JobTiger новини от месец декември 2008 г.:
 • Екипът на JobTiger и през тази година ще продължи да се грижи за Глезла – възпитаник на елитния софийски зоопарк, специалност "Тигри" и дългогодишен член на екипа на JobTiger. Професионалният тигър е с богат опит на ловец и въпреки ограничения си параметър на действие служи за вдъхновение и радост на целия ни екип! Желаем й бъдещи професионални успехи и изяви! *
  Визитка:
  Име: Глезла
  Длъжност: старши тигър
  Месторабота: JobTiger.bg
  Глезла

  * Забележка: ловът през зимата е сред най-предпочитаните занимания на пухкавия тигър. Не я дразнете и не я дърпайте за опашката!
Предстоящи събития:
 • Дискусия на тема "Интернет през 2009 г – ръст или скок", 22 януари 2009 г., Гранд хотел "София"
  На 22-ри януари, от името на Нилсън Онлайн и издателите на съдържание в интернет Атол Медиа, Дарик Уеб, Икономедиа, Инвестор, Мейл.бг, Нет Инфо, Санома Блясък и Уеб Медиа Груп, ще се проведе дискусия на тема "Интернет през 2009 г – ръст или скок?".
  Целта на дискусията е да събере на едно място водещи професионалисти от четирите основни играча на пазара – рекламодатели, рекламни агенции, онлайн медии, технологични доставчици, за да се дискутират тенденциите и очакванията за пазара през 2009 г. Ще бъдат обсъдени и потенциалните предизвикателства и очакваните реакции на пазара през 2009 година.

  Начало на срещата: 14:00 ч!
  За потвърждения и записване:
  noema@noema.bg или venera@netage.bg

  Партньори в организацията на дискусията са Netаge и JobTiger.bg.
   
 • Х HR уикенд, 30-31 януари 2009 г., Еко х-л "Здравец", край гр.Пловдив
  На 30 и 31 януари ще се проведе десетата традиционна среща на специалистите по човешки ресурси. Каним ви да се присъедините към нас!
  Вижте подробности >>
   
 • VІ-ти сертификационен тренинг по кариерно консултиране за специалисти по "Човешки ресурси"
  В началото на 2009 г. ще стартира поредното обучение по кариерно консултиране.
  Всички вече сме наясно, че икономическата ситуация в България и в света ще доведе до освобождаване на служители – в някои браншове по-малко, в други броят им ще бъде значителен. И сигурно сте се питали дали може да направите нещо за тези хора, така че хем да си намерят работа, хем да запазите добрите отношения с тях...

  Е, ако до този момент кариерното консултиране и подпомагане на служителите ви не е било от предлаганите вътрешно-фирмени услуги, може би е време да се замислите. Вече много компании, на които им предстои да съкратят служители, се обръщат към нас за помощ. До момента в България има обучени над 1000 специалисти по кариерно консултиране. Следващите може да сте вие ...

  За подробности и записване:
  gcdf@jobtiger.bg
  02/ 49 180 14
  Надежда Ангелова
   
Полезно за Вас:
 • Безплатни позиции на страниците на www.JobTiger.bg
  През месец януари може да публикувате безплатни позиции за търговски представители на страниците на JobTiger.bg.
   
 • Съвместното публикуване на обяви в www.jobtiger.bg и в-к "Пари" ви спестява значителни разходи за търсене на персонал
  От месец януари 2009 г. при публикуване на обява за работа в www.JobTiger.bg може да публикувате същата обява и във в-к "Пари", използвайки значителни отстъпки. Обявите за работа се публикуват в приложението "Пари & Работа" – седмичният пътеводител на в-к "Пари" за кариера, мениджмънт, образование и обяви за работа. "Пари & Работа" излиза всеки понеделник.
  За повече информация и размерите на отстъпките може да се обърнете към екипа на JobTiger.bg на телефон 02/ 4918 022.
   
 • Ново! Екипът на JobTiger.bg въвежда Вашите обяви
  За да улесни всички работодатели, които нямат време, възможност или опит с въвеждането и съставянето на ефективен текст за обява за работа, екипът на JobTiger.bg предлага услугата Лесно публикуване на нова обява.

  Какво представлява услугата?
  Всеки работодател (регистриран или не) получава готова обява в сайта www.JobTiger.bg, след уточнение на параметрите на обявата с нашия екип.
  Параметрите на обявата, която желаете да бъде генерирана и въведена от нас се уточняват или като изпратите чернова, кратко описание, линк към вече генерирана на друго място позиция или какъвто и да е друг файл, носещ информация за позицията до екипа на JobTiger. Или като се свържете с нас по телефона.

  Регистрирани работодатели могат да ползват услугата от акаунта си в Лесно публикуване на нова обява или да изпратят готова обява като прикачен файл на lesno@jobtiger.bg. Телефон за контакти: 02/4918 000.
  Нерегистрираните работодатели може да изпратят и-мейл на lesno@jobtiger.bg (като посочват името си, компанията и координатите за контакт) или се обадят на телефон 02/4918 000.
  Цената на въвеждането на обявата (еднократно) е 15,00 лв без ДДС.

  До края на месец януари 2009 г. еднократно може да пробвате услугата безплатно!
   
 • HR продукти за кризисно управление от Jobtiger Business Group
  Антикризисно оптимизиране на разходите и дейностите по управлението на персонала на фирмата, включващо пълно или частично изнасяне на дейността, свързана с човешките ресурси към JobTiger:

  За повече информация се обърнете към вашия персонален JobTiger консултант.
  E: office@jobtiger.bg
  T: +359 2 491 8000
  W: www.jobtiger.net
  W: www.jobtiger.bg
   
 • Празници през месец януари 2009 г.:
  • 1 януари (четвъртък) – Нова година и Васильовден, неработен ден.
  • 2 януари (петък) – Свети Силвестър, неработен ден. Имен ден празнуват Силвия, Силвестър. Отработва се на 10 януари 2009 г.
  • 6 януари (вторник) – Богоявление (Йордановден). Имен ден празнуват Божан, Божана, Богомил, Боян, Йордан, Йорданка. Работен ден.
  • 7 януари (сряда) – Св. Йоан Кръстител (Ивановден). Имен ден празнуват Иван, Иванка, Ваньо, Ваня, Йонко, Йонка, Йоан, Йоанa, Жан, Жанa, Калоян. Работен ден.
  • 8 януари (четвъртък) - Бабинден. Ден на родилната помощ. Работен ден.
  • 12 януари (понеделник) - св.мчнц Татяна.
  • 17 януари (събота) - Преп. Антоний Велики (Антоновден). Имен ден празнуват Антон, Антония, Андон, Андония, Дончо, Доньо, Донка, Тоньо, Тонка, Тотьо, Тотка.
  • 18 януари (неделя) – Атанасовден.
  За още информация за почивни и празнични дни през месеца, вижте календара.