Библиотека

 
 
понеделник, 29 юни 2020
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Събитията на живо се завръщат! Регистрациите за есенните кариерни събития на JobTiger вече са отворени!
Със смекчаването на ограниченията, с които всички живяхме дълги месеци, ние от JobTiger вече нямаме търпение да рестартираме кампанията си за есенните ни кариерни събития НА ЖИВО!

Успешно отбелязахме и последните ни Виртуални дни на кариерата за годината. Време е виртуалното събитие да отстъпи сцената на реалните такива!

Повече от щастливи сме, че събитията пак са на дневен ред, и с удоволствие ви информираме, че продължават да текат регистрациите за кариерните ни дни през есента! Запазете датите в календарите си!

Запишете вашата компания и гарантирайте подбора си за есента!
Повече информация ще откриете на посочените линкове. Очакваме с нетърпение да се видим на живо!

Със старта на кампанията за есенните ни кариерни събития се обръщаме с молба да споделите вашето мнение.

Дали за есента на 2020 бихте предпочели виртуален формат или събитие на живо?

Ще се радваме да ни споделите в кратката анкета тук.

За нас е важно да доставим очакваните високо качество и стойност на нашите събитията и да удовлетворим желанията на посетителите. Целта ни е да предоставим кариерни форуми на изключително високо ниво, както винаги.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
С 1160 проведени интервюта завършиха Виртуални дни на кариерата 2020

Събитието, което предложи реални работни места в усложнената ситуация на пазара на труда, приключи успешно.

Виртуални дни на кариерата се проведоха за седми път в България на 16 юни 2020 г. от 11:00 до 17:00 ч. През това време над 30 водещи работодатели успяха да проведат точно 1160 онлайн интервюта със специалисти от различни сфери, от цялата страна и от чужбина.

Виртуалното кариерно събитие, организирано от JobTiger, е вече познат и приеман все по-добре формат. Онлайн кариерните форуми доказаха своя смисъл особено силно след успешното провеждане на първите „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата“, които бяха спешно трансформирани в изцяло онлайн формат, заради пандемията от коронавирус, възникнала в началото на годината.

„Виртуални дни на кариерата“ се реализира като още една възможност в кризата компаниите да намерят своите подходящи специалисти. Форматът на събитието позволява търсещите работа или стаж да кандидатстват от различни градове и държави по най-удобния и бърз за тях начин – от всеки компютър, таблет или смартфон, без да прекъсват нормалните си дневни активности и без да пътуват.

Участващите компании в седмото издание на събитието бяха от различни сфери – банки и финанси, информационни технологии, BPO, търговия, консултантски услуги, производство, човешки ресурси и др.

Анкетата на партньорите ни от Brazen Technologies с обратна връзка от участниците в събитието, затвърди мнението, че Виртуални дни на кариерата е високоефективен начин за създаване на контакти с 85% положителни мнения сред представителите на компаниите и 63% - сред търсещите работа, включили се деня. 93% от представителите на компаниите биха препоръчали онлайн чат събитието на свой приятел и 63% от търсещите работа биха направили същата препоръка за в бъдеще.
JobTiger.bg e сред отличените в класацията на 500-те най-добри работни портали в света

През юни 2020 г. Global Human Capital Group (GHCG) публикува класацията за 2020 г. на 500-те най-добри работни портали в света (228 държави). С гордост споделяме, че JobTiger.bg e сред отличените.

Това признание е част от корпоративната социална отговорност на GHCG, за да даде по-голяма видимост на порталите за работа, които в този момент на промяна на глобалната икономическа парадигма, вършат чудесна работа и допринасят за свързването на кандидатите за работа и компаниите. Бъдещето на работната сила е едно от най-важните предизвикателства за световната икономика, а и особено за обществото.

Класирането на 500-те най-добри сайтове за работа в света до 2020 г., както и списъкът на 228-те страни в света, които са участвали, е приложен и инфографиката може да бъде изтеглена безплатно на сайта на GHCG.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Най-доброто време за оптимизиране на онлайн присъствието ви е сега - Employer Branding от JobTiger

В тези предизвикателни дни, екипът на JobTiger не спира да търси перспективи, фокусирайки се над възможностите и отправя поглед отвъд настоящата ситуация.

В последните месеци HR общността все повече заговори за важността на изграждането и поддържането на работодателската марка по време на криза. Как да запазим своя корпоративен образ в новата непредвидима реалност? Как да развием работодателския си имидж така, че кризата да се превърне във възможност сега и за в бъдеще да привличаме лоялни партньори, клиенти и качествени служители?

