JobTiger новини от месец ноември 2005 г.:
 • JobTiger с награда за социално отговорен бизнес
  На 16.11.2005 г. в зала “България”, съвместният проект на Job Tiger и Нестле България “Кариери 2005 – Добра Кариера, Добър Живот” бе отличен с първо място в категорията “Инвеститор в човешкия капитал” на годишните награди на Българския форум на бизнес лидерите (BBLF). Наградата беше връчена на директора Човешки ресурси на Нестле България - Аделина Костова, и на управителя на Job Tiger - Светлозар Петров.
  Форумът за студентски стаж и кариера е част от инициативите за създаване на благоприятна среда за развитието и запазването на младите специалисти в България.
  Повече за наградите и победителите:
  http://www.bblf.bg/view_news.php?id=147
   
 • Кариерните центрове и работодателите
  Университетските кариерни центрове стартираха активно своята дейност. Със съдействието и подкрепата на JobTiger и Фондация на бизнеса за образованието през изминалия месец бяха организирани представяния на няколко кампании за набиране на персонал и фирмени презентации: национална кампания на “Овергаз” за набиране на търговски агенти в УНСС, СУ, Великотърновски университет, Русенски Университет, Варненски Икономически Университет и Варненски Технически Университет; програма за млади специалисти "Заедно в успеха" на Каолин АД; стажантска програма “Дипломирай се” на Virtual Affairs в Софийския и Варненския Технически Университети; представяне на Мелексис България в ТУ – Габрово; представяне на Интраком България АД в Софийския университет; “Market yourself” – първият от поредица семинари на Procter & Gamble и представяне на Business Process Outsoursing Education Club на Булстрад ЗПАД в Софийския университет.
  Представянията продължават и през месец декември.

Предстоящи събития:
 • На 14 декември в Севлиево и на 15 декември в Шумен ще се състоят срещи – дискусии на тема „Стажантските програми – методи и практики”. Изготвянето на методология за стажантски програми е част от Националната програма за студентски стажове - инициатива на Проект „Пазар на труда” на Американската агенция за международно развитие и се изпълнява в партньорство с JobTiger и Британското посолство.
  За повече информация:
  Тел.: (02) 9515108 Невена Раковска

Полезно за вас:
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger
  През месец декември всички позиции за Велико Търново, Габрово и Плевен ще бъдат публикувани безплатно на страниците на www.JobTiger.bg.
   
 • Празници през месец декември:
  • 6 декември (вторник) – Никулден (имен ден празнуват Николай, Никола, Николина, Нина) – работен ден
  • 20 декември (вторник) – Игнажден – работен ден
  • 24 декември (събота) – Бъдни вечер (имен ден празнуват Евгени, Евгения) - неработен ден
  • 25 декември (неделя) - Рождество Христово (имен ден празнуват Христо, Христина, Христиан, Христиана, Кристиан, Кристиана) - неработен ден
  • 26 декември (понеделник) - Рождество Христово - неработен ден.
  • 27 декември (вторник) – Стефановден (имен ден празнуват Стефан, Стефка, Стоян, Станка, Стоил) – работен ден