Информация за пресата

Семинар: „Как да стартирам успешно ИТ Кариера”

сряда, 03 октомври 2012
Семинарът ще запознае посетителите с детайли около писането на CV и мотивационно писмо, как социалните мрежи подпомагат процеса на търсене на работа.

Онлайн социален експеримент разкрива вдъхновяващите българи

петък, 28 септември 2012
„Тиха интелектуална революция”, „културологичен феномен” и „чудо на информационната епоха” – така нарече „Човекът, който ме вдъхновява” един от финалистите в нея.

5-ма мениджъри от водещи компании се борят за приза в Innovation Challenge

четвъртък, 27 септември 2012
Наградите са на стойност над 30 000 евро под формата на стипендии за Executive MBA програмата на University of Sheffield

839 стажантски позиции за студенти, в 183 административни структури на държавната администрация, в 109 населени места в цялата страна са разкрити за втората вълна студентски стажове по проект „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация”

понеделник, 24 септември 2012
От 24 септември до 5 октомври всички студенти ще могат да кандидатстват за втората вълна стажове в държавната администрация, които ще се проведат от 29 октомври до 29 ноември 2012 г.

Първи семинар по проекта „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация”

сряда, 12 септември 2012
На срещата присъстваха над 180 студенти и представители на държавната администрация, координатори на стажантската програма, наставници на бъдещите стажанти, представители на ръководствата на висши училища и кариерни центрове на университетите.

На 10 септември ще бъде проведен семинар във връзка с провеждането на първия стаж за студенти в държавната администрация

сряда, 05 септември 2012
На 10 септември 2012 г., от 11:00 до 13:00 ч., в зала „Средец”, х-л „Шератон”, ще се проведе семинар с участието на представители на държавната администрация иуниверситетските ръководства и на студенти, които ще проведат своя едномесечен стаж в рамките на проект „Създаване на капацитет за бъдещето - провеждане на студентски стажове в държавната администрация”.

Приключи класирането по документи на кандидатите за стаж в държавната администрация

четвъртък, 23 август 2012
Следващата стъпка включва провеждане на  интервюта в структурите на държавната администрация, за които студентите са кандидатствали. За всяка позиция във всяка административна структура се класират първите 20 кандидата, които са получили най-добри резултати от теста. Интервютата ще се  проведат в периода 27 август до 5 септември 2012 година.

Вече е готова електронната брошура за студентски стажове в държавната администрация

сряда, 15 август 2012
Подробна информация за стажантската програма, обявените позиции, и условията и начините за кандидатстване.

Поради огромен интерес срокът за набирането на кандидати за стаж в държавната администрация се
удължава до 20 август

вторник, 14 август 2012
Кандидатите могат да избират сред 899 отворени стажантски позиции, в 189 административни структури на държавната администрация, в 111 населени места.

Кои са новите лидери на съвремието?

вторник, 14 август 2012
Стартира инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“ на JobTiger
VCD