ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ     
HR Industry 2014 предстои
HR Industry 2014 ще се състои на 13 февруари 2014 г. в Интерпред – СТЦ София.

Организатор е JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.


HR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси. Целта на събитието е да събере на едно място водещи HR компании, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи – всичко това е събрано в един ден.

Всички участници ще бъдат включени в специализирания каталог на HR индустрията в България и всеки посетител ще получи безплатно печатно копие от него.

Изложителите имат възможност да се включат и в семинарна програма, която и тази година ще представи най-новите тенденции в услугите в сферата на човешките ресурси.

В сайта на събитието - hrindustry.bg, можете да видите кои са компаниите, заявили участие до този момент, както и различните възможности да се включите в HR Industry 2014.

HR Industry се провежда с партньорството на: Интерпред – СТЦ София, сп. Мениджър и Probook.bg – професионална мрежа.
Медийни партньори: JobTiger.TV, Investor, Bulgaria On Air, Seminari 365, bgtrainers.com и InspireLearning.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Официално стартира регистрацията на работодатели за „Национални дни на кариерата“ 2014

Предстои тринадесетото издание на „Национални дни на кариерата”

Най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата” 2014 ще стартира на 18 март 2014 г. в „Национален дворец на културата”, София. И тази година събитието ще се състои последователно в седем университетски града в рамките на 4 седмици.

Регистрацията за работодатели е вече отворена и само за няколко дни за участие са се записали 21 компании.

Основната цел на „Национални дни на кариерата” е младежите да открият нови възможности за професионална реализация, а работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти и служители.

И тази година, по време на форума, ще бъде организирана и семинарна програма в градовете София, Варна, Пловдив и Свищов.

През годините (от 2002 г. насам) в „Национални дни на кариерата” са участвали 717 компании и близо 172 000 студента, а над 30 000 от тях са започнали кариерния си път от тук. В „Национални дни на кариерата” 2013 участваха рекорден брой работодатели за последните пет години. Представители на 134 български и международни компании имаха възможността да се срещнат с близо 16 500 студенти и младежи.

За повече информация: http://careerdays.bg/Nacionalni-Dni-Na-Karierata/2014/
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране | февруари 2014 г.

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране,коучинг и менторинг.
 
За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи.

За записвания и допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger или да пишете на e-mail: gcdf@jobtiger.bg.
 
Интересно от JobTiger.tv
Ваня Малчева от “Лили Дрогерие”: “Участието на кариерен форум е по-ангажиращо”

По време на Дни на кариерата в секторите Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти разговаряме с Ваня Малчева от “Лили Дрогерие”.

“Необходими са ни хора с опит и желание за развитие” – разговор с Ивелина Сергеева
Добрите компании привличат добрите служители – Infragistics Bulgaria
Sofia Game Jam 2014 – част от нов световен рекорд
Bulgarian Online Research: “Винаги искайте повече”
Любопитно от JobTiger Блог
Моралните типажи в офиса

Какво бихте сторили, ако видите колега да краде канцеларски принадлежности от офиса? Или, ако установите, че друг върти страничен бизнес в работното си време? И, докато е ясно, кое от тези действия е нередно, не е толкова безспорно как следва да се постъпи в подобни ситуации.

Екипът на JobTiger – Миро
Как се връзва вратовръзка – “Двоен Уиндзор”
В три изречения (XCV)
Коледно-новогодишни закачки 2013 - (V)
 
ПАРТНЬОРСТВА
MetLife
Помагаме да вземете повече от живота!
 • Световен лидер в Животозастраховането и Придобивките за служители
 • 145 години опит в предоставянето на индивидуални и корпоративни решения за изграждане на финансова сигурност
 • 90 милиона клиента в над 50 страни
 • 90 от топ 100 на FORTUNE 500® компаниите са наши корпоративни клиенти
 •  
Придобивки за служители: инструмент, с който корпоративните ни клиенти могат успешно да привличат, задържат и мотивират своите служители, като им предоставят застрахователно покритие в рамките на разумно и ефективно направена инвестиция.

Компанията на талантите: амбицията за продуктивност, ориентираността към клиента при всяко бизнес решение, стремежът към най-високите възможни резултати и предприемаческата нагласа са ключови умения за успешно развитие в MetLife. Ние не предлагаме просто дългосрочни възможности за кариера в отдел „Продажби” или „Администрация” - ние помагаме на нашите таланти да разгърнат потенциала си с премислени обучителни интервенции и включване в проекти, с които да демонстрират и развият качествата си.

www.metlife.bg
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Българските награди за събития - Еventex Awards 2013

За трета поредна година ще се раздадат, вече утвърдилите се награди за организатори на събития и свързани дейности – Eventex Awards.  Статуетки се раздават, за да отличат професионалистите в бранша и заслужилите събития в 11 категории. Това са:
 • Събитие на годината
 • Събитие на публиката
 • Кампания на годината
 • Музикално събитие на годината
 • Бизнес събитие на годината
 • Културно събитие на годината
 • Зелено събитие на годината
 • Социално събитие на годината
 • Спортно събитие на годината
 • Организатор на годината
 • Събитийно място на годината
 •  
Конкурса е отворен, като всеки организатор може да се номинира и представи пред над 35 членното жури, съставено от доказали се практици от българския и международен бизнес. Процедурата по гласуването е публична, както и оценките, и коментарите на журито. Всичко, от номинацията до финалното оценяване се случва на сайта www.eventex.bg/awards, като там ще бъдат обявени и всички номинирали се по категории.

Eventex Awards 2013 е страхотна възможност за изграждане на имидж, популяризация и доказване на професионализъм за отделни събития и организации, като са единствените по рода си в страната. Прага за участие е минимален, чувството при победа – страхотно, церемонията – вълнуваща! Научете повече на сайта www.eventex.bg/awards и се включете до 31 януари.