ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ     
Остават 5 дни до крайният срок за записвания за HR Industry 2015

Регистрациите за участие в специализираното събитие продължават до 30 януари 2015 г. (петък).
HR Industry е единственото изложение на HR индустрията в България. В началото на всяка година събитието събира на едно място фирми, предлагащи услуги, свързани с човешките ресурси, мениджъри и HR специалисти от цялата страна.

През 4-годишната си история HR Industry се утвърди като мястото, на което задължително трябва да бъдете, ако искате да разширите бизнес контактите си, да привлечете нови клиенти и да позиционирате бранда си. Голяма част от компаниите в изложението участват всяка година и резервират своите места още преди старта на записването.

Ако и вашата компания предлага продукти или услуги, свързани с човешки ресурси, подобряване на живота и работната среда на служителите, не пропускайте да се включите в HR Industry. Именно тук е мястото, където вашите потенциални бизнес партньори и клиенти ще ви очакват.

HR Industry 2015 ще се състои на 11 февруари 2015 г. в хотел Хилтън, София.

Изложението се организира от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife. Пълна информация за събитието ще откриете на сайта: http://hrindustry.bg/

Тук можете да се регистрирате за участие в HR Industry 2015: http://hrindustry.bg/register/
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Топ местата в „Национални дни на кариерата“ 2015 свършиха за по-малко от седмица

На 10 март ще стартира провеждането на тазгодишното издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Записването на компаниите-участници започна едва преди седмица, а към момента всички часове за практически работилници в София са напълно изчерпани. Топ локациите за фирмени щандове също вече са заети. Записванията продължават, но е препоръчително компаниите, които имат желание да вземат участие, и все още не са се регистрирали, да го направят по-скоро. А тази година за компаниите-участници се предлага и възможност за допълнително медийно отразяване.

Интересът към форума нараства с всяка година, както от страна на бизнеса, така и от страна на студентите. В рамките на 4 седмици „Национални дни на кариерата“ се провежда в 7 академични града, където студенти и млади специалисти се срещат с представители на големи български и международни компании. Хиляди младежи са започнали кариерата си именно от това събитие, а участващите компании всяка година попълват екипите си с млади, талантливи и мотивирани хора.

Тази година, форумът ще стартира на 10 и 11 март в София и ще продължи във Варна на 16 март, Велико Търново на 18 март, Русе на 23 март, Свищов на 25 март, Пловдив на 30 март. Четиринадесетото издание на форума ще приключи в Бургас на 1 април.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Генерален спонсор за 12-та поредна година е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Повече информация за форума и условията за участие може да намерите на national.careerdays.bg или от екипа на JobTiger:
T: +359 2 49180 13/22
M: +359 884 505 609
E: events@jobtiger.bg
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране | февруари 2015 г.

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи.

За записвания и допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger или да пишете на e-mail: gcdf@jobtiger.bg.
 
Интересно от JobTiger.tv
Милена Хаджииванова: „HR Industry няма аналог“

Милена Хаджииванова, управляващ директор, заяви, че системното участие на компанията в HR Industry е продиктувано от няколко причини, първа сред които е, че изложението няма аналог в България.

Явор Цанков, Gea Events – „HR Industry е начинание, което започва да се превръща в институция“
TBI Info обучи за програмисти и назначи 16 безработни младежи
По-добрата комуникация и увереност ще променят компанията ви
Алън Стивънс към българската аудитория
Правителството прие Националния план за действие по заетостта за 2015 г.
Любопитно от JobTiger Блог
Веселин Георгиев за наградата си от Forbes България и нещата от офисния живот

Веселин Георгиев. Нашият голям IT човек в JobTiger. Веско спечели миналата седмица съвсем заслужено втората награда за категорията „Служител на годината” в престижната бизнес класация на Forbes България.

Как да отговаряме на въпроси по време на интервю за работа
Как се връзва вратовръзка – алтернативен и нестандартен възел
10 антимотивационни цитата (3)
Как да предразположим рекрутър?
Животни заменят хора на работното им място
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Международните награди за събития и събитийни технологии Eventex Awards отново отворени за регистрация до 30 януари 2015

Добавена е категория за публично оценяване на ивент технологиите

Eventex Awards 2014 отново отворят регистрация до 30 януари 2015. Организаторите съобщават, че поради големия брой запитвания след приключване на крайния срок, отварят отново регистрацията за 10 дни, за да могат вече регистриралите се да попълнят своите проекти и тези, проявили интерес да регистрират своите.

Повече от 100 проекта от над 35 страни са регистрирани досега в 10 категории за събития и вече 4 категории за събитийни технологии. “Ивент Технология на Публиката” (A People’s Choice Event Technology) е добавената към категориите за ивент технологии, за да може най-добрите софтуерни решения да се оценяват и от аудиторията, подобно на най-добрите събития.

Сред компаниите, които ще участват в петото издание на годишните награди за събития, са: Etouches, DoubleDutch, Sli.do, Liverpool City Council, Creative Pro, Maestro Event Orchestration, Catersource and Event Solutions, AIM Group International, Epic India Tours and Events, Playmaker Sports and Entertainments, Verve - The Live Agency, Vivacom, All Channels Communications, United Partners и др.

“Искахме да бъдем сигурни, че всеки участник има необходимото време, за да попълни спокойно своя проект без напрежение, особено предвид празничния сезон. Щастливи сме, че интересът към Eventex Awards расте всяка година и имаме възможност да представяме някои от най-вдъхновяващите проекти в световен мащаб”, каза Ованес Ованесян, основател на Eventex.

За повече информация и регистрация, моля посетете http://eventex.co/awards/.