ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Регистрирайте се за есенните кариерни събития на JobTiger на преференциални цени
През работните летни дни насочваме поглед към предстоящите есенни кариерни събития от календара на JobTiger за 2021 г.

„Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг” – единственото браншово изложение за секторите, организирано в четири града (София, Пловдив, Варна, Габрово) и виртуално – ще се проведе през месец октомври. За тринадесетото издание на събитието регистрацията за участие на компании е отворена, а с предплатения план за услуги JobTiger Wallet имате възможност до 31.07.2021 г. да се възползвате от 10% отстъпка.
Повече информация за събитието тук.

Кариерният форум „Дни на кариерата - Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ предстои през месец ноември с присъствен и виртуален ден. С предплатения план за услуги JobTiger Wallet имате възможност до 31.08.2021 г. да се възползвате от 10% отстъпка.
Повече информация за събитието тук.
 
EMPLOYER BRANDING BY JOBTIGER
Вашият Employer Branding на JobTiger.bg - силен канал за комуникация и представяне

В последната година HR общността по света все по-усилено говори за важността на изграждането и поддържането на работодателската марка именно след бурните промени през 2020.

Предизвикателствата за привличане и задържане на подходящи кандидати се превръщат в централен въпрос за дългосрочните политики на много компании. На фокус се поставят дългосрочните инвестиции в развиване на работодателската марка.

Нищо не е по-показателно за една компания от поведението ѝ по време на динамично променяща се среда. Стабилното, сигурно и надеждно корпоративно лице е основният фактор, който вдъхва доверие у потенциалните партньори, клиенти и служители.

Как да запазим своя корпоративен образ? Как да развием и комуникираме работодателския си имидж, така че да се възползваме максимално от възможностите (сега и за в бъдеще) и да привличаме лоялни партньори, клиенти и качествени служители?

В JobTger.tv представихме няколко препоръки как да се адаптирате и да извлечете оптимални ползи за компанията: https://jobtiger.tv/hr-industriya/employer-branding/employer_branding_2021

Инструментът, който ще ви подпомогне да бъдете от полза на кандидата и където цялата важна за него информация може да бъде показана в синтезиран вид, се намира на JobTiger.bg. Каналът за комуникация на работодателската марка е Employer Branding услугата. Създадена именно за компаниите, уважавани на българския пазар на труда заради грижите им за развитието и просперитета на служителите им и за въвеждането на добри HR, социални и екологични практики.

Вашият Employer Branding е независим канал, който има за цел именно да скъси дистанцията между вас и подходящите служители, да ви отличи от останалите работодатели и да разгласява информация за най-отличаващото ви на пазара на труда. Той ще отговори на максимален брой въпроси, които си задават търсещите работа, преди да кандидатстват в компанията. Каналът разгласява информацията по установените канали и социалните мрежи на JobTiger.

Вижте профилите на работодатели, които вече използват услугата като АББ България, Schwarz IT Bulgaria, Telenor Bulgaria EAD, Лидл България, Cargill Bulgaria и разберете как да се отличите и вие с вашия работодателски профил.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
HR Marketplace с над 70 актуални решения, услуги и иновации в сферата на човешките ресурси

HR Marketplace - единственият каталог за продукти и услуги в помощ на HR екипите - вече може да се похвали с повече от 70 актуални решения, услуги и иновации, качени на платформата.

Инициативата на JobTiger стартира едва през март 2021 и вече събира разнообразни практични решения. Онлайн пространството на HR продукти и услугите в помощ на компаниите в България и специалистите в сферата на човешки ресурси има за цел да бъде полезен източник на информация и свързване на нуждите с решенията им.

HR Marketplace е част от HRIndustry.bg – българският портал за споделяне на информация и опит в областта на управлението и развитието на човешките ресурси, както и във всички сфери на бизнеса.

Освен публикуване на продукти в HR Marketplace, сайтът предлага и други опции за реклама и споделяне на съдържание. В секция Новини можете да публикувате най-актуалното от услугите и продуктите си или пресинформация за компанията. А секция Статии е мястото, където всеки специалист в сферата може да публикува анализи и авторска информация.

Материалите се популяризират допълнително в каналите на JobTiger.
 
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY.BG
HR Marketplace: Майсторски клас “Лидерство и екипност”

Създаден с разбирането, че уменията за водене на хора и екипи е „учене през целия живот“

В настоящата ситуация опитните лидери са изправени пред нуждата да преосмислят начините, по които са постигали резултати чрез хората. От тях се изисква да променят подхода, за да запазят и надградят ефективната динамика в екипа си.

Майсторският клас "Лидерство и екипност" е създаден с разбирането, че уменията за водене на хора и екипи е „учене през целия живот“.

  • Офисите след пандемията: Не бюрата, хората са важни
  • HR Marketplace: Eзиково обучение за нуждите на вашия бизнес по метода "Сугестопедия"
  • Работа от вкъщи - условия и документация
  • HR Marketplace: Leadership Development Programmes