Предстоящи събития
 • Форум Кариери 2009 г. – разумната инвестиция в човешкия капитал, символични такси за 9-те града и безплатни позиции в www.JobTiger.bg
  За 8ма поредна година и за първи път в 9 български университетски града, ще се проведе Форум Кариери – Добра Кариера, Добър Живот.
  Въпреки че голяма част от бизнеса в България е зесегнат пряко или косвено от световната икономическа криза, много български компании разчитат на младите хора, за да преминат успешно през трудните времена.

  Таксата за участие за работодатели и тази година е символична, като всяка фирма може да избере в кои градове желае да участва.
  Форумът стартира на 18 и 19 март в София и продължава в градовете Варна (23 март), Свищов (25 март), Велико Търново (30 март), Русе (1 април), Благоевград (6 април), Пловдив (8 април), Бургас (13 април) и Стара Загора (15 април).
  Дни преди провеждането на форума в отделните градове се провеждат отворени срещи със студенти и млади специалисти, за разясняване на подробности и детайли за успешното им представяне пред работодателите. За големия интерес от страна на студентите говори и факта, че предвидените информационни материали се разграбват за минути.
  Всеки работодател, участващ във форума може да публикува и безплатни обяви за стажантските си позиции в сайта www.JobTiger.bg.

  Повече подробности, както и списък с досега записаните компании може да видите на адрес: http://www.jobtiger.bg/careers/2009/
  Организаторите от Джобтайгър ООД и МДААР благодарят на всички компании, които подкрепят идеята за създаване на условия за развитие на младите хора в България.
  Форум Кариери – Добра Кариера, Добър Живот 2009 се провежда с подкрепата на Нестле България АД.
   
 • 27 – 29 март 2009 г. - VІ сертификационен тренинг по кариерно консултиране за специалисти по "Човешки ресурси"
  На 27 март стартира сертификационния тренинг по кариерно консултиране по международната програма GCDF (Global Career Development Facilitator). Тренингът е част от цялостната програма на NBCC България за развитие на консултантски, менторски и коучинг умения през тази година. Програмата на тренинга е одобрена от най-голямата международна консултантска организация в света – NBCC International.

  За подробности и записване:
  gcdf@jobtiger.bg
  02/ 49180 14
  Надежда Ангелова
Платено съобщение
 • Най-големият Full-time MBA форум в световен мащаб гостува в София на 17 март. Запишете се безплатно!
  Посетете най-големия в световен мащаб форум, представящ редовни MBA програми в най-реномираните учебни заведения - QS World MBA Tour in Sofia – и кандидатствайте за стипендия QS Scholarships!

  На форума ще имате възможност да се срещнете и разговаряте със завършили студенти и със служители, отговорни за приема в над 40 от най-добрите бизнес училища - INSEAD, Warwick, Duke, IE, GISMA, Manchester, Vlerick и много други.
  Първите 100 записали се ще получат безплатни копия от Кариерния справочник TopMBA.
  Ще може да посетите панелните дискусии "Прием в бизнес училищата", "Кариера с MBA", "Финансиране на MBA", както и семинари, отнасящи се до GMAT и приема за MBA.

  Посетете QS World MBA Tour в София на 17 март, х-л Radisson SAS, 18:00–21:00 ч.
  За безплатна регистрация посетете www.topmba.com
Полезно за Вас
 • Безплатни обяви в www.jobtiger.bg.
  През месец март може да публикувате безплатни обяви за позиции на непълно работно време и за позиции в областта на човешките ресурси.
   
 • http://www.kriza.bg/
   
 • Празниците през март 2009 г.

  • 1 март, неделя – Баба Марта и Сирни заговезни.
  • 3 март, вторник – Ден на освобождението на България. Неработни дни – 2* и 3 март.
  • 7 март – Тодоровден.
  • 8 март, неделя – Международен ден на жената.
  • 25 март, сряда – Благовещение.
  * 2 март се отработва на 14 март, събота.