ТИГЪРСКИ РАБОТИ
JobTiger с нов кариерен сайт
Jobtiger.agency – това е новият сайт на рекрутмънт агенцията от групата на JobTiger. Мотото е „Добави нова стойност в кариерата си“, а целта е сайтът да стане пресечна точка между търсенията на хиляди хора и най-добрите предложения за работни места, оферирани от кариерните специалисти на компанията.

Павел Хаджиев, мениджър „Подбор на персонал“, заяви без колебание: „Целта ни беше най-после да вдигнем завесата и да покажем на какво се дължи успехът на подборите ни. До момента бяхме „ясни” на всички, които работят с нас, но сега вече идентичността ни е публична. Според мен направихме най-добрия сайт на HR компания в България, за мен той е на световно ниво. И най-важното е, че всяка една дума на него ни описва в десетката – такива, каквито сме.“

Сайтът ще ви „разкаже“ за екипа на JobTiger Recruitment отдела, ще ви запознае с лицата на хората, които се грижат за по-доброто ви кариерно бъдеще или за откриването на правилните хора за компанията ви, ще ви обясни защо няма по-добър начин да откриеш нова работа, от това да работиш с качествена HR компания и ще „издигне кариерата ви на по-високо ниво“. Независимо дали сте търсещ работа или работодател, jobtiger.agency ще ви помогне да откриете правилната посока и ще обогати възможностите ви многократно.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Продължава регистрацията за есенните събития организирани от JobTiger

Първото събитие в есенния ни календар е „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации и BPO. В София, форумът ще се проведе на 13.10.2016 г. в Интерпред – СТЦ София и до момента 49 компании са заявили участието си в софийското издание на „Дни на кариерата”.

Тази година, за първи път, форумът ще се проведе и в Пловдив – на 14.10.2016 г. в Пловдивски Панаир, Конгресен Център. За участие в пловдивското издание на форума, до момента са се регистрирали 13 компании.

До края на м. август, е в сила предложението за ранна регистрация на преференциални цени за събитията „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации и BPO.

Есенното, трето издание на първия онлайн кариерен форум Виртуални дни на кариерата, ще бъде на 09.11.2016 г.

„Дни на кариерата” в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти е последното кариерно събитие в календара на JobTiger. То ще се проведе на 01.12.2016 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в гр. София и компаниите, които вече са заявили своето участие в кариерния форум са 19.

Тази година може да се възползвате и от преференциални цени за пакетно участие, ако сега заявите участие в две или повече събития.
Повече информация във връзка с форумите, таксите за участие и начина на регистрация бихте могли да откриете в
Поканата за есенните кариерни събития на JobTiger или от нашия екип:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13
02/49 180 22
В момента тече представянето на временните резултати в тазгодишното издание на „ТОП ИКТ Работодател“

След попълването на въпросниците и обработката на резултатите, всяка компания ще получи своите временни резултати в проучването. Предстои последната стъпка, която участва в изчисляването на рейтинга на компаниите - създаването на план за последващи действия. Веднага след оценяването на плановете, ще бъде определен и финалният рейтинг на компаниите участници и ще бъдат представени резултатите от петото издание на ежегодната класация „ТОП ИКТ Работодател“.

В тагодишното издание на инициативата се включиха 37 компании. След края на втория етап „Попълване на въпросниците“ са попълнени 3242 въпросника.

Изследването „ТОП ИКТ Работодател“ се осъществява по методология на единствената в България компания, специализирана в одит в областта на човешките ресурси – Audit Advice Associates (AAA). Проучването изследва факторите и степента на ангажираност и удовлетвореност на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии.

Проектът се осъществява със съдействието на Американската търговска камара в България, Българската асоциация по информационни технологии и Българска асоциация за управление на хора.

Инициативата се реализира и с партньорството на CSC Bulgaria, EPAM Systems и JobTiger.tv.
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи.

Предстоящи издания на тренинга:
октомври 2016 г.

За записвания и допълнителна информация, може да се свържете с екипа на JobTiger или да пишете на e-mail: gcdf@jobtiger.bg.
„Доброволчеството е ценност“

Все повече и повече големи български работодатели застават зад кампанията „Доброволчеството е ценност“ и определят доброволческия опит като важен фактор при подбора на нови служители. JobTiger.bg бе сред първите десет компании, подкрепили инициативата.

Доброволческият опит заслужава специално място в CV-то. Той показва, че сте дейни, инициативни и проактивни личности. На TimeHeroes.org, можете да разгледате няколко идеи как да включите доброволческия опит в CV-то си, така че да открои кандидатурата ви за работа сред стотиците други. Шаблоните са достъпни и за свободно сваляне оттук.
 
Интересно от JobTiger.tv
Правилна подготовка за „Дни на кариерата“

На 13 октомври 2016 в град София и на 14 октомври 2016 в град Пловдив ще се проведе седмото издание на специализирания кариерен форум „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Телекомуникации и BPO. Той ще предостави възможност за успешен старт в кариерата на студенти и млади специалисти от съответните специалности.

Участието в събитието носи максимална полза, ако са спазени основни правила. Статистика показва, че 1 на всеки 6 човека получава предложение за работа или стаж след събитието, а повече от 7000 души през годините са се възползвали от възможностите на форума. Условно сме разделили етапите на „преди“, „по време“ и „след събитието“. Това ще те улесни в запомнянето и използването им.

  • Варна – градът с най-добри условия за дигитално номадство в света, а Пловдив и София – в топ 10?
  • JobTiger Recruitment с нов сайт!
  • Как да отглеждате таланти в екипа си
  • Защо постоянно сме уморени?
  • 10 некомфортни стъпки в кариерното ви развитие, които със сигурност ще ви направят по-успешни (част II)
  • Как да удържим негативните си лични емоции далеч от работното място?
  • 40-часова работна седмица – може ли да навреди на мозъка ви, ако сте над 40?
  • Как да се преборим с лятната застиналост?
  • 10 препоръки за интервю за работа