JobTiger новини от месец април 2005 г.:
 • Приключи форум Кариери 2005
  Четвъртото поредно издание на форума за студентски стаж и кариера, проведен тази година последователно в четири различни града и подкрепен от Нестле България АД, приключи като най-успешното издание досега. Участие във форума взеха повече от 130 различни фирми, броят на младите хора посетили техните щандове надхвърли 16 000.
  По-подробна статистика можете да разгледате тук.

 • Стартира обучението на специалисти от университетски кариерни центрове в България
  Програмата се организира от Проект Пазар на труда на USAID и ДжобТайгър ООД. В нея са включени специалисти по кариерно развитие от 11 университетски центъра по кариера от цялата страна. Целите на обучението са стандартизиране знанията и уменията на хората, които ще работят в университетските кариерни центрове, както и повишаване на ефективността им при работа със студенти, млади специалисти и работодатели. На успешно завършилите програмата ще бъдат издадени международно признатите сертификати Global Career Development Facilitator.
  ...Повече информация...

Предстоящи събития:
 • “Започни кариерата си с JobTiger и ...”
  Семинарите, посветени на процеса на търсене на работа и насочени към младите хора, продължават и през месец май. Обученията са безплатни и ще се организират с любезното съдействие на Фикосота ООД в гр.Русе на 11 май и Нестле България АД в гр.Свищов на 12 май 2005г.
  ...Повече информация...

Полезно за вас:
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger
  През месец май позициите за еколози ще бъдат публикувани безплатно на страниците на www.JobTiger.bg.

 • Празници през месец май:
  • 1 май (неделя) – Великден и Ден на труда, неработен ден
  • 2 май (понеделник) - Великден, неработен ден
  • 6 май (петък) - Гергьовден, неработен ден
  • 21 май (събота) – Св. Константин и Елена
  • 23 май (понеделник) – неработен ден, който се отработва на 28 май (събота).
  • 24 май (вторник) – Ден на българската просвета, култура и славянска писменост, неработен ден

Panta Rei:
 • Весела Симеонова, екс-служител на Фикосота ООД – Шумен, от началото на този месец е новия Специалист Човешки ресурси на фирма Айгер Инженеринг ООД – фирма, занимаваща се с производство и рециклиране на машини за тютюневата промишленост. Симеонова е завършила педагогика в Шуменския Университет, а тази година – и втория випуск по Управление и развитие на Човешките ресурси на Училището по мениджмънт към Нов Български Университет.
  За контакт:
  Тел.: 032/905000 в. 108
  e-mail: vesy@aiger.com

 • Албена Кирова от 3 месеца заема позицията Мениджър Човешки ресурси в Интерснак България ЕООД – филиал на Интерснак Германия. Кирова е работила като Директор Човешки ресурси в БРС България АД, а преди това – в продължение на 5.5 г. - в Елит България ЕООД – производителят и дистрибутор на кафе Елит за българския пазар. Албена Кирова е завършила УНСС с две специалности – Икономика и управление на транспорта и Международни Икономически Връзки.
  За контакт:
  Тел.: 02/9454458
  e-mail: akirova@intersnack.bg

 • Христина Тачева е новият Административен Мениджър на варненската Бон Марин АД. От началото на този месец Христина Тачева заема позицията Административен мениджър в Бон Марин АД. Тачева преди това е работила в Авиокомпания Хемус Еър и е магистър по туризъм от Икономически Университет – Варна.
  За контакт:
  Тел.: 052 687 114
  e-mail: hristina@bonmar.bg

 • Цветан Конярски е новият Мениджър Човешки Ресурси на Делойт България ЕООД
  Екс-мениджърът Човешки ресурси на Търговска банка Д (бивша Демирбанк) от 01 април е на работа в Делойт България. Конярски трупа професионалния си опит в сферата на човешките ресурси от 10 г., като последователно е заемал мениджърски позиции в Coca-Cola Bulgaria, Агрима АД (франчайз на Pepsi Co за България) и Демирбанк. Конярски има магистърска степен по Международни икономически отношения към Университета за Национално и световно стопанство, София.
  За контакт:
  Тел.: 02 / 980 85 00
  e-mail: tkonyarski@deloitteCE.com