Информация за пресата

Проведе се вторият за страната семинар "Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел"

вторник, 18 януари 2005
Над 100 студенти от 14 университета в цялата страна присъстваха на семинара "Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел" , който се проведе на 14 януари 2005 г. в София. Най-много бяха представителите на СУ „Климент Охридски” и УНСС. Целта на семинара бе да даде на младите хора практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. За лектори бяха поканени специалисти с богат опит в тази област.

Започни кариерата си с JobTiger и Happy - първо отворено обучение във Варна

понеделник, 17 януари 2005
На 19 януари 2005 г. във Варна, oт 14 часа в зала 122 на Икономически Университет - Варна, бул. "Княз Борис I" 77, JobTiger и Happy ще организират първия във Варна отворен семинар "Започни кариерата си ...". На него младите хора ще получат практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Това е уникална инициатива, в която представители на бизнеса си подават ръка, за да се запълни една празнина в обучението на младите хора, която съществува в момента.

Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел - второ отворено обучение

сряда, 12 януари 2005
На 14 януари 2005 година от 9 часа в Аулата на Биологическия факултет на СУ “Св. Климент Охридски”, бул. Драган Цанков 8, София, JobTiger и М-Тел ще организират поредния отворен семинар "Започни кариерата си ...". На него младите хора ще получат практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Водещи лектори ще са специалисти с богат опит в тази област. Обучението е безплатно за участниците.

Проведе се първият в страната отворен семинар "Започни кариерата си..."

четвъртък, 02 декември 2004
На 1 декември 2004 г. JobTiger и М-Тел организираха за първи път в страната отворен семинар „Започни кариерата си...”. Идеята на семинара е да даде на младите хора практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Водещите лектори са специалисти с богат опит в тази област. Обучението се проведе в зала София 2 на хотел ”Кемпински - Зографски”, без такси за участниците.

Покана за брифинг по случай първия в страната в страната отворен семинар "Започни кариерата си..."

вторник, 30 ноември 2004
На 1 декември 2004 г. JobTiger и М-Тел организират за първи път в страната отворен семинар „Започни кариерата си”. Идеята на семинара е да даде на младите хора практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Поканени са лектори с богат опит в тази област.

Обявени са победителите в конкурса "Най-добър млад предприемач" за 2004 г.

вторник, 16 ноември 2004
Българо–Американскa Кредитна Банка, Българо-Американски Инвестиционен Фонд (БАИФ) и Джобтайгър обявиха резултатите от дванадесетия конкурс Най-добър млад предприемач за 2004 г. Авторите на шестте отличени проекта за тази година получават награди на обща стойност 16 500 долара. Наградите са предназначени за започване на собствен бизнес или за развитие на вече съществуващ бизнес. Те са разпределени в една първа награда от 6 000 долара, две втори награди от по 3 000 долара и три трети награди от по 1 500 долара.

Покана за пресконференция на тема: Обявяване на наградите за Най-добър млад предприемач 2004 г.

понеделник, 15 ноември 2004
На 16.11.2004 г. , вторник, от 13:00 ч. в зала 3 на х-л Радисон ще се проведе пресконференция по повод обявяване и награждаване на победителите от 12-ия ежегоден конкурс “Най-добър млад предприемач 2004” , организиран от Българо-американска кредитна банка, Българо-американския инвестиционен фонд и ДжобТайгър ООД.

JobTiger – партньор на борси "Военен талант – гражданска професия"

понеделник, 08 ноември 2004
През месеците ноември и декември 2004 ще се проведат борси “Военен талант – гражданска професия за военнослужещи и техните семейства. Борсите се организират последователно във военните клубове на градовете: Шумен – 11 ноември, Ямбол – 17 ноември, Русе – 19 ноември, Враца – 23 ноември, Хасково – 01 декември, София – 09 декември 2004 г., както и Ловеч – 12 януари 2005 г.

Чешката република отваря врати за български специалисти и техните семейства

вторник, 12 октомври 2004
Сайтът www.JobTiger.bg , в сътрудничество със своя партньор jobpilot , водеща европейска компания за онлайн подбор, беше официално одобрен от представители на Чешкото Министерство на Труда и Социалната политика за медиен партньор в областта на интернет популяризирането на правителствения пилотен проект на Чехия „Активен подбор на квалифицирани чуждестранни работници и служители“ от България.

JobTiger – съучредител и член на новосъздадената Българска инвестиционно-информационна мрежа (БИИМ)

петък, 01 октомври 2004
На 28 септември 2004 г. в Гранд хотел София беше официално обявен проектът Българска инвестиционно-информационна мрежа (БИИМ, Bulgarian Investment Information Network, BIIN).
JobTiger Banner