Информация за пресата

Кариери 2003 - шансът да избираш

сряда, 26 февруари 2003
На 14 и 15 април 2003 г. в СТЦ “Интерпред” за втори път ще се проведе форум "КАРИЕРИ 2003". Организатори са програма “Българска мечта” на Министерство на икономиката, и JobTiger с медийното партньорство на в-к “Капитал” и в-к “Дневник”. Целта е да се обединят усилията в откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади хора, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал.

Кандидатстваме за работа чрез SMS

вторник, 11 февруари 2003
Абонатите на М-Тел вече получават информация за свободни работни места и могат да кандидатстват за работа директно чрез SMS. Услугата е разработена съвместно с www.JobTiger.bg – една от най-популярните интернет-страници за предлагане и търсене на работа. Тя дава предимство на абоната на М-Тел да научи за нова обява и ако реши да кандидатства – да направи това чрез SMS, минути след анонсирането й.

Обяви за работа в телетекста на БНТ

вторник, 04 февруари 2003
От 5 февруари 2003 г на страница 225 от телетекста на Канал 1 на БНТ ще може да се получава на информация за актуалните свободни работни места, публикувани в www.JobTiger.bg.

JobTiger подписа споразумение с Програма "Българска мечта" към Министерство на икономиката и Държавната агенция за българите в чужбина по проекта "Завръщане у дома"

вторник, 21 януари 2003
Споразумение по проекта “Завръщане у дома” подписаха вицепремиерът и министър на икономиката Николай Василев, председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Антон Пиралков и управителят на “Джоб Тайгър” ООД Томас Хигинс. Подробности за проекта.

Подписваме споразумение по проект “Завръщане у дома”

понеделник, 20 януари 2003
София, 21 януари 2003 г. Споразумение по проекта “Завръщане у дома” ще подпишат вицепремиерът и министър на икономиката Николай Василев, председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Антон Пиралков и управителят на “Джоб Тайгър” ООД Томас Хигинс.

JobTiger обучава WAT-мани

петък, 17 януари 2003
На 20 и 21 януари в УНСС в София и на 20 януари във Варна, JobTiger ще обучава безплатно участниците в програмата Work & Travel USA (WAT) към агенцията за студентски пътувания Usit Colours.

Нова секция “Курсове, професионално обучение, стажове и стипендии” в JobTiger

понеделник, 13 януари 2003
От началото на годината има страница в българския интернет, където на едно място е събрана актуална информация за курсове, професионално обучение, стажове и стипендии. Тя е насочена към хората, търсещи допълнителна квалификация, стажантско място или стипендия за обучение.

Нова, подобрена версия на JobTiger

вторник, 01 октомври 2002
От 6 септември 2002 година Job Tiger e с нова и подобрена версия.

JobTiger CV Book - един шанс повече

вторник, 25 юни 2002
Нов начин за предоставяне на възможности на българските студенти за осъществяване на контакти между студентската общност и бизнес средите в България.

Кариери 2002 - шансът да избираш

сряда, 15 май 2002
Форум в Интерпред предоставя нови възможности за студенти и млади специалисти. JOBTIGER, TopTeam и "Българската мечта", проект на МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА организират Кариери 2002 - шансът да избираш
Zaplatomer Banner