НОВИНИ ОТ МЕСЕЦ НОЕМВРИ
 • От 26 ноември www.JobTiger.bg е с изцяло обновен дизайн и структура. Целта на промяната е да направим сайта по-интуитивен и удобен за ползване, както от търсещите работа, така и от работодателите.
  Новата концепция на сайта е съобразена с най-модерните тенденции и основно с това какво и как се използва от различните типове потребители.
  Ще се радваме да получим вашите мнения, коментари или забележки по новата визия и функционалност на www.JobTiger.bg.
   
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:
 • ХІІ-ти HR уикенд на JobTiger, 29-30 януари 2010 г.
  За дванадесети пореден път, JobTiger ви кани вас, практици, специалисти и мениджъри по Човешки ресурси на неформална, но изключително полезна и доказала се през годините среща – HR уикендът на JobTiger.
  На 29 и 30 януари 2010 г. ние, заедно с колегите ни модератори от Дарко АД, Теси ООД, Мелексис България и Девня Цимент, ще ви посрещнем в хотел Дипломат Плаза, гр. Луковит, за да обсъдим какво се случва с нас и нашите служители след 2009 г., какво остава несподелено в работата на HR-ите, какво е мястото на HR в бизнеса.

  Вижте предварителната програма тук.
  Информация за досегашните уикенди може да видите тук.

  За контакти и записване:
  Ана-Мария Ангелова
  T: + 359 2 49 180 15
  E: anamaria@jobtiger.bg
  Лина Филипова
  T: + 359 2 49 180 20
  E: lina@jobtiger.bg

   
 • Форум "Кариери 2010 - Добра Кариера, Добър Живот"
  Започна подготовката на деветото поред издание на форума за студентски стаж и кариера "Кариери 2010 - Добра Кариера, Добър Живот", организиран от ДжобТайгър ООД.
  Тази година, в това издание на "Кариери", екипът на ДжобТайгър ООД ще се постарае да запази, както всички полезни практики до момента, така и да предложи някои нови възможности за участниците и студентите, съобразявайки се с техните очаквания и желания за успешно представяне и ефективна комуникация помежду си.

  "Кариери 2010" ще стартира на 15 март 2010 в гр. София и ще се проведе в 7 града.
  И тази година официален спонсор на Форум "Кариери" е Нестле България АД.

  Очаквайте подробности в следващия бюлетин, а дотогава може да се свързвате с нас на познатия ви телефон: 02/ 49180 21 или email: office@jobtiger.bg, Християн Петков.

  Вижте досегашните издания на Форума.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС:
 • Специални пакети за неограничено публикуване на платени обяви в www.JobTiger.bg
  JobTiger Ви предлага специални абонаменти за неограничено публикуване на платени обяви за работа през 2010г.
  Вашият индивидуален фирмен абонамент ще бъде съобразен с типа предпочитани обяви и допълнителни услуги, които ще бъдат използвани през годината. По този начин ще получите значителна отстъпка и различни бонуси като целогодишно представяне на компанията чрез лого, рекламен текст и активен линк към корпоративния уеб сайт на компанията, достъп до база данни с автобиографии, корпоративни отстъпки за банерна реклама и др.
  Абонаментите в www.JobTiger.bg са подходящи за компании, които искат да оптимизират разходите си за подбор и управление на персонала.

  За повече информация относно абонаментните планове в www.JobTiger.bg:
  Диляна Илиева
  Тел: +359 2 49180 23
  E-mail: dilyana@jobtiger.bg
   
 • От Библиотеката на JobTiger, ноември 2009 г.

  Вижте и много други статии в Библиотеката на JobTiger.bg.

  Покана: Всички, които имат желание да пишат на професионални теми, са добре дошли да публикуват материалите си в библиотеката на JobTiger.bg. Можете да ги изпращате на office@jobtiger.bg или да се свържете с нашия екип!
   
 • Планирайте развитието и обучението на служителите във вашата компания през 2010 г. със специализираните международно признати обучения, предлагани от JobTiger:
 • Празниците през декември 2009 г.
  • 6 декември (неделя) – Никулден. Празнуват Никола, Николай, Николина, Ненка, Нина. Празник на рибарите, търговците и банкерите.
  • 8 декември (вторник) – празнуват всички настоящи, бивши и бъдещи студенти.
  • 9 декември (сряда) – св.Ана.
  • 24 декември (четвъртък) – Бъдни вечер. Празнуват Евгени, Евгения, Бистра. Неработен ден.
  • 25 и 26 декември (петък и събота) – Коледа. Именици са Христо, Кольо, Божин, Божана, Младен, Радостин/а. Неработни дни.
  • 27 декември (неделя) – Стефановден. Празнуват Стефан, Стойко, Стоян, Стоил, Станка.
  • 31 декември (четвъртък) – Нова година. Неработен ден.

  Дни за отработване: На 19 декември (събота) ще се отработва 31 декември.

  За още информация за почивни и празнични дни през месеца, вижте календара.