки.

Сумата, която ще получи всеки назначен кандидат, е посочена в съответната обява.

TigerCash е уникален шанс за хората да добавят допълнителна стойност в процеса на своето кариерно развитие.

Повече за TigerCash и условията на програмата можете да прочетете тук.