Стабилното корпоративно лице е основен фактор за всички наши потенциални партньори, клиенти и служители, а всички ние сега сме в онлайн пространството.

В тази перспектива с гордост ви представяме единствената по рода си услуга Employer Branding профил.

Employer Branding – профилът на JobTiger.bg е специално разработен за компаниите, уважавани на българския пазар на труда заради грижите им за развитие и просперитет на служителите си, за въвеждане на добри HR, социални и екологични практики.

Вашият Employer Branding – профил има за цел именно да скъси дистанцията, да ви отличи от останалите работодатели, и да ви представи под прожекторите. Той ще отговори на максимален брой въпроси, които си задават търсещите работа, преди да кандидатстват в компанията.

Услугата е активна за цяла календарна година и включва преференциално публикуване на неограничен брой брандирани обяви (с приоритетно показване) напълно безплатно. Брандираните обяви достигат до точните кандидати, и получават допълнително разпространение в различните канали на JobTiger.

Employer Branding услугата е на стойност 2 000 лв без ДДС.

Вижте работодатели, които вече използват услугата като Vivacom, Lidl и Музейко.
Колко получават работещите на първа линия срещу COVID-19 в сравнение със средните национални заплати?

Старша медицинска сестра в Словакия получава (включително бонуси) почти колкото средната заплата за страната. Работещите на тази позиция в Чехия печелят с 16% повече на месец от средното за страната.

За сметка на това в Унгария старшите медицински сестри получават значително по-малко от средната заплата. У нас разликата между заплащането на тези служители и средната заплата е само 2% според Zaplatomer.bg.

Данните са от анализ на Zaplatomer.bg (съвместна услуга на българския пазар от JobTiger.bg и Paylab.com) на заплатите на работещите на първа линия в борбата с COVID-19.

Сред длъжностите на първа линия избрахме да анализираме заплатите на следните позиции: лекар, военнослужещ/войник, полицай, инспектор обществено здраве, старша медицинска сестра, главна медицинска сестра, пожарникар/спасител, парамедик, държавен здравен инспектор, медицинска сестра, здравен асистент, специалист по социална работа, шофьор на линейка, болногледач, санитар.

Цялото проучване може да прочетете в Zaplatomer.bg.
Лятно училище 2020!

Готови ли сте за весело и ползотворно лято и тази година?

Дойде време да обявим Летните занимания за деца от 6 до 14 години за лято 2020 със School and School по:
1/ Програмиране и роботика,
2/ Art & Design и
3/LittleHarvard + Английски

School & School е мултидисциплинарно, иновативно училище за деца и тийнейджъри. Благодарение на специално проектирана програма, базирана на развитие на потенциала на всеки индивидуално, децата имат възможност да намерят, чрез фини, приложни и технически науки, таланта и страстта си към определена дисциплина, която ще улесни избора им за бъдеща академична и професионална кариера. Нашата цел е да създадем творческа и стимулираща среда, а след това да наблюдаваме, откриваме, развиваме и подхранваме талантите при децата, като ги насърчаваме съзнателно да намират източника на собственото си вдъхновение и стремеж. Това правим чрез придобиване на конкурентни знания и умения по напълно различен и иновативен начин с някои от 20+ училищни програми в 4 области. Повече за програмите можете да научите на: www.schoolandschool.com или на страниците на School & School във Facebook, LinkedIn и Instagram.
 
Архив
|
Детайли
|
Коментирай
 
   

Новини

 

Какво трябва да знаете за бъдещата си заплата, ако сега завършвате?

Колко получават работещите на първа линия срещу COVID-19 в сравнение със средните национални заплати?

5 грешки, които да не допускате, когато преговаряте за заплата

Как да управлявате финансите си, ако сте без работа?

Колко от заетите у нас получават годишни бонуси?

 
 

Бюлетин

 
Бюлетин на JobTiger | 25.11.2013 г.
понеделник, 25 ноември 2013 г.
Виж
 
 
   
 
 
Заплата
 
 
София 750лв
*Средна нетна заплата за 6 месеца във всички региони и всички сектори.
предлагана
предпочитана
Детайли
 
   
 
юли, 2020
 
06
 
06 07 08 09 10 11 12
Кариерен съветник
  Автобиографията Мотивационното писмо Интервю за работа Когато получим оферта Препоръки Пишете ни  
 
 
   
 
 
Статистика
 
Обяви
Автобиографии
 
 
Варна 447
5%
Пловдив 396
5%
Софийска област 278
3%
София 5293
62%
други в чужбина 1862
22%
 
     
 
   
 
 
Employer Branding
 
  Повече