МИНАЛИ СЪБИТИЯ

 • Innovation Challenge 2012

  Приключи кандидатстването в състезанието за иновативни мениджъри Innovation Challenge 2012. Журито оценява подадените проекти, а в края на септември ще бъдат обявени финалистите.
  Трима души ще спечелят стипендии за EMBA програмата на City College/University of Sheffield.

  Чуйте съветите на преподавателя Стелиос Кехаяс за това “Как да бъдем иновативни?“
   
 • На 10 септември се проведе семинар във връзка с провеждането на първия стаж за студенти в държавната администрация

  Стажове в държавната администрацияНа 10 септември се проведе първия семинар по проект „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация”. На срещата присъстваха над 180 студенти и представители на държавната администрация, координатори на стажантската програма, наставници на бъдещите стажанти, представители на ръководствата на висши училища и кариерни центрове на университетите.

  Целта на срещата бе да представи тенденциите в административната реформа, принципите на работа в държавната администрация и възможностите за стаж и реализация на млади специалисти, правилата за провеждане на стажантската програма и детайли, свързани с първия едномесечен стаж, който ще се проведе от 17 септември до 17 октомври 2012 г.

  Интересът към първата вълна стажове в държавната администрация бе изключително голям. Общият брой кандидатствали студенти е 1247, а тест беше положен от 885 студенти. На 5 септември приключи провеждането на интервютата със студентите в различните структури на държавната администрация.

  Окончателното класиране на кандидатите за първата вълна стажове в държавната администрация вече е известно. Класирането е публикувано на www.staj.government.bg, www.government.bg  и на www.jobtiger.bg/staj/.
  Следете тези портали и за информация за предстоящата втора вълна стажове в рамките на проект „Създаване на капацитет за бъдещето - провеждане на студентски стажове в държавната администрация”.
   
 • JobTiger е сред националните финалисти на European Business Awards 2012/2013

  JobTiger е сред финалистите избрани от журито като символ на най-добрите практики в страната. Представянето на компанията е в категория Customer Focus и вече е публикувано на www.businessawardseurope.com.

  JobTiger продължава участието си в престижната надпревара и ще се бори за титлата „Национален шампион“.

  Ако желаете може да ни подкрепите на www.businessawardseurope.com.
   

ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

 • „Човекът, който ме вдъхновява“

  JobTiger търси новите български вдъхновяващи личности и ще обяви 30-те финалисти в инициативата на 1 ноември - Ден на българските будители.
  Номинирайте своята вдъхновяваща личност на www.jobtiger.tv/inspiration.
  Всяка седмица след гласуване остават трима финалисти с най-много гласове.

  Вижте финалистите до момента тук http://jobtiger.tv/inspiration/finalists/.

  Партньори на инициативата са Еконт България и Амета.
   
 • „ТОП ИКТ Работодател“

  National Career Days 2012 Гледайте видео интервюта с представители на 5-те ИТ компании, които подкрепят първата класация на най-добрите работодатели в ИТ сферата. Първи са Дженерали - Ивайло Йосифов, генерален директор, и София Христова, директор онлайн застраховане.

  На 10 октомври официално ще бъдат обявени най-добрите ИТ работодатели в България – победители в класацията „ТОП ИКТ Работодател“ 2012.
  Желаем на всички успех!

   

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ

Днес, 13 септември 2012, „Кариера в България. Защо не?“ 2012

Събитието се провежда за първи път през есента, а не по Коледа. Над 3500 кандидати са участвали в четирите издания досега, където над 100 водещи фирми в България са се представили с щандове, фирмени презентации и семинари, а повече от 30 водещи мениджъри са споделили своя опит. 68% от участниците във форума търсят възможности за по-добра кариера, а 51% от кандидатите ще се върнат или вече са се върнали в България.

За повече информация посетете сайта на събитието.