ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Последни дни отстъпки за участие на работодатели в Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и обслужване на клиенти
През 2021 г. Дни на кариерата в икономическия сектор ще се проведе за единадесети път на живо и виртуално през м. ноември.

Кога и къде?
 • 23 ноември (вторник) 2021 г. - във фоайето на Университета за национално и световно стопанство;
 • 25 ноември (четвъртък) 2021 г. - онлайн в платформата на Brazen Technologies.

Запишете се за участие във форума и ще имате възможност:
 • Да се срещнете с най-амбициозните кандидати с различно ниво на опит и търсещи развитие в посочените сектори;
 • Да се позиционирате като активен и съвременен работодател;
 • Да представите компанията и предимствата на свободните позиции и стажантски програми;
 • Да селектирате потенциални кандидати за позиции и установите лични взаимоотношения с бъдещи служители.

Регистрациите за компании са отворени. До края на август може да направите регистрацията си с 10% отстъпка от крайната цена, благодарение на предплатения план JobTiger Wallet.

За повече информация и регистрации, посетете сайта на събитието.
Паралелна broadcast програма на IT Дни на кариерата – 20 октомври

Възможност за участие с Видео презентации в паралелна broadcast програма на IT Дни на кариерaта във виртуалния ден на 20 октомври 2021.

Паралелна програма с видео представяния, семинари и уъркшопи на практични теми от професионалното развитие в секторите IT, комуникация и аутосорсинг.

Предложение за участие на вашата компанията с тема – презентация. Представяне в рамките на 45 минути, което говори за вашата компания, излъчвайки представител. Форма на участие, доказала привличането на интерес и онлайн присъствие.

Презентация с водещи – технически кадри, които може да разкажат от кухнята за процеси от дейността, проекти или най-интересното за развитието във вашата компания, които да привлекат интереса на кандидатите.

Презентацията ще бъде полезна за вашия employer branding и привличане на вниманието към компанията, която развива и инвестира в своите служители.

Платформата, обявена за номер едно софтуер за кариерни събития в света – Brazen, интегрира Live Video Broadcast, който дава възможност за пряко излъчване на участията, независимо откъде се включват участниците.

Директно излъчване с камера, микрофон и/или споделяне на екран с участниците. Посетителите, от своя страна, ще могат да се включат с въпроси в създаден за целта дискусионен панел.

Записи на презентациите ще бъдат достъпни след събитието и ще може да се използват от компаниите за промотиране на работодателската марка.

Допълнителна опция, повече информация тук.

Кратко видео за провеждането на паралелната програма тук.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Вашият Employer Branding на JobTiger.bg

В последната година HR общността по света все по-усилено говори за важността на изграждането и поддържането на работодателската марка именно след бурните промени през 2020. Светът става все повече дигитален и компаниите имат нужда от все повече и разнообразни онлайн канали за комуникация.

Employer Branding услугата на JobTiger.bg е именно такъв онлайн канал за комуникация в полза на кандидата, където цялата важна за него информация може да бъде показана в синтезиран вид. Създадена е именно за компаниите, уважавани на българския пазар на труда заради грижите им за развитието и просперитета на служителите им и за въвеждането на добри HR, социални и екологични практики.

Вашият Employer Branding е независим канал, който има за цел именно да скъси дистанцията между вас и подходящите служители, да ви отличи от останалите работодатели и да разгласява информация за най-отличаващото ви на пазара на труда. Той ще отговори на максимален брой въпроси, които си задават търсещите работа, преди да кандидатстват в компанията. Каналът разгласява информацията и по установените канали и социалните мрежи на JobTiger.

Вижте профилите на работодатели, които вече използват услугата като АББ България, Schwarz IT Bulgaria, Telenor Bulgaria EAD, Лидл България, Cargill Bulgaria и разберете как да се отличите и вие с вашия работодателски профил.

Цената на Employer Branding услугата е 2000 лв. без ДДС за година и включва и публикуването на неограничен брой корпоративни обяви.

Предизвикателствата за привличане и задържане на подходящи кандидати се превръщат в централен въпрос за дългосрочните политики на много компании. На фокус се поставят дългосрочните инвестиции в развиване на работодателската марка.

Нищо не е по-показателно за една компания от поведението ѝ по време на динамично променяща се среда. Стабилното, сигурно и надеждно корпоративно лице е основният фактор, който вдъхва доверие у потенциалните партньори, клиенти и служители.

Как да запазим своя корпоративен образ? Как да развием и комуникираме работодателския си имидж, така че да се възползваме максимално от възможностите (сега и за в бъдеще) и да привличаме лоялни партньори, клиенти и качествени служители?

В JobTger.tv представихме няколко препоръки как да се адаптирате и да извлечете оптимални ползи за компанията: https://jobtiger.tv/hr-industriya/employer-branding/employer_branding_2021
 
ИНТЕРЕСНО ОТ HRINDUSTRY.BG
Експертите по безопасност призовават да не се притъпява вниманието към вируса

Във връзка със заповедта, която влиза в сила от 20 август от Министерството на здравеопазването уточняват, че условията за работа на определени обекти и организирането на конкретни мероприятия при използването на капацитет до 50%, не са променяни. „И досега те можеха да работят/ да бъдат организирани при използването на до 50% от капацитета на съответното място. Тази възможност е в сила и в момента. Новото от днес е, че същите могат да работят/ да бъдат организирани, използвайки 100% капацитет, ако персоналът и посетителите са или ваксинирани, или преболедували, или предоставят негативен резултат от PCR тест.“

Новата заповед на здравното министерство въвежда организация на работа от разстояние на най-малко 50% от персонала и установяване работно време с променливи граници за всички администрации

  • HR Marketplace: HeRMeS eXpress - HR решението за малък и среден бизнес
  • Как „хибридният“ модел на работа ще върне хората в офиса
  • Двете най-важни неща, с които ефективните лидери управляват промяната
  • HR Marketplace: PROFILE.GURU
  • Как да приобщите служител работещ от разстояние
  • Разликата между Време за наемане и Време за затваряне на позиция