ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
2nd Business Leaders and HR Meetup - 19 - 20 януари 2017 г.
На 19 и 20 януари отново ще срещнем собственици и управители на компании от различни бизнес сектори и HR специалисти от бизнеса с цел заедно да обсъдим актуалните проблеми на пазара на труда, и предложения за решаването им.

В рамките на дискусионната програма, посетителите ще имат възможността да дискутират начините за постигане на ангажираност на служителите и защо тя е важна. Вторият акцент в програмата ще бъдат практическите аспекти в образованието.

Част от панелистите в дискусиите са Любомир Овчаров (CEO, ADASTRA Bulgaria), Александър Йовчев (Изпълнителен директор, Proxiad Bulgaria), Христо Георгиев (Управител Финанси и Администрация, Liebherr-Hausgeraette Marica EOOD), Радомир Чолаков (Изпълнителен директор на Каолин АД), Гергана Раковска (Председател на Фондация на бизнеса за образованието).

Второто издание на Business Leaders and HR Meetup ще се проведе в гр. Трявна, хотел Калина Палас, на 19 и 20 януари 2017 г.

За допълнителна информация и записвания посетете www.jobtiger.bg/meetup/

Business Leaders and HR Meetup се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
67 компании на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

На 1 декември 2016 г., в УНСС, се състоя единственото специализирано събитие по рода си – „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. По време на изложението се представиха 67 компании и организации от споменатите сектори, със своите свободни работни и стажантски места, а посетителите бяха почти 5000. Форумът се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Изложителите изразиха удовлетворението си от големия брой посетители, от които мнозина дадоха заявка, че имат потенциала да се превърнат в бъдещи служители на участващите компании. Студентите и младите специалисти също споделиха задоволството си от интересните предложения, които отправиха към тях десетки перспективни и водещи работодатели.

Особено добре се приеха индивидуалните консултации, които кариерните специалисти от JobTiger провеждаха през целия ден. В рамките на тези разговори, те успяха да консултират амбициозни млади хора по темата „Как да изградим своя персонален бранд“. Споделените съвети бяха използвани от младежите още в рамките на събитието и подпомогнаха търсещите работа в цялостното им добро представяне пред работодателите.

В края на деня бяха изтеглени имената на победителите от томболата на Междууниверситетски център за кариерно развитие на УНСС, която съпътства традиционно изложението. Някои от компаниите участници бяха осигурили атрактивни подаръци, които отидоха при най-активните посетители.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Станете част от HR Industry 2017! Заявете своето място сега.

HR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси. Целта на събитието е да събере на едно място водещи HR компании, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи – всичко това е събрано в един ден.

Всички участници ще бъдат включени в единствения по рода си печатен каталог на HR индустрията в България за 2017, който всеки посетител ще получи безплатно.

Семинарната програма и тази година ще представи най-новите тенденции в сферата на подбора, обученията, развитието и мотивацията на служителите.

Шестото издание на HR Industry ще се проведе на 9 февруари 2017 г. в Интерпред - СТЦ София. Организатор на събитието е JobTiger, а организационен партньор - Интерпред - СТЦ София.

В сайта на събитието - 2017.hrindustry.bg, можете да видите кои са компаниите, заявили участие до този момент, както и различните възможности да се включите в HR Industry 2017.

Подробна информация може да получите и от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 13 и 491 80 22, e-mail: events@jobtiger.bg
XX-ти юбилеен международен сертификационен тренинг по кариерно консултиране GCDF

25 – 26 януари 2017 г.

Запишете се сега, за да получите специалната ни коледна отстъпка!

На 25 и 26 януари 2017 г. ще се проведе двадесетото издание на международния сертификационен тренинг по кариерно консултиране GCDF (Global Career Development Facilitator).

Ако планирате да внедрите система за кариерно развитие на персонал във Вашата компания или да повишите квалификацията си в областта на човешките ресурси, консултирането, коучинга и лидерските си умения, то тази програма е за Вас!

Основен фокус на тренинга е усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

Над 2000 специалисти по човешки ресурси, мениджъри, психолози, учители, специалисти от кариерните центрове на висшите училища в България са обучени и сертифицирани през последните няколко години.

Предстоящо издание на тренинга: 25 и 26 януари 2017 г.

Коледна отстъпка: При заплащане през м. декември участниците могат да се възползват от специална коледна отстъпка от 10% от цената.

За записвания и допълнителна информация, може да се свържете с екипа на JobTiger на 02 49 180 24, 0888 379 386, gcdf@jobtiger.bg.
ЗАЕДНО С ВАС МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

… заедно с Илияна Търнина практически тренинг на тема „КАК ДА ЗАДЪРЖИМ ЕКИПА СИ В СИЛНО КОНУРЕНТНА СРЕДА?“

Кога: 13-14.01.2017,

Къде: София, Парк-хотел „Витоша“

В отговор на обратните връзки на участниците от първия семинар, е и нашето специално предложение, подгответе се за изненади!

Парола: Игровизация (Gamification).

Лавинообразни отстъпки и други изненади >> вижте тук!
 
Интересно от JobTiger.tv
Науката: ако имате „половинка на работа“, сте по-щастливи и по-продуктивни

Най-добрите фалшиви бракове са тези от 9 до 5, установява скорошно проучване. Близките отношения с един колега, наричан „съпруг/съпруга за работа“, може да са ключът към успеха, коментира Renuka Rayasam от BBC.

Ben Friberg, фотограф, осъзнал, че е срещнал специален човек, когато се сближил с репортерката, с която работел в екип, на основата на споделените им знания за гръцката митология. Още се опознавали, когато коментирали филма „Троя“ и фактологичните грешки в него от гледна точка на историята, митологията и Омировата „Илиада“.

  • Доротея Пекова, GemSeek: „Търсим хора, за които промяната е постоянна величина“
  • Как да оптимизирате онлайн рекламите си така, че да не отблъсквате потребители?
  • Филип Димитров, Tumba Solutions: „Търсим основно iOS разработчици“
  • Защо е важна ангажираността на служителите?
  • Тихомир Петров, Progress: „Търсим млади и успешни хора“
  • Най-важното качество е гъвкавостта
  • Антоанета Митрева, CSC: „Прилагаме глобални практики на местно ниво“
  • За цената на уволнението
  • Как да градите фрийланс кариера, когато имате и постоянна работа?