Наближава второто есенно издание на „Дни на кариерата” посветено на секторите: Финанси | Застраховане | Маркетинг и реклама | Обслужване на клиенти

На 21 ноември (сряда) 2012 г. във фоайето на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) – София ще се проведат „Дни на кариерата” в секторите: Финанси, Застраховане, Маркетинг и реклама, Обслужване на клиенти, оргазанирани от JobTiger съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата (МЦРК) и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. Д.ик.н. Стати Статев.

В рамките на един ден работодателите-участници ще имат възможност да представят дейността си и своите свободни позиции на посетителите на мероприятието. По време на събитието ще има семинари и уъркшопи, посветени на реални казуси от дейността на компаниите.

Входът за посетителите на семинарите е свободен, след потвърдена регистрация на http://bit.ly/WZrPbV

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички големи академични центрове в страната. Тези инициативи на JobTiger са част от цялостната политика и отговорност на компанията към пазара на труда в България.

“Нашата цел е да създаваме нови възможности за работа и да подпомагаме работодателите да популяризират своите стажантски програми и добри практики, както и да откриват подходящите кандидати за своите свободни работни места”, заяви Светлозар Петров, управител на  JobTiger.

Регистрацията  за участие на работодатели за „Дни на кариерата” в УНСС 2012, сектори: Финанси, Застраховане, Маркетинг и реклама, Обслужване на клиенти продължава до 14 ноември 2012. Краен срок за включване в печатното издание – 02 ноември 2012.

За информация и регистрация посетете http://careerdays.bg/Branshovi-Sreshti-2/2012/, попълнете формуляр за участие или се свържете с екипа на JobTiger на тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail:office@jobtiger.bg.