JobTiger новини от месец ноември 2004 г.:
 • Обявяване на наградите от XII-ия конкурс "Най-добър млад предприемач"
  Българо–Американскa Кредитна Банка, Българо-Американски Инвестиционен Фонд (БАИФ) и ДжобТайгър обявиха за дванадесета поредна година резултатите от конкурса Най-добър млад предприемач за 2004 г. Авторите на шестте отличени проекта за тази година получиха награди на обща стойност 16 500 щатски долара. Наградите са предназначени за започване на собствен бизнес или за развитие на вече съществуващ бизнес и са разпределени в една първа награда от 6 000 долара, две втори награди от по 3 000 долара и три трети награди от по 1 500 долара.
  Повече информация: http://www.award-bg.net
 • Онлайн книжарница на JobTiger
  Дългоочакваната онлайн книжарница на JobTiger "отвори своите врати". Чрез нея можете да поръчате книги на издателствата "Класика и Стил" и "Фокус" с 10% отстъпка от коричната цена.
  Каталогът можете да разгледате тук: http://www.jobtiger.bg/shopping/

Предстоящи събития:
 • 2-и уикенд на HR екипите в България, 21-22 януари, 2005 г., гр. Казанлък
  След изключително успешния и ползотворен Първи уикенд на HR екипите в България, провел се в средата на месец юли 2004 г. в гр. Трявна, JobTiger организира за втори път среща на специалистите, занимаващи се в своите фирми с управлението и развитието на човешките ресурси.
  Поредната среща на HR екипите от цяла България ще бъде на 21 (петък) и 22 януари (събота), 2005 г., в гр. Казанлък, хотел Зорница.
  С радост можем да съобщим, че освен участниците от първия уикенд, към нас ще се присъединят и колегите от AIG Life Bulgaria.
  AIG Life Bulgaria
  За допълнителна информация и записване, моля обърнете се към екипа на JobTiger:
  Телефон: 02/9489228, 232, 230
  HotLine: 088 1342538
  e-mail: office@jobtiger.bg
 • “Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел”
  На 1 декември ще се проведе първото издание от поредицата отворени семинари “Започни кариерата си с JobTiger и …”. Семинарът е организиран с любезното съдействие на М-Тел. Целта на обученията е да се подготвят младите хора за кандидатстването за работа. Нуждата от организирането на тези семинари, както и форматът и съдържанието им са пряко следствие от опита на JobTiger от провеждането на Форумите "Кариери", както и на опита на нашите партньори при наемането на млади хора. Освен М-Тел желание за участие в организацията на бъдещите семинари са изявили и други големи български фирми.
  Повече информация: http://www.jobtiger.bg/startcareer/
 • Трудови борси “Военен талант–гражданска професия” за военнослужещи и техните семейства
  Изпълнителна агенция “Военни клубове и информация” организира с партньорството на JobTiger на 1 декември в Хасково и на 9 декември 2004 г в София борси “Военен талант – гражданска професия”. През ноември такива борси бяха проведени в Шумен, Ямбол, Русе и Враца.
  Повече информация: http://www.eamci.bg//Scripts/isapiVWB.dll/doc?THEMEID=43042

Полезно за вас:
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger
  През месец декември позициите за юристи ще бъдат публикувани безплатно на страниците на www.JobTiger.bg.
  Напомняме, че позициите за стажанти се публикуват безплатно целогодишно.
 • Списание "Човешки ресурси":
  Излезе сигналният брой на списание “Човешки ресурси” - продължение на досегашното издание “Управление на персонала”, обогатено с 10 рубрики. То ще информира за новостите в стратегиите и практиките на HR-мениджмънта, трудовото законодателство, общественото осигуряване и др. Годишният абонамент включва 10 броя плюс отделни книжки към всеки брой с методически материал, актуализирани нормативи с коментари, примери и казуси.
  За повече информация: тел. 02/931 22 00 или e-mail: g.popov@einet.bg.
 • Работно врeме на JobTiger през месец декември
  Екипът на JobTiger ще работи и на 6, и на 11 декември, както и на 27, 28, 29, 30 и 31 декември.

Празници и неработни дни през месец декември:
 • 6 декември (понеделник) – Никулден, неработен ден за София, който се отработва на 11 декември (събота);
 • 24 декември (петък) – Бъдни вечер, неработен ден. Имен ден празнуват Евгени, Евгения;
 • 25 декември (събота) – Рождество Христово. Имен ден празнуват Христо, Христина, Христиан, Христиана, Кристиан, Кристиана;
 • 26 декември (неделя) – Рождество Христово;
 • 27 декември (понеделник) – Стефановден, работен ден.

Panta Rei:
 • Благовеста Каремова, екс-Мениджър "Човешки ресурси" на Шел Газ България АД вече е Мениджър "Организационно развитие" в Данон Сердика АД.
  За контакти: blagovesta.karemova@danone.com.
 • Весела Такова е новият Мениджър "Човешки ресурси" на Нетейдж Сълюшънс. Предишната й позиция е специалист "Подбор на персонал" в Космо България Мобайл ЕАД.
  За контакти:
  тел.: (02) 9606939
  e-mail: vtakova@netagesolution.com.