Скъпи приятели,
екипът на JobTiger Ви благодари за успешното сътрудничество и Ви пожелава весели празници!
Коледната картичка от нас можете да разгледате тук.


JobTiger новини от месец декември 2004 г.:
 • “Започни кариерата си с JobTiger и ...”
  JobTiger стартира поредица от безплатни семинари, посветени на процеса на търсене на работа и насочени към младите хора. Семинарите се провеждат веднъж месечно с участието и подкрепата на различни големи български фирми. Първото от поредицата отворени обучения - "Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел" бе организирано и проведено с любезното съдействие на Мобилтел АД на 1 декември 2004 г. в хотел "Кемпински – Зографски". Семинарите в началото на 2005г ще бъдат организирани през месец януари с Мобилтел АД в София и Хепи ООД във Варна, през февруари с Проктър енд Гембъл ЕООД в София и Кооперация Панда във Варна, през март – Кооперация Панда в София.
  Ако желаете да се включите в инициативата, моля свържете се с нас!

Предстоящи събития:
 • Българско издание на книгата "Наемане и задържане на най-добрите хора"
  Книгата с оригинално заглавие "Hiring and keeping the best people" е част от поредицата "Harvard Business Essentials" и издаването й на български език предстои в началото на следващата година от издателство "Класика и Стил". Книгата предлага на мениджърите ясна стратегия за това как по-ефективно да наемат кадри и как да увеличат процента на задържането им в организациите, както и съдържа практични насоки и инструменти и действени съвети както за ръководителите, така и за професионалистите в сферата на човешките ресурси.
  JobTiger ще бъде ексклузивен дистрибутор на книгата през първия месец след издаването й и чрез нас ще можете да я закупите с 10% отстъпка от коричната й цена. Можете да направите поръчка и преди издаването на книгата. За повече информация: тел. 02/9489 230.

Полезно за вас:
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger
  През месец януари позициите за брокери ще бъдат публикувани безплатно на страниците на www.JobTiger.bg.
 • Работно врeме на JobTiger през последната седмица на месец декември.
  Екипът на JobTiger ще работи на 27, 28, 29, и 30 декември.

Празници през месец януари:
 • 1 – Васильовден (събота)
 • 6 – Йордановден (четвъртък), работен ден
 • 7 – Ивановден (петък), работен ден
 • 18 – Атанасовден (вторник), работен ден

Panta Rei:
 • Ружа Драганова, екс-Директор Човешки ресурси в Санита Трейдинг АД зае позицията Мeниджър Човешки Ресурси на Кенар Груп – българската холдингова струкура, предлагаща най-популярните салати, готови храни, пресни и замразени зеленчуци, полуфабрикати и консерви.
  За контакт:
  Тел.: (+359 2) 8120461
  E-mail: r.draganova@kenar.bg

 • Елена Димова, екс-служител на отдел Човешки ресурси в HVB Bank Biochim, от началото на този месец стана HR Coordinator в BUNGE / Калиакра АД - мултинационална компания, лидер в преработката на маслодайни семена и търговията със зърно.
  За контакт:
  Тел.: (+359 2) 976 94 78, 976 94 77
  E-mail: elena.dimova@bunge.com