29.09.2016г., зала „Манхатън”, Кeпитал Форт, бул. Цариградско шосе 90

Специален гост на ЗАЕДНО® – Илияна Търнина

За кого е предназначен семинара?
- Специалисти подбор, мениджъри човешки ресурси, консултанти за подбор, както и за управители на фирми и мениджъри, които сами подбират екипите си.

Защо поканихме Илияна Търнина?
Професионалният ѝ път успешно комбинира мениджърски опит и HR кариера в големи международни компании. Илияна има повече от 10 години опит в управлението и развитието на човешки ресурси, придобит в компании в сферата на информационните технологии и онлайн търговията. От 2008 г. до 2012 г., заема регионална позиция в Microsoft и спомага за развитието на HR практиките в България, Малта, Македония, Кипър и Албания. В професионалната си кариера до сега е провела над 3 000 интервюта.

През 2013 г. е поканена от Optimal Payments да създаде локалния офис в България. Само за две години и половина, заедно с ръководения от нея екип, компанията се разраства до 150 служители, а след придобиването на Skrill в България, тя наброява над 700 човека под името Paysafe. През този период е била - Управител, Директор ЧР и Глобален Вицепрезидент Операции. Като признание за работата и през 2016-та година тя получава наградата на списание „Бизнес лейди” за Инвеститор в човешкия капитал.

Завършила е Университет за национално и световно стопанство. Има множество специализации по управление и развитие на човешките ресурси, сред които CIPD, UK. Повече информация за нея ще намерите в онлайн изданията на Businesslady, Economy Bg и Bloomberg TV.

Какво ще получите на този семинар?
- Информация „отвътре” – „Какво очакват клиентите от нас?” и „Как да отговорим на тези очаквания?”
- Какъв е профилът на съвременния кандидат за работа?
- Как се създава доверие в кандидатите за работа?
- Отговори на още трудни въпроси като „Как да привличаме качествени кандидати и как да ги задържаме при нас?”, „Как да се справяме в труден пазар?”, „Ако плащаме повече от конкуренцията - това добра стратегия ли е?” , както и отговори на вашите актуални въпроси и казуси.

Предварителна програма:

9.30 – 11.00 - Сесия 1 – Каква е ситуацията на пазара на труда в България – тук и сега?
ЗАЕДНО® ще отговорим на най-важните въпроси като използваме метода „Световно кафене”.
Дискусия и анализ на ситуацията от Илияна Търнина и Драгомира Шулева.

11.00 – 12.30 - Сесия 2 – Как да изградим доверие в кандидатите за работа?

Техники за привличане и задържане на качествени хора в организацията – представяне от Илияна Търнина и въпроси от участниците.

13.30 – 15.00 - Сесия 3 – Какви са уроците от практиката? – като управител и вътрешен спецалист подбор

15.30 – 17.00 - Сесия 4 – Вашите въпроси и казуси

Можете да изпращате вашите въпроси и казуси на: office@zaedno-bg.com

За информация и записване на телефон: 0888 775 710, офис - пл. България 1, етаж 15, офис 4.

Цена: 600лв без ДДС, за ранно записване и авансово плащане до 16.09.2016г. - 550лв без ДДС, за повече от един участник - 10% отстъпка.

Очакваме ви!