ПОКАНА

11-та среща на HR eкипите в България, Боровец

На 26 и 27 юни, в х-л "Лион", Боровец, ще се проведе 11-тата HR среща, организирана от JobTiger.

Каним ви да вземете участие в най-сериозното неформално HR събитие на лятото! Темите, които ще бъдат разглеждани са:
 • Kак да запазим доброто име на компанията по време на криза.
 • Ниско бюджетни обучения на служителите.
 • За и против наемането на консултанти по време на криза.
 • Какво се случва със социалните придобивки на служителите по време на криза.
 • Финанси за специалисти "Човешки ресурси".
 • Линейни мениджъри срещу мениджъри "Човешки ресурси".
Такса участие: 120,00 лв без ДДС.
Краен срок за записване: 22.06.2009 г.

За записвания и допълнителна информация:
Диляна Илиева
T: + 359 2 49 180 23
E: dilyana@jobtiger.bg
Лина Филипова
T: + 359 2 49 180 20
E: lina@jobtiger.bg

11-та среща на HR екипите в България се провежда с финансовата подкрепа на NextLevel Insurance Broker:Вижте HR уикендите до момента >>

СЪБИТИЯ ОТ МЕСЕЦ МАЙ
 • Безплатни обяви в www.JobTiger.bg
  Във връзка със затрудненото икономическо състояние на фирмите в България, JobTiger въвежда опция за публикуване на безплатна обява.
  JobTiger.bg запазва и публикуването на платени - специални и корпоративни обяви и разграничаването им от безплатните услуги със звездни символи. Платените обяви се позиционират преди всички безплатни публикации.
  Всеки работодател има безплатен достъп до базата с актуални автобиографии (Търсене). При интерес към конкретни CV-та може да получи достъп до тях срещу символична сума.
   
 • JobTiger се включи в габровския карнавал
  На 16.05.2009 г. в Габрово се състоя традиционния карнавал на града, който тази година се проведе под надслов "Няма криза!?". Този неповторим карнавал приобщава Габрово към голямото семейство на карнавалните градове - членове на ФЕКГ (Фондация на европейските карнавални градове).
  Пищното шествие привлече хиляди гости и хора от града, желаещи да се веселят напук на кризата. По традиция карнавалът се предвождаше от Голяма черна котка с отрязана опашка, най-известният герой на габровските анекдоти.
  В карнавалното веселие взе участие и JobTiger. Служителите от регионалния офис, придружени от атрактивен тигър и облечени в рекламни тениски и шапки, раздаваха листовки на гражданите с цел популяризиране дейността на фирмата.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
 • Първото ИНТЕРНЕТ изложение в България
  На 5 и 6 юни 2009, от 9:00 - 18:00, в Международен Панаир Пловдив ще се проведе WebXpo - първото изложение, насочено към интернет бизнеса в България.
  Главните цели на WebXpo са да запознае изложители и посетители с тенденциите и бъдещето на уеб пространството в България; да запознае рекламодатели с възможностите за реклама в интернет; да се даде възможност на фирми от интернет бранша за директни продажби на свои продукти и услуги; да представи бъдещето на интернет като инструмент за борба с финансовата криза, защото той е по-евтин, по-ефективен, по-лесно измерим.
  Вижте целия текст >>
   
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
 • Безплатни обяви в www.JobTiger.bg през месец юни за всички сектори и позиции!
   
 • Индивидуални, групови и вътрешнофирмени обучения по кариерно планиране и развитие
  Обученията са подходящи, както за хора без професионален опит, така и за хора с натрупан професионален стаж, които искат да променят и планират кариерата си или да открият своето професионално поприще. Обученията са подходящи и за онези компании, чиито служители всяка година планират или искат да планират целите си, развитието си, представянето си.
  Обученията са подходящи и за ученици в горните класове и кандидат студенти, които имат желание да се научат да планират живота си и постигат целите си.
  Обученията са интерактивни, използват се съвременни коучинг техники и теории за развитие.
  Вижте повече >>
   
 • Сертификационен тренинг по кариерно развитие за специалисти "Човешки ресурси", тийм-лидери и мениджъри на различни нива
  Ако служителите и колегите ви имат нужда от промяна, но не знаят как да го направят, без да напускат компанията, Вие може да им помогнете. Сертификационният тренинг ще ви даде знания и практически опит как да обучавате и подпомагате всеки служител да планира и осъществява целите си, да се развива и да се самомотивира, да повиши ефективността си на работното място.
  Тренингът е разделен на 4 части – теоретична самоподготовка, практически упражнения, работа с реални клиенти и супервизия. Тренингът завършва с издаване на международен сертификат GCDF (Global Career Development Facilitator).
  Вижте повече >>
   
 • Outplacement или елегантен начин за освобождаване на служители
  Outplacement е специализирана психологическа помощ и професионална подкрепа за освободени служители в процеса им на търсене на нова работа. Услугите се предоставят от обучени специалисти и най-често са за сметка на работодателя.
  Целта е да се намалят негативните последствия от загубата на работата за хората, както и да се запазят добрите отношения между тях и работодателя. Най-важният аспект от целия процес, обаче е психологическата подкрепа, която получават хората, останали без работа.

  За контакти:
  JobTiger.bg
  Диляна Илиева, Key Account
  dilyana@jobtiger.bg
  02 / 49 180 23
   
 • Празниците през юни 2009 г.
  • 6 юни, събота - Задушница.
  • 7 юни, неделя - Петдесетница, Св.Дух. Имен ден празнуват Валери, Валерия.
  • 20 юни, събота - имен ден празнуват Бисер, Бисера, Наум.
  • 24 юни, сряда - Еньовден. Имен ден празнуват Еньо, Яна, Янко.
  • 29 юни, понеделник - Петровден. Имен ден празнуват Петър, Павел, Петя, Полина, Камен.
  • 30 юни, вторник - имен ден празнува Апостол.