Библиотека

 
 
понеделник, 05 април 2021
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
„Национални дни на кариерата 2021“ ще стартира онлайн с над 40 топ работодатели, търсещи кадри в кризата
Шансът е за всички млади специалисти и студенти, които търсят развитие във всички бизнес сектори в България или чужбина.

Стартът на юбилейното 20-о издание на най-мащабното изложение за търсене и предлагане на работа у нас ще бъде даден на 8 април в 11:00 часа на платформа №1 в света за кариерни събития – Brazen Technologies. Форумът ще бъде официално открит от Генчо Керезов, зам.-кмет по дигитализация на Столична община и Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерен сайт JobTiger.

Желание за участие в събитието вече са заявили 42 фирми, опериращи във всички бизнес сектори, както и две агенции, предлагащи кариерни възможности в Австрия. Сред участниците са топ компании като Coca-Cola European Partners, TSD Services, EVN България, Кaufland, Lidl и Soitron.
Интервютата със специалистите по подбор ще са възможни до 17:00 часа на 8 април, като кандидатите сами ще избират с кои работодатели да разговарят и от кое място (и точка на света) да се включат във виртуалния ден на „Национални дни на кариерата 2021“. По време на събитието е предвидена и конферентна част с интересни и полезни презентации на изложители.

Участието за търсещите работа е напълно безплатно. Необходима е единствено предварителна регистрация.

И това е само началото!
20-ите „Национални дни на кариерата“ започват виртуално на 8 април, но това е само началото! През май предстоят и традиционните за форума срещи на живо, организирани в различни академични градове в страната.

Ако искате да знаете повече за най-мащабното кариерно събитие у нас, посетете сайта му: https://national.careerdays.bg или се свържете с организаторите на: events@jobtiger.bg

20-ото юбилейно издание на „Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
JobTiger си партнира с DEV.BG

В динамичната обстановка с медицинската ситуация и необходима бизнес адаптация екипите на JobTiger и DEV.BG демонстрират как бизнесът трябва да продължи и да намери своя нов път – именно в партньорски взаимоотношения.

Във връзка с предстоящите кариерни събития през 2021г. „Дни на Кариерата“ сме щастливи да обявим медийното партньорството между JobTiger и DEV.BG.

Като най-големия организатор на кариерни събития в страната, в това число и специализираните такива в ИТ сферата, медийното партньорство с най-голямата платформа за професионална информираност на IT обществото в България е една съществена стъпка към предоставяне на пълен комплект информационни ресурси за професионалното развитие на специалистите и подпомагане на цялостния пазар на труда в България.

Двете компании поставят на фокус развитието на пазара на труда и кадрите в IT сферата. Кариерните събития, които JobTiger организира вече 20 години, са знакови за въвеждане на младите хора в професионалното поле. Въвличат работодателите и градовете домакини и са свързващо звено между университетите, бизнеса и младите хора. Целта им е да подпомагат практическата реализация на българските специалисти и техния старт в кариерата. Форумите са също толкова важни и за работодателите, за които служат за начин да утвърдят работодателската си марка и да представят свободните си позиции.
Marketplace в HRIndustry.bg – нова възможност за HR бранша

HR браншът в България се развива и променя активно в последните години. Процес, който се ускори в годината на медицинските и икономически премеждия. Все повече компаниите имат нужда и търсят решения за предизвикателствата пред тях, пътища за подобряване на работата и повишаване на ефективността си. И все повече търсенето на такива решения става онлайн. Светът неминуемо се дигитализира и HR общността в много случаи е водеща сила в този процес.

За да отговори на нуждите на времето, JobTiger създаде нова възможност за ползвателите на HRIndustry.bg – българския портал за споделяне на информация и опит в областта на управлението и развитието на човешките ресурси. Marketplace е място за споделяне и рекламиране на продукти и услуги в помощ на HR екипите и компаниите в България. Всички публикувани решения са отново разделени в познатите на всички области на HR, за да се улесни търсенето.

Marketplace започва работа от 17 март и е достъпен за всички, имащи интерес в HR областта. Публикуването на продукти и услуги за участници в HR Industry 2021 е безплатно, а всички останали решения се публикуват при цена 50 лева на месец.

С тази стъпка се постига пълнота на информацията, предоставяна от HRIndustry.bg – статии за споделяне на професионален опит и мнения, новини от HR областта и Marketplace за представяне на актуални продукти, услуги и решения.
Вашият Employer Branding на JobTiger.bg - силен канал за комуникация и представяне

ВИЖ РАБОТОДАТЕЛИТЕ!

