ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Месец ноември започва с календар събития 2023 от JobTiger за кариерни форуми и HR изложение
С радост споделяме с Вас, че Календар събития 2023 на JobТiger е готов и записванията за изложители вече са отворени.

Традиционно в него сме включили най-големите кариерни форуми в България, секторните кариерни събития, както и изложението за водещите компании на HR пазара.

Графикът за провеждане на събитията през 2023: Най-новото в Календар 2023:
 • Събитията в София, Пловдив и Варна ще се провеждат в събота, с цел да се посрещнат и студенти, и работещи посетители, както и да бъдат още по-отворени в събитийния живот на големия град.
 • Национални дни на кариерата в София ще се проведат в Grand Hotel Millennium Sofia – модерен хотел в центъра на града и зали, позволяващи гъвкавост и креативност при организацията на всяко събитие.
 • Кариерните форуми във Варна ще бъдат посрещнати от Хотел-галерия „Графит“ – бутикова атмосфера до университетски комплекс в сърцето на града.
Цени, възможности за участия и спонсорско позициониране ще откриете в Календар 2023 – ТУК.

Възплозвайте се от преференциални цени с JobTiger Wallet – програма за отстъпки и гъвкаво управление на услугите и средствата.
Специализираният кариерен форум Дни на кариерата в УНСС ще се проведе през ноември

Традиционният форум ще се проведе на живо на 22 ноември във фоайето на УНСС София и виртуално на 24 ноември - онлайн в платформата на Brazen Technologies.

Сребърни спонсори на събитието са SumUp, LDC и Japan Tobacco International.
Бронзов спонсор е Decathlon.
Над 60 компании вече са заявили участие в събитието, регистрациите за работодатели все още текат.

Запазете вашето място за участие и позициониране на вашата компания тук.

Посетителите вече могат да се регистрират на тази страница.

* На събитието в УНСС ще бъде използвана отново иновацията със ScanFactor - кариерните форуми на живо с дигитален обмен на данни.
Кариерна борса в Бургаски свободен университет

Бургаски свободен университет и JobTiger организират Кариерна борса за студенти на 30.11.2022 г.

Събитието е безплатно за студенти и работодатели и се организира като част от изпълнение на Проект BG05M2OP001-2.016-0030-C01 „Модернизация на образователните решения за кръгова икономика, стратегически инфраструктури и производства (МИKС-ИП)“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Организатори на събитието са Бургаски свободен университет и JobTiger.

За въпроси и записвания се свържете с екипа на JobTiger:
E: events@jobtiger.bg
T: +359 2 491 80 22
Стартираха регистрациите за изложители за HR Industry 2023

Подготовката на най-очакваното събитие за всички в сферата на човешки ресурси - HR Industry 2023 вече е в разгара си.

Звездният четвъртък на HR бранша ще се проведе на 9 февруари в Интерпред – Cветовен Tърговски Център София.

Сега може да запазите вашето място с Фирмен щанд или Фирмен щанд и презентация - тук.

Възможностите за фирмено представяне са ограничени и именно сега може да се възползвате от преференциална цена с –20% с JobTiger Wallet (програма за отстъпки и гъвкаво управление на услугите и средствата). Отстъпката за участие е валидна само до 31.12.2022 г. при регистрация и плащане.

Преференциалните цени важат и за новите пакети със Спонсорско позициониране – възможност за отличаване в средата и допълнителна разгласа на вашата дейност.

Очакваме с нетърпение срещата на живо в най-звездния ден за нашия бранш – 9 февруари 2023.
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
На 5 и 6 ноември 2022 г. се проведе конкурс за най-добър старт-ъп проект на Пловдивски Университет

JobTiger е спонсор и част от журито на „Конкурс за най-добър старт-ъп проект на Пловдивски Университет “. Събитието се провежда под патронажа на Ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ – проф. д-р Румен Младенов.

