СЪБИТИЯТА ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ:

 • „Национални дни на кариерата 2012” - Добра Кариера, Добър Живот

  National Career Days 2012На 4 април 2012г., в Бургас, завърши организираният от JobTiger единадесети форум „Национални дни на кариерата 2012” - Добра Кариера, Добър Живот”.

  133 компании от цялата страна взеха участие в най-голямата среща на търсещите и предлагащите работа в България. Броят на посетителите отбеляза ръст и достигна 17 400 души.

  За първи път през 2012 г. по време на форума беше организирана семинарна програма под формата на фирмени презентации и решаване на казуси не само в София, но и в градовете Варна, Пловдив и Свищов. Презентациите бяха общо 31 на брой и преминаха при засилен интерес от страна студентите и младите специалисти.

  Как видяха Националните дни на кариерата 2012 в различните градове хората от екипа
  на JobTiger.bg можете да прочетете
  тук >>

  Виже и специалния Фоторазказ от „Национални Дни на кариерата” 2012, съставен по материали
  на организаторите и публикуван в блога на JobTiger.bg.
   
 • ИТ Олипиада 2012: силни участници, много предизвикателства!

  IT Olympics 2012В дъждовния следобед на 21-ви април се проведе второто издание на ИТ Олимпиадата, организирана от JobTiger с любезното домакинство на Comptel.

  След първият кръг, в който младите специалисти трябваше да намерят отговор на 25 въпроса от областите Java, C, Perl, Unix/Linux, SQL, продължиха 16.
  Във втори кръг участниците бяха разпределени в четири групи и разполагаха с два часа да разработят програма за създаване на кръстословица.

  И така... победителят е студент от трети курс в Технически Университет София - Любомир Цветков. Той получи специалната награда Apple iPad, а Валентин Гелински, II-ри курс във ФМИ към СУ, бе отличен за написването на най-правилен код и получи симпатичната награда power ball.

  Петима от най-добре представилите се участници получиха покана за интервю, по време на което ще могат да обсъдят с компанията Comptel възможността да се присъединят към нейния екип. Това са Любомир Цветков, Мартин Андреев, Николай Стаменов, Георги Стоянов и Борислав Вълков.

  Вижте какво се случи на олимпиадата и какво мисли победителя в JobTiger.TV.
   
 • Очертава се богата реклота от мед с разнообразен вкус и аромат!

  Logo Kosher.bgПчелите в кошера засилват активността си. Вече 22 университета имат клубове в www.Kosher.bg, които активно използват платформата, за да получат подкрепа в реализирането на проектите си.
  • Два нови и много активни клуба предлагат своите проекти и търсят подкрепа. Това са Клуб по състезателно програмиране към Бургаски свободен университет и Marketing Academy Club към Стопанска академия "Д. А. Ценов" – Свищов.
  • Още 2 клуба спечелиха доверието на HP и получиха тяхната подкрепата в Кошера. Това са клубове по Човешки ресурси: HR клуб "TogetHR" към УНСС – София и клуб HR (Човешки ресурси) към Софийски университет "Св. Климент Охридски". Други 9 клуба очакват своите ментори/спонсори.

  Открийте клуб с кауза или проект, които вдъхновяват вашата компания и подкрепете пчеличките в Кошера!

  За всичко, свързано с Кошера, пишете ни на kosher@jobtiger.bg, обадете ни се: (+359 2) 49 180 13, или ни намерете във !
   

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

 • GCDF – международна сертификационна програма за специалисти по човешки ресурси за кариерно развитие и консултиране
  04 и 05 май 2012 г.

  GCDF Bulgaria За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи.

  Основен фокус на тренинга: Усвояване на умения за консултиране, коучинг, развитие на потенциала на служителите.
  Научете повече за сертификата Global Career Development Facilitator!

  За записване и подробности може да се обръщате към екипа на JobTiger или да пишете на и-мейл: gcdf@jobtiger.bg
   
 • Конкурс – игра на JobTiger.tv “Кажи ми хобито си“
  07 май 2012 г.

  GCDF BulgariaРазкажете ни за своето хоби и се включете в надпреварата за 10 билета за концерта на Hooverphonic в София на 11 май

  Крайният срок за споделяне на истории е 7 май 2012, (понеделник) в 12:00ч. на обяд. А ето тук са пълните условия: http://jobtiger.tv/subitia/konkurs-kazhi-mi-hobito-si

  Наградите:
  Всички участвали, ще бъдат включени в теглене на 10 билета за концерта на Hooverphonic в София на 11 май. На участниците с най-оригинални разкази и хобита ще предложим среща-интервю, а видеоклиповете ще публикуваме в JobTiger.tv.
   
 • „Дни на работодателите” и втори уъркшоп „Моята кариера 2012” във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”

  Дни на кариерата ВСУ 2012ВСУ и JobTiger Ви канят да станете част от новата съвместна инициатива „Дни на работодателите”, която ще се проведе от 14 до 31 май 2012 г. във ВСУ. Стартът ще бъде даден с провеждането на втория Уъркшоп „Моята кариера 2012” на 14 май 2012 г.

  Целта на инициативата е да осъществят директни срещи между студентите и представителите на водещи компании и по този начин да им предостави възможности за развитие и кариера.

