ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
NDK 2013
Остават по-малко от 10 дни до HR Industry 2013!
Изложението ще се състои на 13 февруари 2013 г. в Интерпред, СТЦ - София и до момента 37 компании са заявили участие в него.

В рамките на събитието, HR компаниите, които развиват успешен бизнес в сферата на човешките ресурси, ще имат възможност да представят своите продукти и услуги и да обсъдят тенденциите в тяхното управление.

Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, временна заетост, ваучери за храна и дрехи, животозастраховане и трудова медицина – всички HR направления ще бъдат представени на изложението под един покрив, в зала „София“, Интерпред, СТЦ - София.

Всички посетители на събитието ще получат безплатен каталог, специално подготвен с материали на водещите HR компании, опериращи на българския пазар.

Регистрирайте се за участие в презентациите и научете повече за HR индустрията по време на семинарната програма, която ще тече паралелно с изложението в зали „Бургас“ и „Русе“!

HR Industry се оргaнизира за втора поредна година от JobTiger и JBF – Mastering Project Management, с финансовата подкрепа на Metlife.

За информация и записвания посетете: hrindustry.bg или се свържете с екипа на JobTiger – тел.: 02/ 491 80 14 и 491 80 20, e-mail: office@hrindustry.bg.

HR Industry 2013 се провежда с медийната подкрепата на:
списание Мениджър, Probook.bg – професионална мрежа,Jobtiger.TV, bgtrainers.com – Форум на Българските обучители.
 
XVIII HR Weekend
Известен е първият победител
в инициативата „Работодател
на месеца“
Продължава регистрацията на работодатели за „Национални
дни на кариерата“ 2013
Rabotodatel na meseca
GCDF сертификационен тренинг
по кариерно консултиране |
8 - 9 февруари
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ:
XVIII-ти уикенд на HR екипите в България 

Трявна е градчето с възрожденски дух и уютна атмосфера, което на 25 и 26 януари посрещна XVIII-тия уикенд на HR екипите в България.

По време на XVIII-тата среща специалистите по управление на човешки ресурси, обмениха практически опит, добри бизнес практики и решаване на конкретни казуси. Основната тема на изминалото събитие беше „Новата нормалност или когато кризата се превърне в нормалното положение на нещата”.

Участие в XVIII-тия уикенд на HR екипите в България взеха около 50 представители на фирми, развиващи дейност в различни сфери. Четири от фирмите-участници, Санома Блясък, Теси ООД, Телепол ЕООД и Метро Кеш енд Кери, представиха свои презентации за пазара на труда, системите на оценка, ангажираност и мотивация на служителите. Своите успешни практики представи и Дженерали Застраховане АД - официален спонсор на XVIII-тата среща на HR екипите в България.
 
Интересно от JobTiger.tv
Моника Ковачка: Една жена трябва да е 130% сигурна в себе си, за да поеме следващата отговорност

“Още в началото сме, не правим много”, беше реакцията на Моника Ковачка, когато започнахме първите разговори за новосъздаденото женско общество в САП Лабс България.

Работодателите активно ползват интернет за рекрутърски цели
Великобритания: Българи и румънци, не идвайте тук, няма да ви хареса
Стартира кандидатстването за Webit Awards
Любопитно от JobTiger Блог
Три понятия – образование, квалификация и талант

Едни от най-разпространените плевели на HR пазара са митовете за образованието, квалификацията и талантите.

5 спънки за кариерното ви развитие
Някои класически въпроси при интервю за работа
Да ходим ли болни на работа?
4 начина да избегнем текучеството на кадри
Как да ни поканят на интервю за интересна работа?
 
ПАРТНЬОРСТВА:
MetLife, Inc. е официален спонсор на HR Industry 2013.

MetLife, Inc. е водеща международна компания, която предоставя индивидуални и групови застрахователни продукти и обслужва 90 милиона клиенти по света. Чрез своите клонове и дъщерни дружества, MetLife заема водещи пазарни позиции в САЩ, Япония, Южна Америка, Азия, Европа и Близкия изток.

 „АЛИКО България Животозастрахователно Дружество” ЕАД е компания на MetLife Inc., основана през 1999 г. Продуктите и услугите предлагани от компанията се предоставят под търговската марка “MetLife”. Компанията заема едно от водещите места на българския застрахователен пазар и предлага широка гама застрахователни продукти, както за индивидуални, така и за корпоративни клиенти. Компанията обслужва клиентите си чрез представителства в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

За повече информация, моля посетете www.metlife.bg и www.metlife.com
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ:
Eventex Seminar | 6-7 февруари 2013