Информация за пресата

Пресконференция на тема: конкурс “Най-добър млад предприемач 2003”

вторник, 15 юли 2003
На 16.07.2003 г., сряда, от 12:00 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод началото на 11тия ежегодени конкурс “Най-добър млад предприемач 2003” , организиран от Българо-американския инвестиционен фонд и JobTiger ООД. В конкурсът “Най-добър млад предприемач” ще се съревновават предприемачи между 18 и 29 години от цялата страна. Условие за участие в конкурса е написването и защитата на бизнес-план. Наградният фонд е 16 500 щ.д.

Регионален форум "Кариери 2003 Варна - шансът да избираш"

сряда, 11 юни 2003
На 16 юни 2003 г. във Фестивалния и конгресен център, гр. Варна ще се проведе първото регионално издание на форума “КАРИЕРИ” за Варна и региона. Форумът ще бъде официално открит на 16 юни 2003, в 9:00 часа от Заместник министър-председателя и Министър на икономиката Николай Василев.

Общините в България ще набират персонал и по интернет

четвъртък, 05 юни 2003
Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) www.JobTiger.bg стигнаха до споразумение съгласно което от 1 юни 2003 JobTiger предоставя безвъзмездно своите услуги на НСОРБ и неговите членове.

Програма на JobTiger за подпомагане трудовата реализация на хора в неравностойно положение

вторник, 29 април 2003
Във връзка с 5 май – международен ден на хората с увреждания, JobTiger обявява програма за подпомагане на хората в неравностойно положение. Програмата ще стартира в средата на месец май с промени в софтуера на www.JobTiger.bg, така че хората с увреждания и трайно безработните при желание да могат да се регистрират като такива, съпроводени от широка разяснителна кампания сред работодателите за предимствата при наемане на такива хора.

Пресконференция по повод: "КАРИЕРИ 2003"

вторник, 08 април 2003
На 09.04.2003 г., сряда, от 12.00 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод предстоящия форум “Кариери 2003”, организиран от JobTiger ООД и Министерството на икономиката, програма "Българската мечта". На пресконференцията освен организаторите ще присъстват и представители на Българска Пощенска Банка, реализирала досега четири Стажантски програми и участник в миналогодишния форум “Кариери 2002”, както и студенти, взели участие в стажове, които да споделят своя опит.

Изграден е интернет сайт на проекта “Завръщане у дома”

вторник, 18 март 2003
Създадена е интернет-страницата на проект “Завръщане у дома” – съвместна инициатива на Министерство на икономиката, Агенцията за българите в чужбина и ДжобТайгър ООД. Сайтът се намира на адрес: http://www.jobtiger.bg/cominghome и е част от интернет трудовата борса www.jobtiger.bg. Той съдържа описание на проекта и неговата цел, актуална информация за състоянието на трудовия пазар у нас, изградена върху статистики на обявите за работа, публикувани в ДжобТайгър.

Кариери 2003 - шансът да избираш

сряда, 26 февруари 2003
На 14 и 15 април 2003 г. в СТЦ “Интерпред” за втори път ще се проведе форум "КАРИЕРИ 2003". Организатори са програма “Българска мечта” на Министерство на икономиката, и JobTiger с медийното партньорство на в-к “Капитал” и в-к “Дневник”. Целта е да се обединят усилията в откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади хора, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал.

Кандидатстваме за работа чрез SMS

вторник, 11 февруари 2003
Абонатите на М-Тел вече получават информация за свободни работни места и могат да кандидатстват за работа директно чрез SMS. Услугата е разработена съвместно с www.JobTiger.bg – една от най-популярните интернет-страници за предлагане и търсене на работа. Тя дава предимство на абоната на М-Тел да научи за нова обява и ако реши да кандидатства – да направи това чрез SMS, минути след анонсирането й.

Обяви за работа в телетекста на БНТ

вторник, 04 февруари 2003
От 5 февруари 2003 г на страница 225 от телетекста на Канал 1 на БНТ ще може да се получава на информация за актуалните свободни работни места, публикувани в www.JobTiger.bg.

JobTiger подписа споразумение с Програма "Българска мечта" към Министерство на икономиката и Държавната агенция за българите в чужбина по проекта "Завръщане у дома"

вторник, 21 януари 2003
Споразумение по проекта “Завръщане у дома” подписаха вицепремиерът и министър на икономиката Николай Василев, председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Антон Пиралков и управителят на “Джоб Тайгър” ООД Томас Хигинс. Подробности за проекта.
JobTiger Banner
JobTiger Banner