ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Наближава най-големият кариерен форум в България - „Национални дни на кариерата” 2022.
Остава един месец до началото на най-големият кариерен форум в България. 21-ото издание на "Национални дни на кариерата" ще се проведе присъствено и виртуално през месеците март – април 2022.

Първият за годината кариерен форум се радва на засилен интерес от страна на компаниите изложители. Виж компаниите, които вече са се записали за участие – тук.

„Намери своето място на Национални дни на кариерата“ - нови професионални контакти между работодателите и търсещите работа.

Национални дни на кариерата“ на живо и онлайн. От кариерното изложение е започнал професионалният път на над 48 000 човека, което го прави разпознаваемо като „Събитието за първа работа или стаж“. Повече информация за участници и работодатели – тук.

Продължава регистрацията за събитията.
Продължават регистрациите за събитията от календара на JobTiger за 2022 г.

След успеха на HR Industry 2022 и завръщането на живите срещи на Звездния четвъртък на HR бранша, с още по-голямо вълнение очакваме кариерните форуми на живо и виртуално през годината. Нашият екип вече подготвя: Регистрациите за изложители са отворени.

И тази година ви предлагаме JobTiger Wallet – за по-гъвкаво управление на вашите събитийни планове и отстъпки за ранно записване.
27 HR Weekend ще се проведе на 16 и 17 юни в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна

След двегодишно пандемично прекъсване се радваме да обявим двадесет и седмото издание на HR Weekend, което ще се проведе на 16 и 17 юни в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна.

В програмата на традиционната конференция на HR общността тази година e заложена като основна темата "Бъдещето на HR професията в България".

На 16 юни 2022 (четвъртък), след откриване на XXVII HR Weekend, участниците ще имат възможността да проведат дискусии по ключови въпроси и проблеми, свързани с "Промени в ролята на HR в организацията" и "Дигитализация в HR". В края на работните сесии, организаторът на събитието JobTiger е предвидил и традиционното Мероприятие – изненада.

На 17 юни 2022 (петък) разискванията ще продължат на тема: "Employer branding / employee experience", след което предстои закриване на XXVII HR Weekend.

HR Weekend 2022, като събитие предназначено за всички действащи HR специалисти от бизнеса и консултанти в областта, създава възможност на общността за дискутиране, споделяне на полезни практики и разменяне на гледни точки по най-актуалните теми в сферата на човешките ресурси в България.

Каним Ви да се запознаем и да споделим приятната емоция на един летен HR Weekend.

Повече подробности за събитието тук.

Регистрация можете да направите тук.
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
HR Industry – снимки

HR Industry 2022 събра професионалисти от HR бранша на живо събитие на 10-ти февруари в Интерпред – СТЦ София. Завръщането на живите срещи донесе трепетна и споделена емоция. HR индустрията представи разнообразна презентационна програма с 14 семинарни теми и 25 фирми изложители.

Разгледайте снимките и вижте как Звездният четвъртък на HR бранша даде старт на годината.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Нови цени на онлайн услуги и продукти на JobTiger, валидни от 1 април 2022

Предстоящи промени в ценовата политика на JobTiger ("Джобтайгър" ООД) по отношение на онлайн услугите и продуктите, които предлагаме.

Променят се цените за използване на сайтовете jobtiger.bg, hrindustry.bg, jobtiger.tv. Новите цени на онлайн услуги и продукти в сила от 1 април 2022 г.

Както и досега, клиентите, които пожелаят, ще могат да публикуват безплатни обяви при непроменени условия. Цените за участие в събитията, организирани от JobTiger също оставят непроменени.

Запознай се с предстоящата ценова политика тук.

Благодарим Ви за разбирането и оставаме на Ваше разположение за въпроси.
Облачната версия на платформата GoodWorky е вече тук

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

GoodWorky е за вас, ако организацията има нужда:
  • От ефективна, интерактивна, геймифицирана и модерна платформа за обучение
  • Да предостави 24/7 възможност за обучение и повишаване квалификацията на хората
  • Да повиши ефективността на работните процеси, като подобри вътрешната комуникация
  • Да даде възможност за лесна изява, даване на обратна връзка, споделяне на идеи и мнения на вашите служители
  • Да повиши духа в организацията и ангажираността на хората
  • Да минимизирате времето за споделяне на важна информация към правилната аудитория и да следите ангажираността
  • Да превърне постигането на целите на компанията във вълнуваща съвместна мисия
  • Да предоставите възможност на всеки човек да се изявява колкото, както и когато поиска.
Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

Можете да изпробвате всички функционалности на GoodWorky за 14 дни напълно безплатна още днес. За да го направите кликнете тук.
Предстоящо обучение "Грижа за психичното здраве на работното място" (30-31 март 2022, София)

Предстоящо обучение на една от най-актуалните теми "Грижа за психичното здраве на работното място". Двудневното обучение е насочено към HR специалисти, кариерни консултанти и мениджъри на екипи.

Организирано е от Фондация на бизнеса за образованието .

Водещ е Наталия Николова – психолог и обручител, с богата специализация и практика в сферата на личностното развитие, кариерно консултиране и човешките ресурси.

Може да запазите датите: 30 и 31 март 2022 в София.

Повече информация тук.