МИНАЛИ СЪБИТИЯ:

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:

 • Официално започна записването на работодатели за форум "Национални дни на кариерата 2011 – Добра Кариера, Добър Живот"

  Национални дни на кариерата 2011Официално започна записването на работодатели за десетото, юбилейно издание на форума за студентски стаж и кариера "Национални дни на кариерата 2011 - Добра Кариера, Добър Живот". Компаниите, заявили своето участие до 15 февруари 2011г., ще се възползват от специални отстъпки.

  "Национални дни на кариерата" е форумът, в който прераства ежегодния форум "Кариери - Добра Кариера, Добър Живот" на JobTiger по повод десетата година от своето основаване и националните си мащаби. "Национални дни на кариерата 2011" ще започне на 16 март в София, ще се проведе в седем града в страната и ще бъде придружен от книжка с полезна за студентите информация, в която компаниите могат да публикуват материали или да рекламират дейността си.
  Официален спонсор на форум "Национални дни на кариерата" отново е Нестле България АД. Традиционното партньорство за осма поредна година между най-голямата хранителна компания и организаторите на дните на кариерата е пряк израз на корпоративната ангажираност на Нестле България към обществено значими инициативи, както и естествено продължение на развиваната през годините стажантска програма.

  За форума:
  Дати и места на провеждане
  Условия за участие на работодатели
  Рекламно издание "Национални дни на кариерата 2011 - Добра Кариера, Добър Живот"
  Подробна информация за форум "Национални дни на кариерата 2011" можете да научите и на 02 49180 22 /23 или office@jobtiger.bg, Елеонора Тодорова, Анелия Стоянова.
   
 • 14-ти уикенд на HR екипите в България
  28-29 януари 2011 г., с. Чифлика, Троянско

  14ти HR уикендВ края на месец януари 2011г. ще се проведе поредната, 14-та, среща на HR екипите в България. Участниците ще могат да се включат в различни дискусии, да споделят проблеми или решенията им и да разкажат за своя практически опит в областта на човешките ресурси.

  Някои от темите, които ще бъдат разглеждани и дискутирани по време на събитието, засягат планирането и прилагането на компетентностни модели в практиката, стандарта Investors in People, внедряването на HR стратегии по време на съживяване на икономиката, въвеждането на практики и методики за поощряване на служителите и др.

  14-тия HR уикенд се провежда с финансовата подкрепа на Сожелайф България ЗАД Сожелайф България ЗАД За допълнителна информация за 14-тия HR уикенд можете да се обърнете към екипа на JobTiger на адрес office@jobtiger.bg.
  Вижте повече информация за предишните издания на HR уикенда >>
   
 • Управление на търговска марка. Успешни практики в бранд мениджмънта

  Brand Management Seminar
  На 10 февруари 2011г. ще се проведе семинарът "Управление на търговска марка. Успешни практики в бранд мениджмънта" с участието на трима водещи специалисти – д-р Дъдли Блосъм, доц. д-р Веселин Благоев, Филип Китов!
  Семинарът е предназначен за българските маркетинг и бранд мениджъри, както и останалите специалисти, свързани с процеса на изграждане и управление на търговска марка. Те ще научат последните тенденции за създаването на успешен бранд в България и в света, как и с какви методи големите корпорации управляват своите брандове.
  JobTiger.bg е официален медиен партньор на събитието!
  Вижте повече
   
 • GCDF – международна сертификационна програма за специалисти по човешки ресурси за кариерно развитие и консултиране

  Global Career Development Facilitator
  25 и 26 февруари 2011 г., СТЦ Интерпред, София
  За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи.
  Основен фокус на тренинга: Усвояване на умения за консултиране, коучинг, развитие на потенциала на служителите.
  Научете повече за сертификата Global Career Development Facilitator!

  За записване и подробности може да се обръщате към екипа на Джобтайгър или да пишете на и-мейл: gcdf@jobtiger.bg
   
 • Национална стажантска програма за млади лидери Empower 2011

  Очаквайте съвсем скоро официалния старт на записване на фирми за участие в "Национална стажантска програма за млади лидери Empower" 2011!
   
 • Имат ли служителите ви нужда да подобрят знанията си по ЧУЖДИ ЕЗИЦИ!?
  Обучете ги безплатно с програмата "Аз мога"!

  Аз мога - чуждоезиково обучение Джобтайгър организира групи по езици (английски, испански, немски, италиански или други по желание на клиентите) за компании, които имат 10 или повече служители за едно и също ниво, в удобна за компанията зала, в рамките на същата програма.

  За повече информация:
  Джобтайгър ООД, Т: 02/ 49 180 24
   

 

 

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС:

 

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ:

Сожелайф България ЗАДСожелайф България ЗАД

Сожелайф България е дружество, основано през май 2007 г. и е част от групата "Сосиете Женерал Застраховане", която вече е представена в повече от 15 страни по света и е бързо разрастваща се в Средиземноморския басейн, Източна Европа и Азия. Сожелайф е в топ 10 на животозастрахователите в България, с повече от 150 000 клиента.

Опитът на Сожелайф се крие в пълното интегриране на защитни компоненти в програмата за социални придобивки на служителите на своите клиенти, като прибавяме добавена стойност за персонала и допринасяме за по-голямата лоялност и удовлетвореност на служителите към компанията. Сожелайф предлага застраховки свързани със защита, здраве и спестяване, предназначени за МСП и корпоративни клиенти (социални придобивки за служителите).

Целта на Сожелайф е да разработва иновативни и гъвкави застрахователни решения, съобразени с изискванията на своите партньори, т.е. компании, брокери, финансови компании.

Контакти:
Седрик Шо, Главен Изпълнителен Директор,
Т: + 359 2 932 02 38 | E: sogelife.partnerships@socgen.com | Ф: +359 2 981 28 33
София, бул."Александър Стамболийски" 73
www.sgeb.bg/bg/sogelife.html