JobTiger новини от месец август 2008 г.:
 • JobTiger.bg с офис в Сливен
  В началото на месец август 2008 г., със среща на местния бизнес и специалистите по човешки ресурси в Сливен, JobTiger официално откри свой офис в града.
  Целта на колегите от Сливен ще бъде да оказват персонална помощ и да консултират търсещите работа, за да спомогнат за тяхната добра професионална реализация. Работодателите от региона, както и всички наши клиенти и партньори също ще могат да се възползват от услугите ни – подбор на персонал и консултации по управлението, мотивирането и задържането му.

  За контакти:
  JobTiger.bg Сливен
  ул. Лъдженска 1, 8800 Сливен
  Тел.: +359 44 638 101
  Моб.: +359 887 858 408
  E-mail: sliven@jobtiger.bg
   
 • Фондация на бизнеса за образованието стартира два международни партньорски проекта
  Два транснационални проекта, по които Фондация на бизнеса за образованието е партньор, спечелиха финансиране по програма Леонардо да Винчи:
  • Проект "L3 - Learning to Learn Network for Low Skilled Senior Workers" е насочен към мотивиране на възрастни лица за участие в продължаващо обучение с цел повишаване на практическите умения. Проектът се изпълнява съвместно с организации от Италия, Испания, Румъния и Турция.
  • Вторият проект – "IF - Improved Future; Vocational Guidance for an Improved Future for Immigrants" е насочен към подпомагане на социалната интеграция и професионалната реализация на имигрантите, като подготви кариерни консултанти и специалисти, работещи с имигранти. Проектът ще се осъществи заедно с партньори от Швеция, Германия и Австрия.
  Сред новите проекти, по които ФБО работи в момента, са също "Клуб Кариера" по Европейския социален фонд, "Услуги по кариерно консултиране", финансиран от Фонд България/GMF и партньорският проект E-Mevoc по програма "Леонардо да Винчи".
   
 • 136 студенти от български университети участваха в първия етап от конкурса за студентска стипендия JobTiger - 2008/2009
  За пета поредна година Джобтайгър ООД провежда конкурса за Стипендия JobTiger.
  Темата за тазгодишните есета е "Лоялност към компанията – защо и до кога".
  136 студенти от български университети са изпратили своите есета.
  В началото на следващия месец ще бъдат известни и класиралите се за следващия кръг участници.

  Ежегодният конкурс за стипендия JobTiger е за български студенти в български университети, редовна или задочна форма на обучение, за степен бакалавър или магистър.
  Подробности може да прочетете тук.
   
Предстоящи събития:
 • 3-4, 10-11 септември, Брацигово, БТК ГРУП, JobTiger и фондация Благотворител помагат на сираци за личностната им и професионалната реализация
  "Мога. Наравно с всички" – под това мото ще протече пилотното издание на най-новия социален проект на БТК ГРУП. Основната цел на проекта е да осигури подкрепа на младежи в неравностойно положение за качествена социална адаптация при излизането им от домовете. Партньори на БТК в проекта са Jobtiger и фондация "Благотворител".
  Пилотният проект ще обхване 30 деца от домовете в Брацигово, а желанието на инициаторите е проектът да придобие национални мащаби и да обхване децата от различни социални институции в страната.
   
 • Стартира поредното обучение за сертифициране на кариерни консултанти по програма GCDF
  На 17, 18 и 19 октомври стартира поредното обучение за сертифициране на кариерни консултанти и специалисти по програмата GCDF (Global Career Development Facilitator).
  Обучението е насочено основно към специалисти по човешки ресурси от бизнеса и е съобразено с възможностите за прилагане, използване и повишаване на ефективността на процесите по подбор, задържане и мотивиране на персонала във фирмата, както и идентифициране на областите за развитие на всеки служител.
  Информация за съдържанието и програмата на обучението и цената, както и материалите за предварителна самоподготовка може да получите на и-мейл: gcdf@jobtiger.bg или на телефон 02/ 49180 14.

  Срок за подаване на документи за участие в групата: 30 септември 2008г.
   
Полезно за вас:
 • Списък с държави в обявите за работа в www.JobTiger.bg
  При публикуване на обяви за работа за свободни позиции извън България, вече можете да посочите и конкретната държава, за която се отнася предлаганата длъжност. Това е възможно в секция "Местоположение" при редакция на обявите за работа, след посочване на регион "Други в чужбина".
   
 • Нови размери и цени за рекламни банери в www.JobTiger.bg
  От миналия месец Джобтайгър ООД Ви предлага нови размери на рекламните си банери, както и схема за отчитане на броя показвания на всеки банер. Вижте подробности >>
   
 • Услугите, осигуряващи повече свободно време на служителите на компанията, са сред най-популярните и търсени съвременни услуги в Европа
  В напрегнатото и забързано ежедневие на градския човек все по-популярни стават специализираните услуги, осигуряващи на всеки чист дом, изправен автомобил, добро медицинско обслужване, финансови и административни услуги, помощ в грижата за домашните любимци, гледането на деца и други.
  В България, единствени до този момент, такива услуги на корпоративно и индивидуално ниво се предлагат от TigerClub, част от бизнес групата JobTiger.net.
  Подробности може да видите тук.
   
 • TigerSelect Quick – единствената услуга по подбор на персонал на принципа "плащане при назначаване"
  Другите предимства за работодателите, които ТайгърСелект предлагат, са:
  • съкратен срок за реакция – до седмица;
  • гаранция от JobTiger;
  • допълнителна безплатна реклама за вашата обява и компания.

  Ако искате и за вас да работят мотивирани и подходящи хора – обадете ни се.
  За контакти: TigerSelect, Т: 02/ 49180 17

   
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger Ltd.
  През месец септември 2008 г. може да публикувате безплатни обяви в www.jobtiger.bg за позиции в Габрово, Сливен, Шумен и Русе.
  Също така безплатни позиции може да публикувате в секторите здравеопазване и право.
   
 • Мобилните агенти и консултанти – добра възможност за допълнителни доходи, добра възможност за раздвижване на пазара на работна ръка
  Имате ли познати и приятели, за които може да кажете "Те познават почти целия град"? Или просто такива, които имат нужда от нова, интересна и добре платена работа, която да им дава свободата да работят когато искат, където й да са, да се срещат с нови хора и да им помагат да си намират по-добра работа – препоръчайте им да станат наши Мобилни агенти или Мобилни консултанти.

  Кой може да е мобилен агент или консултант?
  Всеки, който:
  • има желание;
  • обича да общува с различни хора;
  • в кръвта му е да помага и да прави живота на хората около себе си по-щастлив.
  Подробности може да научите като се свържете с нас или кандидатствате за избраната от Вас позиция.
   
 • Празници през месец септември:
  • 6 септември (събота) – Ден на Съединението на България.
  • 14 септември (неделя) – Кръстовден. Именници – Кръстьо, Кръстина, Кънчо, Ставри.
  • 17 септември (сряда) – Св. мъченици София, Вяра, Надежда и Любов.
  • 22 септември (понеделник) – Ден на Независимостта на България. Неработен ден.
  За още информация за почивни и празнични дни през месеца, вижте календара.