Нашият сайт JobTiger.bg постоянно се развива в крак със световните тенденции, като поставя на фокус работодателската марка с Employer Branding услугата.

Услугата представя пълноценно работодателско представяне по отношение на грижата за служителите под формата на независим и авторитетен канал за информация.

Структурирано, модерно, подредено и интерактивно съдържание с динамично управление на информацията. Специализираната страница съдържа информация на едно място – всичко, което интересува кандидата на всеки етап от процеса по подбор с по-добро индексиране от търсещите машини.

Скъсява дистанцията между Вашата компания и бъдещите Ви служители.

Създаването на вашето виртуално представяне е крачка към дългосрочната мисия за представяне, разгласа и популяризация на предпочитания работодател.

За индивидуален поход към Вашите нужди, отстъпка с JobTiger Wallet и повече информация за услугата – екипът на JobTiger е на ваше разположение на office@jobtiger.bg.
Каква заплата да поискате на интервю за работа?

Понякога заплатата, която ще получавате, е по-важна, отколкото намирането на нова работа. Заплащането може да бъде решаващият фактор, за да приемете или откажете предложение за работа.

Отговорът на въпроса „Каква заплата очаквате?" е сложен, защото от една страна искате да получите възможно най-високо възнаграждение, а от друга - не искате да провалите шансовете си да получите работата. Вижте няколко съвета как да отговорите на този въпрос в Zaplatomer.bg.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Срещни се виртуално с EVN България

Страхотно е да знаеш, че си попаднал на мястото си.

Прекарваме голяма част от живота си на работа и това да се чувстваме на мястото си е изключително важно. Именно затова, ние от EVN България с радост се включваме в Национални дни на кариерата виртуално на 08.04.2021 г.

Заповядайте на виртуалния ни щанд, където нашите представители ще могат да разкажат за повече за компанията, възможностите за развитие при нас и какво намират нашите 2 280 колеги в EVN.

Междувременно, можете да разгледате всички отворени позиции и детайлите на стажантската ни програма Младежи с бъдеще на нашия сайт в меню Кариери – www.evn.bg
#JoinTSD

TSD Services е българска ИТ компания, специализирана в предоставяне на ИТ аутсорсинг услуги и разработка на софтуерни продукти. С 14 години опит, TSD днес се нарежда сред водещите технологични компании в страната.

В момента екипът на TSD се състои от 55 професионалисти, работещи в трите офиса на компанията – Троян, София и Пловдив. Приятелската работна атмосфера и отворената комуникация са емблематични за екипа на TSD. Те вярват, че служителите са най-ценният им ресурс и затова инвестират много в тях.

Ако сте мотивирани да стартирате кариерата си като част от динамично развиваща се компания в ИТ сектора и да придобиете ценен практически опит, в срок до 30-ти април можете да кандидатствате за лятната стажантска програма, която компанията провежда успешно всяка година.

Основни предимства на стажантската програма:
 • Платен стаж
 • Обучение и менторство от опитни професионалисти
 • Удостоверение за успешно завършен стаж
 • Кредити за академичната година
 • Препоръки за стажантите с най-добро представяне
 • Възможност за постоянна заетост

Научете повече за атрактивните възможности за стаж, които TSD предлага, и кандидатствайте тук.
 
Архив
|
Детайли
|
Коментирай
 
   

Новини

 

Какво да правя, ако не мога да отговоря на въпрос при интервю за работа?

Бъди №1 на 8 април – на платформа №1 в света за кариерни форуми

Как Covid-19 промени световния пазар на труда?

 
 

Бюлетин

 
Бюлетин на JobTiger | 25.11.2013 г.
понеделник, 25 ноември 2013 г.
Виж
 
 
   
 
 
Заплата
 
 
София 1500лв
Русе 600лв
*Средна нетна заплата за 6 месеца във всички региони и всички сектори.
предлагана
предпочитана
Детайли
 
   
 
април, 2021
 
16
 
12 13 14 15 16 17 18
Кариерен съветник
  Автобиографията Мотивационното писмо Интервю за работа Когато получим оферта Препоръки Пишете ни  
 
 
   
 
 
Статистика
 
Обяви
Автобиографии
 
 
Варна 589
8%
Пловдив 493
7%
София 4375
60%
други в България 297
4%
други в чужбина 1426
20%