Очаквайте скоро Календар Събития на JobTiger за 2024 г.
Планирането на бюджетите и активностите са предизвикателство за бизнеса. Икономическата ситуация в страната и света се променя динамично и 2024-а година може да се окаже особено турбулентна в това отношение.

Затова тази година решихме да предложим максимално удобство за компаниите, които се стараят да планират отрано и да обявим календара на JobTiger за 2024-а.

Винаги сме имали за цел да анонсираме календара на JobTiger за следващата година с цените и условията за участия в събития още в края на октомври. Тази година отваряме нова страница за тези, които си задават въпроса как и къде ще имат възможност да позиционират работодателската си марка през 2024-а г.

До излизането на календара през есента и актуализацията на цените и пакетите за участие ще Ви дадем възможност да се възползвате от Супер ранно записване, което ви позволява да заявите участията си при запазване на цените от 2023-а г.

Очаквайте подробности съвсем скоро!
 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Продължават записванията за есенните кариерни дни на JobTiger

Продължават регистрациите за участие на компании работодатели в кариерните събития през есента:
Станете част от топ компаниите в бранша, решили да скъсят дистанцията с кандидатите и да се презентират като активен и отговорен работодател!
 
DEV.BG All in One 2023 ще се проведе на 26 август

С голямо удоволствие ви представяме конференцията DEV.BG All in One 2023, която ще се проведе на 26-ти август в Inter Expo Center.

Конференцията е предназначена да обедини и свърже 1500 участници, желаещи да разширят познанията си, да се вдъхновят и да обменят идеи с водещи експерти в областта. Очаквайте един динамичен ден, изпълнен с вълнуващи презентации, емоции и възможности.
 
SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” за ученици 7-12 клас

От 1 до 8 септември ще се проведе SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” за ученици 7-12 клас. Събитието се провежда за ДЕВЕТА година в град Девин и е изцяло с обучителен характер, който е проектно /практически/ базиран. По време на Академията участниците ще имат възможност да черпят опит от едни от най-добрите специалисти в дигиталните умения в България. Направленията, в които участниците могат да се включат са:
  • Уеб дизайн
  • Front-end development
  • Програмиране
  • Мултимедия = Фотография + Видеоклип
  • Реклама и Маркетинг
  • GameDev
  • digitalБизнес
Академията е мултидисциплинарна, като участниците придобиват знания за различните професии и умения в дигиталната и “офлайн” среда, срещат се с дългогодишно действащи и можещи ментори, спортуват, забавляват се и творят заедно.

В проектнобазираната Академия екипите от участници изграждат мобилно или уеб приложение, което в края на Академията презентират пред експертното жури. Всеки от екипите разполага с индивидуален ментор, който да напътства и подкрепя екипа по време на цялата Академия.

Повече информация за SUPERЛятна Академия „Аз мога - тук и сега” тук.
Иновации и успешни практики във фокуса на Forbes HR & Employer Branding Forum & Awards

В своята сърцевина светът на HR е изпълнен с промени и стремеж към непрестанен напредък. Ако в детската си фаза той се грижеше основно за осигуряването на нови кадри за компанията, днес той е по-софистициран от всякога и носи отговорността за десетки функции.

Макар тенденцията да се наблюдава от години, пандемията значително ускори процеса по смяна на парадигмата от непрестанно запълване на позиции с външни кадри към полагането на повече усилия за утилизацията на максималния потенциал на наличния персонал.

HR отделите все по-приоритетно отделят внимание на развитието на служители чрез обучения, както и на повишаване на тяхната продуктивност посредством развитието на подходяща корпоративна култура. Новите технологии започват все по-усилено да изместват базовите HR функции, позволяващи на HR лидерите да се съсредоточат върху създаването на стойност за организацията, давайки ясна заявка за място на масата, на която се вземат големите решения за бъдещето.

Кои са успешните практики, стоящи зад прогреса на HR света, какви нови технологии имплементират водещите компании в страната и какво още можем да очакваме от бъдещето на сектора ще разберете на сцената на Forbes HR & Employer Branding Forum & Awards!

Мнение по тези и още много горещи теми ще чуете от редица водещи фигури, сред които Светлозар Петров, управител на JobTiger, Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ на А1, Елена Димова, водещ HR експерт с дългогодишен опит и Христо Борисов, основател и главен изпълнителен директор на Payhawk.

Грабнете своя шанс да станете част от вълнуващите дискусии! Вземете билет за едно от ограничените места! А ако искате да споделите вашия опит и гледна точка от нашата сцена, не се колебайте и подайте своята апликация ТУК!
 
Сертификационно обучение на кариерни консултанти по програмата GCDF (начало: 9 октомври 2023)

Фондация на бизнеса за образованието планира ново сертификационно обучение за кариерни консултанти, което ще стартира в София на 9 oктомври 2023 г.

Моля, попълнете формата за регистрация по-долу и ние ще се свържем с вас. Срок за записване – 10 септември.

Обучението е насочено към специалисти от частния и неправителствения сектор, както и публични организации (Центрове по кариерно ориентиране / подкрепа за личностно развитие, общини, бюра по труда, училища и др.).

Изисквания:
  • завършено висше образование, мин. квалификационна степен „Бакалавър“;
  • мин. 120 часа опит в консултиране, информиране, обучение и развитие на клиенти или възможност той да бъде придобит преди края на обучението.
Обучението се провежда по международната програма Global Career Development Facilitator, по която от 2005 г. досега у нас са обучени над 1000 специалисти, практикуващи в средното и висшето образование, бизнеса, неправителствени организации и институции.

Повече информация можете да намерите тук.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Възможностите за разгласа на обяви, публикувани в JobTiger.bg, се увеличават

Намирането и задържането на квалифицирани служители е все по-голямо предизвикателство. Но с правилния инструмент това е преодолимо.

За да бъде още по-полезен на своите клиенти, JobTiger.bg отскоро дава възможност за спонсориране на брандирана обява в установения социален канал на JobTiger във Facebook.

Услугата предлага възможност за по-голяма разгласа на обявената свободна позиция, като достига до допълнителна аудитория от повече от 10 000 души.

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на 02/49 180 10 или на office@jobtiger.bg
 
Employer Branding профил на JobTiger.bg

Предлагаме на вниманието ви една възможност за позициониране - онлайн инструмента за комуникация на работодателската марка – Employer branding profile в JobTiger.bg. Отличете се в дигиталното пространство и презентирайте за кандидатите пълната структурирана информация за компанията си в JobTiger.bg – независим и авторитетен канал за комуникация. Вижте повече за услугата и допълнителните ползи, които предлага, на тази страница.

ОТ БЛОГА НА JOBTIGER RECRUITMENT
  • Ще промени ли изкуственият интелект подбора на кадри
  • Задържането на служители в компанията – мисията възможна
ОТ HR INDUSTRY
  • Връзката между качеството на въздуха и когнитивните способности на децата
ОТ STARTUP PSYCHOLOGY
  • Защо провалът е важна част от успеха
  • 7 типа почивка, от които се нуждаете