ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ     
Последна възможност за участие в единственото изложение на HR бранша в България – HR Industry 2014
Регистрациите за участие в HR Industry 2014 продължават до 6 февруари 2014 г.

В оставащите дни до края на периода за регистрация, JobTiger кани всички компании, които развиват успешен бизнес в сферата на човешките ресурси и имат нови продукти и услуги, които желаят да популяризират, да участват в HR Industry 2014!

HR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси. Събитието се организира за трета поредна година и ще се проведе на 13 февруари 2014 г. в Интерпред – СТЦ София. Организатор е JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

Всички участници ще бъдат включени в единствения по рода си печатен каталог на HR индустрията в България за 2014, който всеки посетител ще получи безплатно.

Семинарната програма и тази година ще представи най-новите тенденции в сферата на подбора, обученията, развитието и мотивацията на служителите.

Подробна информация за изложението и възможностите за участие може да намерите на hrindustry.bg или  от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 17 и 491 80 22, e-mail: office@hrindustry.bg.

Очакваме ви!

HR Industry се провежда с партньорството на: Интерпред – СТЦ София, сп. Мениджър и Probook.bg – професионална мрежа.
Медийни партньори: JobTiger.TV, Investor, Bulgaria On Air, Икономедиа, Seminari 365, bgtrainers.com и InspireLearning.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
JobTiger е сред героите на Forbes България

JobTiger отново има повод за гордост. За трета поредна година екипът ни бе отличен в Бизнес наградите на Forbes България. Церемонията по връчването им се състоя на 14 януари 2014 г. в София хотел Балкан.

Нашата колежка Нели Малакова, Senior Recruiter, заслужено бе наградена на първо място в категория „Служител на годината“.

Общо 88 компании се бореха за престижните награди, разпределени в следните категории: Клиентска политика; Развитие на бизнеса; Развитие на човешките ресурси; Качество на продуктите; Качество на услугите; Служител на годината; Награда за обществена дейност; Най-добър стартиращ бизнес.

Пълният списък с победителите може да видите на сайта на Forbes България.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
„Национални дни на кариерата” 2014 - регистрирайте се за участие на преференциални цени

За тринадесета поредна година JobTiger организира „Национални дни на кариерата” – най-големия форум за студентски стаж и кариера в България! Нестле България АД е генерален спонсор на събитието за единадесети път.

Регистрацията за работодатели е отворена и до момента 74 компании са заявили участие в тазгодишното издание на форума. Всички часове за семинарната програма са вече заети, но все още може да запазите щанд за вашата компания, при това на преференциални цени.

„Национални дни на кариерата” е форум за студентски стаж и кариера, провеждан от 2002 г. в големите университетски центрове в цялата страна. Тази година форумът ще се проведе за 13-ти път. Събитието ще се състои в седем града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас.

Подробна информация за форума и преференциите на ранната регистрация можете да научите в careerdays.bg, както и от екипа на JobTiger на тел. 02 49180 14/ 18/ 22 или email: office@jobtiger.bg.
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране | февруари 2014 г.

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране,коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи.

За записвания и допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger или да пишете на e-mail: gcdf@jobtiger.bg.
Школа за ЧР специалисти 2014 : Изграждане на документални взаимоотношения със служителя

През 2014 г. школата за ЧР специалисти ще стартира с обучение посветено на изграждането на документални взаимоотношения със служителя.

Обучение е насочено към всички специалисти, с генерализирана ЧР функция и има за цел да представи актуалните промени в законодателството и практическите проблеми свързани с прилагането на тези промени, както и капаните на законите и тънкостите за тяхното преодоляване.

Ползата за всеки участник от това обучение е възможността да получи опит и знания от практиката за преодоляване на кризисни ситуации и казуси свързани с администрирането на персонала. Всеки участник ще има възможност да се запознае с различни техники за преодоляване на проблеми и ефективни инструменти, които са в помощ при работата в сферата на ЧР.

Повече информация за програмата на предстоящото обучение и школата за ЧР специалисти може да научите тук: http://www.jobtiger.bg/info/trainings/hr-academy/?ln=2
 
Интересно от JobTiger.tv
“Национални дни на кариерата” – Правилното място за откриване на таланти

Нашата колега Елеонора Тодорова, Мениджър „Събития” в JobTiger, дава този път напътствия и информация за всички компании, които желаят да се включат в тазгодишното издание на „Национални дни на кариерата” – Добра кариера, добър живот.

Sofia Game Jam 2014 ще се излъчва на живо
PR се превърна в непреходна дейност
“Онова, което е работело преди пет години, вече не работи толкова добре” – разговор със Стоян Ганев от Телепол
“Национални дни на кариерата” – правилното място за старт на кариерата
Коучингът – какво трябва да знаем?
Любопитно от JobTiger Блог
Как да преборим зимната апатия и умора

Всяка година, по това време, целият складиран витамин D е вече изконсумиран от организма ни и желанието да се свием на топка и да изпаднем в зимен сън става почти непреодолимо. Ето какви съвети успяхме да компилираме, за да стане борбата с хибернацията поне възможна, ако не и напълно успешна.

Екипът на JobTiger – Поли
Правилно и ефективно поведение на тялото и контрол над гласа
5 начина да подобрим продуктивността си
Екипът на JobTiger – Данита
Какво казват краката ни?
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Eventex Conference 2014
Конференцията за професионалисти от събитийната индустрия


Eventex Conference 2014 ще се проведе на 20-ти февруари 2014 година в Интер Експо Център, София, а лектори ще бъдат световноизвестни имена в областта на събитийния мениджмънт като:
  • Роб Дейвидсън, Старши преподавател по “Управление на събитията” в University of Greenwich, London
  • Греъм Барнет, Изпълнителен директор „Изложения“ в  Reed Travel Exhibitions и EIBTM Barcelona
  • Стефания Конти-Веки, Основател и Изпълнителен директор на EVENTagist
  • Магдалина Яричкова, Мениджър „Социални мрежи и проекти“ в AIM Group International
  • Бо Крюгер, Собственик на Moving Minds - писател, лектор и дизайнер на събития
Eventex Conference 2014 е единствената конференция за събитийни професионалисти в Югоизточна Европа. По време на нейното шесто издание ще бъдат разгледани темите:
  • “10 начина да намалите разходите за събития чрез използването на устойчиви практики”,
  • “Събитийната индустрия в глобален мащаб - положителна перспектива за бъдещето”,
  • “Технологични иновации — ефективни инструменти за успешни събития”,
  • “Генерация Y – какво искат те от едно събитие?”,
  • “Хибридни събития: теории и практики за разширяване на обхвата на вашето събитие”;
Конференцията е не само мястото, където ще научите тенденциите в събитийния бранш, но и възможност да създадете ключови контакти с професионалисти от събитийната индустрия.

Повече информация можете да намерите на сайта на събитието: http://eventexconference.com/bg/