СЪБИТИЯ ОТ МЕСЕЦ ЮНИ
 • 11-та среща на HR eкипите в България, Боровец
  За единадесети пореден път, JobTiger.bg събра свои колеги и приятели на среща в х-л Лион, Боровец, където повече от 47 специалисти и мениджъри "Човешки ресурси" обсъждаха наболели проблеми и казуси от сферата на човешките ресурси, обменяха опит и се опознаваха в неформална среда.
  Това, което отличаваше тази среща от досегашните десет беше фокуса върху обучителни модули като "Outplacement и кариерно консултиране" (JobTiger), "Финанси за специалисти по Човешки Ресурси" (Пенка Георгиева-Хигинс, PSG Payroll Ltd.), както и теми, свързани пряко с управлението на хората по време на криза. В много от дискусиите беше потърсен и отговор на въпроса "Kакво ще правим след като свърши кризата?" – въпрос от първостепенно значение за всички, които се занимават професионално с човешкия капитал.
  Както винаги колегите доказаха, че не само са професионалисти в работата си, но че притежават различни таланти и могат истински да се забавляват. Вечерта на 26-ти юни беше организирана надпревара в модерното танцово изкуство. Като най-добри се отличиха представителите на Девня Цимент АД, SG Expressbank, E.ON България, Верига магазини Мания, Ти Ем Еф Сървисис ЕООД и др.
  JobTiger.bg приветства с добре дошли всички участници, които за първи път се включиха във вече традиционния уикенд! Надяваме се, че през януари 2010г. ще бъдем още по-многобройни и весели!

  Презентациите на участниците от този, както и от предишни издания на събитието можете да видите тук >>

  Очаквайте зимния HR Уикенд точно след 6 месеца!

  11-та среща на HR екипите в България се проведе с финансовата подкрепа на NextLevel Insurance Broker::

   

  Вижте HR уикендите до момента >>
   
 • Безплатни обяви в www.JobTiger.bg
  Във връзка със затрудненото икономическо състояние на фирмите в България, JobTiger въвежда опция за публикуване на безплатна обява.
  Всеки работодател има безплатен достъп до базата с актуални автобиографии (Търсене). При интерес към конкретни CV-та може да получи достъп до тях срещу символична сума.

  EUR-ASSIST – безплатна европейска он-лайн сисмета за въвеждане на нови служители
  Адаптацията и периодът за въвеждане в нова работна среда са изпитание както за новия служител, така и за работодателя. Наемането и обучаването на нови служители е един от онези ресурси, които струват средства, време и капацитет на работна сила за всеки един работодател.
  Онлайн сиситемата EUR-ASSIST дава възможност да обучите безплатно своите нови служители от всяка точка на света с достъп до интернет. Всеки един работодател може да дописва или редактира обучителни модули в зависимост от компетенциите и уменията, които са нужни на новия служител. EUR-ASSIST е напълно безплатна онлайн система за въвеждане на стажанти, нови и чуждестранни служители.
  Вижте повече >>

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
 • Лято 2009!
  Джобтайгър ООД Ви пожелава незабравимо лято! Грижете се за себе си и не забравяйте плажното масло, хавлията и новите си дрехи!
   
 • Фестивалът на барабанното и танцово изкуство продължава
  "Джулай морнинг" в Бургас съвпадна с откриването на Фестивала на барабанното и танцово изкуство - уникално шоу от барабани, танци и огньове. За откриването на фестивала дойдоха над 5 000 участника, които се включиха в творческата лаборатория, отворена за всички, които са готови да експериментират със себе си и да открият своя ритъм и движения, без границите на конкретни стъпки или хореография.
  Фестивалът създава пространство за свободен танц и импровизация от страна на публиката, чиято роля е на активен участник в тази съвременна творческа интерпретация на търсенето и изразяването на себе си, под звуците на барабани, тъпани, тарамбуки и джембета, които ги подпомагат в откриването на форми и движения.
  Фестивалът включва цикъл от 11 уникални и вълнуващи спектакли, които представляват творчески импровизации, съчетаващи визуалното въздействие на формата с емоционалния заряд на музиката, танца и огъня. Останалите събития ще се състоят на бургаския плаж, в заведение Fame ("Баркод", под Летния театър) на:
  09, 16, 23 и 30 юли, 06, 13 и 20 август от 20:30 до 22:00
  27 август и 06 септември - от 19:30 до 21:30
  Очакваме ви!
  www.festivaldreamart.com
  JobTiger.bg е медиен партньор на Фестивала на барабанното и танцово изкуство!
   
