Информация за пресата

Покана за пресконференция по повод "КАРИЕРИ 2004 - Добра Кариера, Добър Живот"

сряда, 14 април 2004
На 15 април, четвъртък, от 10 ч. в Пресклуба на Българската телеграфна агенция (БТА) ще се проведе пресконференция по повод предстоящото трето издание на форум “Кариери 2004 – Добра Кариера, Добър Живот”, организиран от програмата "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и Job Tiger ООД, с подкрепата на Нестле София АД.

Обявен е Форум "Кариери 2004 - Добра Кариера, Добър Живот"

сряда, 17 март 2004
На 19 и 20 април 2004 г. в СТЦ "Интерпред" ще се проведе ежегодният форум "КАРИЕРИ 2004 – Добра Кариера, Добър Живот". Предстоящият старт на форума бе обявен от организаторите Job Tiger ООД, програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и генералния спонсор Нестле София АД на пресконференция днес. За първи път форумът "КАРИЕРИ" ще се проведе последователно в три различни града: София – на 19 и 20 април в сградата на СТЦ "Интерпред", в Пловдив – на 26 април в Панаирното градче, както и във Варна, Дворец на културата и спорта – на 3 май. Генерален спонсор на форум "КАРИЕРИ 2004 – Добра Кариера, Добър Живот" е Нестле София АД.

Покана за пресконференция по повод "КАРИЕРИ 2004 - Добра Кариера, Добър Живот"

вторник, 16 март 2004
На 17 март, сряда, от 11 ч. в Пресклуба на Българската телеграфна агенция (БТА) ще се проведе пресконференция по повод предстоящото трето издание на форум "Кариери 2004 – Добра Кариера. Добър Живот", организиран от програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и Job Tiger ООД, с подкрепата на Нестле София АД.

JobTiger - продуцент на предаване, посветено на пазара на труда

петък, 13 февруари 2004
От 14 февруари 2004 г. стартира ново предаване, посветено на пазара на труда. Предаването се нарича “Има начин...” и ще се излъчва всяка събота от 17:45 часа по НКТВ “Евроком”. Предаването е с продължителност 15 минути. Продуценти на предаването са JobTiger и НКТВ “Евроком”.

JobTiger подпомага новото предаване на Нова ТВ "Искам работа"

петък, 05 декември 2003
Стартира ново телевизионно предаване "Искам работа" по НОВА ТВ, организирано от СИА Адвъртайзинг и Център за човешки ресурси ФОРТУНА МД СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ДЖОБТАЙГЪР. "Искам работа" ще се излъчва всяка неделя от 12:00ч по НТВ и ще има уеб страница на адрес www.JobTiger.bg/IskamRabota .

Връчени бяха наградите на конкурса за Най-добър млад предприемач 2003

четвъртък, 13 ноември 2003
На пресконференция в х-л "Хилтън" днес бяха връчени наградите на конкурса за Най-добър млад предприемач 2003.

Пресконференция на тема: Обявяване на наградите за Най-добър млад предприемач

вторник, 11 ноември 2003
На пресконференция на 13 ноември 2003 г. (четвъртък) от 12:30 ч. в зала Вихрен на хотел Хилтън ще бъдат обявени наградите на конкурса Най-добър млад предприемач. Организаторът на конкурса Българо-американски инвестиционен фонд ще раздаде за единадесета поредна година на авторите на шестте отличени бизнес-плана награди на обща стойност 16 500 долара . Наградите са предназначени за започване на собствен бизнес или за развитие на вече съществуващ бизнес на кандидатитe.

JobTiger се превъплъти в анимационен герой

сряда, 22 октомври 2003
Водещият сайт за търсене и предлагане на работа www.JobTiger.bg стартира програма за създаване на серия анимационни филмчета на трудова тематика. Целта е да се покаже забавното, комичното и сериозното в съвременните трудови взаимоотношения чрез по-различни средства.

Стартира ежегодната кампания за набиране на средства “SOS-Детски селища в България”

сряда, 22 октомври 2003
Стартира ежегодната кампания за набиране на средства “SOS-Детски селища в България”, която ще продължи до 31 декември 2003 г. www.jobtiger.bg e партньор по реализацията на кампанията за втора поредна година. Дружество “SOS-Детски селища в България” вече 10 години е част от голямото SOS–семейство, което се грижи за деца, останали без родителска подкрепа.

Нови възможности за потребителите на JobTiger

вторник, 30 септември 2003
От края на септември потребителите на www.JobTiger.bg имат възможност да ползват много нови екстри и удобства, добавени към функционалността на сайта: вграждане на автобиографии, калкулатор за трудов стаж, календар на работните и почивни дни, пробно Търсене и др.
JobTiger Banner
JobTiger Banner