С най-голямо удоволствие JobTiger прие поканата да подкрепи идеята на ПУ „Паисий Хилендарски“ за организиране на първото по рода си предприемаческо състезание в университета. Компанията ни винаги се е стремяла да поддържа приятелски отношения с образователните институции и силно вярва, че връзката между бизнеса и образованието е много важна за растежа на страната. Възможностите за взаимодействие, общи инициативи и програми са много, но всичко започва с добрия контакт и добрата комуникация. Не случайно вече повече от 20 години JobTiger работи за кариерното бъдеще на студентите, като организира кариерни събития в големите академични градове в страната.

За повече информация: https://jobtiger.tv/savetnik/karierno-razvitie/pustartup.
JobTiger проведе срещи със студенти на тема Изграждане на стратегия за Employer branding, инициатива на American Chamber of Commerce in Bulgaria

JobTiger имаше честта да бъде част от инициативата на American Chamber of Commerce in Bulgaria за срещи между професионалисти и студенти за актуални теми от сферата на човешките ресурси.

Катрин Хрусанова и Християн Петков от екипа на JobTiger говориха по темата за изграждането на Employer branding. Катрин се срещна със студентите от Нов Български университет, а Християн бе част от събитието в Софийски университет "Св. Климент Охридски".

За екипа ни е чест и привилегия да се докосне до студентите на тези университети и да обмени идеи и опит с тях. Двете срещи преминаха при изключително голям интерес от страна на студентите, а дискусиите бяха повече от интересни и ползотворни.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Спад на обявите за работа във всички сектори през м. октомври 2022 г.

Броят на обявите за работа през м. октомври е намалял със 7% спрямо предходния м. септември. Предложенията са с 3000 по-малко в края на месеца, като техният общ брой е малко над 45 500. Броят на обявите е намалял в почти всеки един от секторите, като единствено изключение прави секторът „Счетоводство, одит, финанси“.

Повече разберете от традиционния ни месечен анализ на обявите за работа на пазара на труда.
Коледни изкушения с Delifideli

Коледа наближава! И ако се чудите какви подаръци да изберете, знайте, че никога няма да сбъркате с нещо сладко, вкусно и шоколадово!

Delifideli е шоколадово ателие, специализирано в създаването на висококачествени шоколадови вкусотии само за корпоративни клиенти. Така подаръците ви са за конкретен екип или фирма, с различни опции за брандинг (на кутии, картички, брандиране на шоколади, етикети, шоколадови бонбони с ваше лого).

Ако искате да подарите истински вкусни шоколадови бонбони, с ясно изразен пълнеж, отчетлив вкус и подчертан стил, свържете се с Delifideli!
Каним ви да се присъедините към платформата 2nd7.org за предлагане и използване на услуги за кариерно консултиране

2nd7.org е нова инициатива на JobTiger, която дава възможност за предоставяне и получаване на кариерно консултиране по най-удобния начин в цялата страна и извън нея.

Чрез предоставените инструменти в сайта можете да организирате, заявявате и закупите за вас или ваши близки срещи за кариерно консултиране на място или онлайн в зависимост от вашите възможности и предпочитания.

Информация за начина на ползване можете да откриете на този линк: https://2nd7.org/for-clients/.
Облачна версия на платформата GoodWorky

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

GoodWorky е за вас, ако организацията има нужда:
 • От ефективна, интерактивна, геймифицирана и модерна платформа за обучение
 • Да предостави 24/7 възможност за обучение и повишаване квалификацията на хората
 • Да повиши ефективността на работните процеси, като подобри вътрешната комуникация
 • Да даде възможност за лесна изява, даване на обратна връзка, споделяне на идеи и мнения на вашите служители
 • Да повиши духа в организацията и ангажираността на хората
 • Да минимизирате времето за споделяне на важна информация към правилната аудитория и да следите ангажираността
 • Да превърне постигането на целите на компанията във вълнуваща съвместна мисия
 • Да предоставите възможност на всеки човек да се изявява колкото, както и когато поиска.
Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

Можете да изпробвате всички функционалности на GoodWorky за 14 дни напълно безплатно още днес. За да го направите, кликнете тук.
ОТ STARTUP PSYCHOLOGY
  • Управление на времето
  • Най-добър старт-ъп проект на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“