  На уъркшопа „Моята кариера 2012” във ВСУ студентите ще могат да се срещнат с компании, които предлагат възможности за стаж и работа в в различни бизнес сектори и да натрупат лични контакти, с представителите на фирмите.

  По време на „Дни на работодателите” компаниите ще провеждат презентации по един академичен час по актуална тема със студенти от специалности на ВСУ, ще обсъждат с тях възможностите за реализация, ще споделят опита си в кариерното развитие и/или ще представят стажантските си програми.

  Повече за събитието може да научите тук.
  Програмата на „Дни на работодателите” може да видите тук.

  Ако имате допълнителни въпроси или предложения, свържете се с екипа на JobTiger:
  тел: 02 /49 180 22/23,
  email: office@jobtiger.bg
   
 • Дни на кариерата „Знам и искам да го докажа” във Факултета по математика и информатика към СУ „Климент Охридски

  Дни на кариерата ФМИ 2012На 6 и 7 юни 2012 г. в двора на факултета по математика и информатика към СУ „Св. Климент Охридски” за трети пореден път ще се проведат организираните от JobTiger и Кариерният център на ФМИ „Дни на Кариерата” под мотото „Знам и искам да го докажа”.

  В събитието участват компании, които набират служители в сферата на информационните технологии. На „Дни на кариерата” във ФМИ възможности за реализация търсят студенти от ФМИ, ТУ-София и всички останали студенти с интерес в ИТ сферата.

  Тази година отново ще има и семинарна програма, съпътстваща събитието, на която компаниите ще представят реални казуси от практиката.

  За участие и повече информация може да се свържете с екипа на JobTiger:
  тел.: 02 49 180 14/18,
  e-mail: office@jobtiger.bg
   
 • 17-ти уикенд на HR екипите в България
  29-30 юни, х-л „Св. Екатерина”, Рибарица

  17 HR WeekendВ края на месец юни 2012г. ще се проведе 17-тата, среща на HR екипите в България.
  Участниците ще могат да се включат в различни дискусии, да споделят проблеми или решенията им и да разкажат за своя практически опит в областта на човешките ресурси.

  До окончателното оформяне на програмата всеки колега е поканен да участва с предложения и теми за дискусия!

  Очакваме ви в поредното незабравимо лятно HR-преживяване!

  Повече за предишните издания на HR уикендa може да научите тук>>

  За повече информация:
  тел.: 02 49 180 22,
  e-mail: office@jobtiger.bg
   
 • FUNCITY 2012 и Национална среща „Младежко предприемачество”
  FUNCITY 2012: 29 юни - 8 юли, Национална среща „Младежко предприемачество”: 04 юли - 08 юли, Морска градина, Варна

  17 HR WeekendМладежкият фестивал FUNCITY 2012, който ще се проведе от 29.06. до 08.07. 2012г. , стартира с набиране на заявления за участие!

  Лятното събитие се организира от сдружение „Варненски младежки фестивал”, с подкрепата на Община Варна и в партньорство с Националния младежки форум. Тук може да намерите повече информация за фестивала, както и относно възможността да спонсорирате инициативата: виж уеб сайта или изтеглете PDF

  В рамките на младежкия фестивал FUNCITY 2012 ще се проведе Национална среща „Младежко предприемачество”. За пета поредна година Варна събира най-активните млади българи, за да дискутира предприемачеството като инструмент за справяне с икономическата криза и развитие на потенциала на младите хора. Събитието събира над 200 представители на младежки организации от цялата страна. Съорганизатори на събитието са Национален младежки форум, Община Варна, Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите и Сдружение “Варненски младежки фестивал”, съвместно с JobTiger.

  Ако имате допълнителни въпроси или предложения, свържете се с екипа на JobTiger:
  тел.: 02 49 180 22,
  e-mail: office@jobtiger.bg
   

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ

CEO Conference, 10 май, София, Интер Експо Център

Собственици, управители и висши мениджъри на големи, средни и малки фирми ще се срещнат на 10 Май 2012г. в Интер Експо Център, София, за да обменят опит по темите "Управление на персонала", "Оптимизация на разходи", "Маркетинг по време на криза" и "Бизнес климатът в България - как да извлечем максимума?"

На конференцията ще срещнете настоящи и бъдещи партньори и ще научите повече за новите бизнес възможности. Повече информация и регистрации на www.ceoconference.eu
 
Код за партньорска отстъпка от JobTiger: we-jobtiger7r6s - 20%

Конференция за UX дизайн и ползваемост в София
05-07 юни 2012

UX дизайн е съвременно течение в дизайна, в което централно място заема потребителското изживяване и удовлетвореност. Конференцията за UX дизайн и ползваемост, организирана от Лукрат, ще се проведе от 5 до 7 юни в София.

Потребителите на JobTiger ползват 10% отстъпка от официално обявените цени за семинарите и тренингите с код: jobtiger.

За повече информация и записвания, посетете: http://www.uxsofia.com/bg/

Как да станем известни в Интернет без бюджет?

В динамични времена, когато всеки лев в бизнеса е от голямо значение, най-ценни се оказват знанията за печалби без инвестиции! Ето защо на 7 юни ще се проведе 4-тото издание на семинара "Интернет маркетинг с нулев бюджет", където ще се научим как да станем известни в Интернет без бюджет!

За информация и регистрация, посетете сайта на събитието: www.zero-marketing.com

Код за партньорска отстъпка: we-jobtiger7r6s