Информация за пресата

„Дни на Кариерата” във Факултета по математика и информатика към СУ „Св. Климент Охридски”

вторник, 05 юни 2012
„Дни на Кариерата” във Факултета по математика и информатика към СУ „Св. Климент Охридски” ще се проведат за трета поредна година в прекрасната градина на ФМИ под мотото “Знам и искам да го докажа”

JobTiger е обявен за национален финалист на европейските бизнес награди

понеделник, 04 юни 2012
JobTiger достигна до финала в престижното издание на Европейските бизнес награди (The European Business Awards). В надпреварата участват както големи мултинационални компании и предприятия със средна големина, така и бързо развиващи се малки бизнеси, какъвто е JobTiger.

Остава по малко от ден за ранна регистрация за Webit Bulgaria

петък, 01 юни 2012
На 14 и 15 юни в Рейнбоу Плаза, София, лидерите от FMCG, автомобилния, финансовия и др. основни сектори говорят за Интернет, заедно с водещите експерти от бранша

Стартира проект за провеждане на 400 стажа за студенти в Държавната администрация

четвъртък, 31 май 2012
До края на 2012 г. JobTiger, като част от консорциум СМАРТ, ще участва в проект по предоставяне на консултантски услуги на проекта „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация”.

Кариерно консултиране за ученици

вторник, 29 май 2012
Проект на JobTiger за кариерно консултиране и професионално ориентиране сред учениците, с цел реализация на потенциала на младите хора и намаляване на безработицата в бъдеще.

Стартира проектът „ТОП ИКТ Работодател“

понеделник, 21 май 2012
JobTiger и ICT Media обединиха силите си за подготовката на първата по рода си независима класация на водещите технологични, комуникационни и аутсорсинг компании „ТОП ИКТ Работодател“

„Дни на работодателите 2012” се откриха във ВСУ „Черноризец Храбър”

понеделник, 14 май 2012
„Дни на работодателите 2012” се откриха днес, 14 май, от 10,15 ч. в централното фоайе на ВСУ „Черноризец Храбър. Началният старт бе даден с уъркшопа „Моята кариера 2012”, който се организира от кариерният център и браншовите настоятелства на ВСУ съвместно с Job Tiger.

Неправомерно използване на името и запазената марка на JobTiger за зловреден спам

четвъртък, 26 април 2012
Екипът на JobTiger е предприел всички мерки за установяване на нарушителите и прекратяване на спама. Сезирани са и съответните органи за неправомерно използване на наши запазени марки, защитени за използване в целия свят.

ИТ Олипиада 2012: силни участници, много предизвикателства!

понеделник, 23 април 2012
В дъждовния следобед на 21-ви април се проведе второто издание на ИТ Олимпиадата, организирана от JobTiger с любезното домакинство на софтуерната компания Comptel.

Нови възможности oт Jobtiger и Probook ....

петък, 20 април 2012
От 17 април 2012 г. всяка обява публикувана в www.JobTiger.bg може да бъде разпространена и в www.Probook.bg
VCD