Библиотека

 
 
понеделник, 20 май 2019
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Задава се HR Weekend!
С удоволствие ви каним да станете част от 26-тото издание на HR Weekend!

По традиция сме подготвили най-актуалните теми и проблеми в областта на човешките ресурси в България и Ви каним заедно да ги дискутираме, както и да споделим добри практики. Не на последно място се надяваме да се запознаем с всички вас и да споделим приятната емоция на един топъл, летен HR Weekend.

Тази година домакин на срещата ще бъде прохладният и спокоен град Трявна.

Първата дискусия на 20 юни ще бъде свързана с доклада „Дългосрочни и средносрочни прогнози за развитието на пазара на труда и бъдещото търсене и предлагане на труд в България“ разработен от МТСП. Ще поговорим как да четем данните от доклада и как да ги използваме стратегически в бъдещите си планове. Модератор на дискусията ще бъде Гергана Раковска, председател на Фондация на бизнеса за образованието.

По-късно през деня, гостите ще имат възможност да разменят гледни точки по темата за измерването в HR - какво измерваме в работата си и как това ни помага да анализираме, да планираме и да се обосноваваме пред ръководителите си. Стоян Ганев (управител на Audit Advice Associates) и Христо Стоянов (директор Човешки ресурси на Артемис ООД) ще поставят началото на дискусията.

По програма, поставяме точката на тазгодишния HR Weekend на 21 юни с дискусия на тема оценка на представянето и практическите ѝ аспекти. Какви грешки допускаме най-често и как да ги избягваме ще обсъдим заедно с Христо Цветков, Director Human Resources Global Operations Europe в Sensata Technologies.

Срещата със сигурност ще бъде изпълнена с много запознанства, приятни емоции и споделяне на полезни практики.

Програмата: https://jobtiger.events/hrweekend/#testimonial_section
За повече информация: https://jobtiger.events/hrweekend
Оценка на представянето – анкета

Представяме ви втората част от нашето проучване, което е обвързано с подготовката за третата тема от програмата на 26-ия HR Weekend – "Практически измерения на оценка на представянето през 2019 година. Най-често срещани грешки и как да ги избягваме" с модератор Христо Цветков, Director Human Resources Global Operations Europe – Sensata Technologies.

Бихме искали да ви поканим да отделите няколко минути от времето си и да го попълните – анкетата е съвсем кратка. Резултатите ще представим по време на HR Weekend, на 21 юни в хотел Калина Палас, гр. Трявна.

Ако нямате възможност да присъствате на обсъждането, но ви интересуват резултатите, бихте могли да ни оставите ваш имейл, на който да ги изпратим, в полето за имейл в анкетата: https://forms.gle/que7YVmCjMWhS1Pt7

А тук може да попълните и първата част от нашето кратко проучване, която се отнася до измерителите, които следим в работата: http://bit.ly/2H3Z36u
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
697 чат-интервюта за работа по време на Виртуални дни на кариерата 2019

Виртуални дни на кариерата се проведоха за шести път в България на 16 май 2019 г. Събитието започна в 11:00 часа и продължи до 17:00. В продължение на няколко часа 35 водещи и желани работодатели успяха да проведат 697 онлайн интервюта с над 450 талантливи млади хора, търсещи нова работа.

Участващите компании в шестото издание на събитието бяха от различни сфери – банки и финанси, Информационни технологии, BPO, търговия, консултантски услуги, производство, човешки ресурси и др.

Единственото online кариерно събитие, организирано от JobTiger, е следващата технологична крачка в развитието на кариерните форуми. То се случва изцяло онлайн, което позволява на търсещите работа или стаж да кандидатстват от различни градове, по най-удобния и бърз за тях начин – практически от всеки компютър, таблет или смартфон, без да прекъсват нормалните си дневни активности и без да пътуват.

Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За да научите повече за предстоящите кариерни събития, организирани от компанията, която е и най-големият организатор на кариерни събития в страната, посетете сайта jobtiger.events или следете Facebook и LinkedIn страниците на JobTiger.
Столична улица вече носи името на визионера и филантроп Дими Паница

Изложба в Ларгото представя живота и делото на видния българин на жителите и гостите на София.

Събитие по наименуване на улицата пред родния дом на визионера и филантроп Дими Паница се проведе на 16 май от 9:30 ч. Сред присъстващите бяха политици, общински съветници, посланици, представители на Американския университет в България (АУБ), Българското училище за политика „Димитър Паница“, Института за изследване на близкото минало и други институции, основани и вдъхновени от Дими Паница, както и негови приятели.

Дими Паница е един от най-видните съвременни българи, допринесъл за развитието на демокрацията и образованието в нашата страна чрез общественозначима и дарителска дейност. За приноса му към България по време на церемонията по наименуването на улицата говориха г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София, н. пр. Ерик Льобедел, посланик на Франция, проф. Минко Балкански, близък приятел на Дими Паница, както и Марина Фон Кристиерсън, негова племенница. Водещ на церемонията беше Елена Маринова, член на Настоятелството на АУБ и президент на „Мусала Софт“.

Церемонията по наименуването на улицата се съпътства от открита изложба в Ларгото на столицата, която, благодарение на любезното съдействие на Столична община и Регионален исторически музей-София, до 16 юни ще представя на жителите и гостите на София живота, делото и приноса на Дими Паница.

През април Столичният общински съвет одобри предложението на сформирания инициативен комитет безименната до този момент улица, разположена между площад „Народно събрание“ и бул. „Васил Левски“, успоредна на бул. „Цар Освободител“, да носи името на бележития българин.
 
Архив
|
Детайли
|
Коментирай
 
   

Новини

 

Вече можете да заявите участие за 26-тия HR Weekend. Регистацията е отворена до 12 юни

Форумът, от който започват хиляди кариери, се случи за 18-а поредна година

#стажантът: Виктория Нанкова, Старши СПА администратор в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites

 
 

Бюлетин

 
Бюлетин на JobTiger | 25.11.2013 г.
понеделник, 25 ноември 2013 г.
Виж
 
 
   
 
 
Заплата
 
 
София 1537лв
1968лв
*Средна нетна заплата за 6 месеца във всички региони и всички сектори.
предлагана
предпочитана
Детайли
 
   
 
май, 2019
 
22
 
20 21 22 23 24 25 26
Кариерен съветник
  Автобиографията Мотивационното писмо Интервю за работа Когато получим оферта Препоръки Пишете ни  
 
 
   
 
 
Статистика
 
Обяви
Автобиографии
 
 
Бургас 299
4%
Варна 654
8%
Пловдив 558
6%
София 5097
59%
други в чужбина 1886
22%