На изложението в хотел "Радисън" в София ще се представят и руски ВУЗове

 
За първи път представители на едни от най-големите световни университети - Оксфорд и Кеймбридж, идват в България, за да представят учебните заведения и начините за кандидатстване там. Това ще се случи тази събота, 20 март, в рамките на изложението "Магистърски, бакалавърски степени и средни училища", което ще се проведе в столичния хотел "Радисън" от 11 до 17 часа.

На изложението, организирано от международната компания Begin Group, ще бъдат преставени международни висши учебни заведения от САЩ, Великобритания, България и други европейски страни. Сред участниците са London School of Economics, Webster University, международният факултет на University of Sheffield, American Graduate School of Business и други.

Специално внимание е отделено на финансиране на образованието. Специалисти от Британския съвет и Фондация "Кирил и Методий" ще предоставят информация за кандидатстването за стипендии в Обединеното кралство. Част от университетите също ще презентират своите стипендиантски програми.

На изложението ще бъдат представени и възможности за средно образование в чужбина, в добиващите все по-широка популярност в България Boarding schools.
Посетитетилите на изложението ще могат да спечелят и 30 % отстъпка от цената за летните езикови курсове.

MBA и магистърски програми, курсове по бизнес чужд език, подготовка за GMAT, TOEFL, IELTS, висше образование, частни училища, ваканционни програми, подготовка за чуждестранни висши учебни заведения – всичко това ще бъде представено в рамките на няколко часа от 11 до 17 часа в столичния хотел "Радисън".
Изложението е насочено към мениджъри, млади специалисти, както и към студентите от по-горните курсове, които имат интерес за допълнително образование. Проявата ще представлява интерес също и за родителите на ученици в горните класове.

Посетителите на изложението ще имат възможността лично да общуват с представители на чужди и български университети, бизнес-училища, образователни агенции и частни училища.

Входът е безплатен с предварителна регистрация на сайта www.begin-edu.com.