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
 • Безплатни обяви в JobTiger.bg през месец юли за всички сектори и позиции!
   
 • Индивидуални, групови и вътрешнофирмени обучения по кариерно планиране и развитие
  Обученията са подходящи, както за хора без професионален опит, така и за хора с натрупан професионален стаж, които искат да променят и планират кариерата си или да открият своето професионално поприще. Обученията са подходящи и за онези компании, чиито служители всяка година планират или искат да планират целите си, развитието си, представянето си.
  Обученията са подходящи и за ученици в горните класове и кандидат студенти, които имат желание да се научат да планират живота си и постигат целите си.
  Обученията са интерактивни, използват се съвременни коучинг техники и теории за развитие.
  Вижте повече >>
   
 • Сертификационен тренинг по кариерно развитие за специалисти "Човешки ресурси", тийм-лидери и мениджъри на различни нива
  Ако служителите и колегите ви имат нужда от промяна, но не знаят как да го направят, без да напускат компанията, Вие може да им помогнете. Сертификационният тренинг ще ви даде знания и практически опит как да обучавате и подпомагате всеки служител да планира и осъществява целите си, да се развива и да се самомотивира, да повиши ефективността си на работното място.
  Вижте повече >>
   
 • Outplacement или елегантен начин за освобождаване на служители
  Outplacement е специализирана психологическа помощ и професионална подкрепа за освободени служители в процеса им на търсене на нова работа. Услугите се предоставят от обучени специалисти и най-често са за сметка на работодателя.
  Целта е да се намалят негативните последствия от загубата на работата за хората, както и да се запазят добрите отношения между тях и работодателя.

  За контакти:
  JobTiger.bg
  Диляна Илиева, Key Account
  dilyana@jobtiger.bg
  02 / 49 180 23
   
 • Празниците през юли 2009 г.
  • 1 юли - Свети Врач или т.нар. от народа "Джулай морнинг", сряда. На този ден жените не работят нищо (за здраве на хора и животни). Именници: Козма, Кyзман, Дамян, Красимир, Красимирa, Красинa.
  • 5 юли - летен Атанасовден, неделя. Изпълняват се обичаите против суша ПЕПЕРУДА и ГЕРМАН. Обредна трапеза: прясна пита и кокошка.
  • 7 юли - вторник. Именници: Недялко, Недялка, Неда.
  • 11 юли - събота. Именници: Олег, Олга, Оля.
  • 15 юли - сряда. Именник: Владимир.
  • 16 юли - четвъртък. Именници: Юлия, Юлиян, Юлиянa. 171 г. от рождението на Васил Левски.
  • 17 юли - петък. Именници: Марин, Марина.
  • 20 юли - Илинден, понеделник. Именници: Илия, Илиян, Илияна, Илko, Илka. Един от празниците за предпазване от гръм и градушка (сигурно има и други). Най-старият петел се коли! Ако видите св.Илия да се разхожда по небето със златна колесница, с желание да убие ламята, която пасе житата, хвърляйки по нея огнени стрели, всъщност това са гръмотевици и светкавици. Ако видите огън, който излиза от ноздрите на конете, впрегнати в колесницата му... това е просто светкавица без гръм.
  • 22 юли - сряда. Именници: Магда, Магдалeна.
  • 25 юли - събота. Именници: Анна, Яна, Енко.
  • 26 юли - неделя. Именници: Параскева.
  • 27 юли - понеделник. Свети Пантелей. Именници: Пантaлей, Дoбрa, Дoбрин, Дoбринa. Жените да не подхващат работа! Посещение на СПА процедури. Птиците започват да ятят, за да отлитат в топлите страни.
  • 31 юли - петък. Именници: Евдоким, Евдокия.