ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Станете част от Be IT Conference 2016
Тази пролет ще се проведе третото издание на специализираната ИТ конференция за специалисти в сектора на информационните технологии - Be IT Conference 2016.

Какво е Be IT конференцията?
  • Конференция с фокус върху представянето на иновациите в IT бранша;
  • Уъркшопи с практическа насоченост в три направления: Mobile, Web, Database;
  • Кариерни (HR) кътове на компаниите, където да се срещнат с IT специалисти и представят дейността и свободните си позиции.

Защо да участвате в Be IT Conference 2016?
  • Оригинален начин да представите своята компания пред най-подходящата аудитория;
  • Ще представите иновациите и технологиите, които разработвате и използвате в рамките на 60 минути;
  • Ще можете да привлечете качествени кадри, които искат да се развиват в сферата на IT и имат изявени интереси в областта;
  • Във вашият кариерен кът ще осъществите личен контакт, с хората, които преди това сте впечатлили с уъркшопа си;
  • Посетители са, както студенти и млади специалисти, така и по-опитни кандидати с конкретни умения и желание за развитие;
  • Събитието ще се проведе в Студентски град – най-близкото възможно място до младите IT кадри.

Тази година предлагаме нова, допълнителна възможност за участващите компании - NO TALK - ONLY CODE - компаниите, които желаят да направят допълнителен практически уъркшоп, с цел споделяне на опит, могат да запазят зала за 29 май 2016 г.

Третото издание на Be IT ще се проведе на 28 май в Suite Hotel Sofia - Студентски град.

За допълнителни въпроси и записвания, моля, свържете се с нас:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13

Конференцията Be IT се организира от JobTiger – компания за комплексни HR услуги.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Свищов посрещна с ентусиазъм „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, а днес форумът гостува в Пловдив

1700 младежи посетиха „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ в гр. Свищов, за да разгледат кариерните предложения на 21 компании участници. Изложението се радваше на голям интерес. Младите хора проявиха още преди събитието истински ентусиазъм и голям интерес към предварителните работилници, на които кариерни експерти ги запознаха с изискванията на съвременното CV, мотивационно писмо и всичко останало, отнасящо се до процеса по кандидатстване.

А днес до 18:00 ч., ви очакваме в Конгресния център на Международен панаир Пловдив, където ще се проведе тринадесетото пловдивско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната. 54 утвърдени компании – застрахователни институции, банки, ИТ и телекомуникационни компании, търговски вериги и други – ще представят в Пловдив своите стажантски програми и свободни работни места.

Това е най-старият и утвърден национален кариерен форум в страната. С времето името му е станало нарицателно за успешна пресечна точка между кариерните търсения на младите специалисти и предложенията за стаж или работа на стотици утвърдени работодатели. Посещението на форума е отлична възможност младите хора да стартират успешно кариерния си път – средно всеки шести посетител получава кариерно предложение, за стаж или работа.

След София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов и Пловдив, петнадесетото издание на форума ще приключи в Бургас на 6 април в Бургаски свободен университет.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

За допълнителна информация можете да се свържете с екипа на JobTiger:
national.careerdays.bg
E: events@jobtiger.bg
Регистрацията за участие в „ТОП ИКТ Работодател“ 2016 продължава

„ТОП ИКТ Работодател” е единственото по рода си проучване на ангажираността на служителите в сектор „Информационни и комуникационни технологии” у нас. То ще даде възможност на всяка компания, чрез външна обективна оценка, да получи анализ на ангажираността на служителите си, анализ за състоянието на целия бранш и анализ на позицията на компанията спрямо целия бранш.

Проучването има за цел да открои предпочитаните работодатели в ИКТ сектора в България и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на човешките ресурси в тази област.

Първите 18 компании вече се регистрираха за участие в проучването. Всички, желаещи да се включат в тазгодишното изследване могат да го направят на адрес topictemployer.bg

За повече информация:
JobTiger: Йоанна Ралева, 0884 070 906, joanna@jobtiger.bg
ICT Media: Бистра Нейчева, 0885 90 52 85, bistra_neicheva@idg.bg
JobTiger.bg има удоволствието да е сред първите десет компании, включили се в кампанията „Доброволчеството е ценност“

JobTiger.bg има удоволствието да е сред първите десет компании, включили се в кампанията „Доброволчеството е ценност“ - най-новата инициатива на най-голямата платформа за доброволчество в България - timeheroes.org.

Тя цели работодателите в България да заявят своя ангажимент да зачитат доброволческия опит при подбора на кандидати, както и да насърчават и развиват доброволчеството сред служителите си. По този начин младите хора ще имат стимул да даряват своите време и умения в подкрепа на значими обществени каузи, а оттам и за изграждането на здрав и устойчив граждански сектор.
 
Интересно от JobTiger.tv
„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ премина във Велико Търново при силен интерес

На 28 март, между 10 ч. и 15 ч., в Пети корпус на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“, се проведе дванадесетото великотърновско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“.

2200 младежи посетиха събитието и се запознаха с кариерните предложения на 22 компании участници. Изложението протече повече от успешно. Множество работодатели коментираха пред JobTiger, че тази година студентите и младите специалисти са изключително добре подготвени. Огромен принос за това има и провелата се предварителна среща (уъркшоп) в университета.

  • Професия журналист – Илия Вълков
  • Woodward на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“
  • От новаци до лидери: 5 онлайн курса за подобряване на уменията за общуване
  • Свищов посрещна с ентусиазъм „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“
  • 5 лоши навика, които шефовете никога не искат да виждат на работното място
  • Ataccama на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“
  • HR Unconference ще се проведе в София за втори път
  • Grammer на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“
  • Как да спечелите всеки спор