Възхвала на стоте лекарстваОбучението през целия живот разширява нашите хоризонти и повишава възможностите ни и представлява наистина важна част от работата ни и от личния ни живот особено сега, когато трудната икономическа ситуация оказва сериозен натиск върху висшите мениджъри и ръководители във фирмите. Знанието е основният източник на стойност в днешния свят. Колкото повече учите, толкова повече ще можете да разглеждате един проблем от много страни. Ако тръгнете по пътя на обучението през целия живот, вероятно никога няма да спрете. Доброто бизнес образование е един от начините да го направите. Но как можете да решите кое училище или програма ще ви помогнат да подобрите вашите умения? Институциите, които предлагат бизнес образование са много, класациите и рейтингите са хиляди, всяко училище предлага в по-голяма или по-малка степен едно и също, така че откъде можете да започнете вашето проучване и как да направите правилния избор.

Ако искате да подобрите вашите личностни и професионални умения и да постигнете напредък в кариерата си, помислете за едно от известните международни бизнес училища в Словения - Училището по мениджмънт IEDC - Bled. В неговата над 25-годишна история в различните програми на IEDC са се обучавали над 53,000 души от 70 страни, включително и българи.

Възхвала на стоте лекарстваВече имате наистина прекрасна възможност да научите повече за Училището по мениджмънт IEDC-Bled и различните му програми, като посетите безплатната лекция за MasterClass, която ще се проведе в 18:30 часа на 21 март 2013 в Кемпински Хотел Зографски. Темата на лекцията не е маловажна и тя е "Приоритети на лидерството във време на неспокойни пазари". Професор Ненад Филипович, който е директор по учебната част, ще разгледа проблема за разпадането на местната икономика и предизвикателствата на пазара за българските компании. За много от тях това означава ежедневна борба за оцеляване, а резултатите варират от болезнени провали до впечатляващи успехи. Лекцията ще разгледа комплексните фактори, които предопределят тези резултати и ще обобщи елементите, споделени от успешни компании от други държави в региона, които се срещат същите предизвикателства. Ще обсъдим не само на кои области трябва да обърнем внимание, но и какви са основните лидерски действия, нужни за насочването на компанията в правилната посока.

Разширете вашите хоризонти като се възползвате от тази възможност и си резервирайте място за лекцията