МИНАЛИ СЪБИТИЯ

 • Тигърски награди, месец октомври

  Конкурсът наближава заключителната си фаза. Отново изтече един месец и отново е време за награди!
  През този месец се състезаваха 15 истории и резултатите са следните: По 37 гласа получиха: Изборът на журито (за кой ли път) отново е разказ на Балада – „Белият”.

  Крайният победител и горд собственик на цифровата видеокамера на Sony е Таня Индова с “Пречупени слънца”.
  Да и е честито и нека да и е полезна не само в работата, а и за прекрасни лични моменти!

  До края на конкурса остават още два месеца и следващата награда (за ноември) ще е цифров фотоапарат Canon Digital IXUS 115HS от bomba.bg.

  Вижте всичко за правилата и наградите >>
  Не забравяйте и годишната награда Apple iPad 2!
   
 • Дни на кариерата
  Сектор: ИТ, Телекомуникации, BPO (Business Process Outsourcing)


  Logo Dni na Karierata На 12 октомври 2011г. в СТЦ "Интерпред", зала "София" се проведоха специализираните "Дни на Кариерата", посветени на секторите IT, Телекомуникации, BPO.

  В събитието участваха 35 водещи компании и беше посетено от над 500 студенти и млади специалисти.

  Компаниите предлагаха отворени позиции за стаж и работа, както и разказваха на студентите какви са необходимите качества за съответните позиции. Специалисти подбор от JobTiger консултираха и даваха съвети на посетителите относно тяхната кариера и кариерно развитите.

  За първи път се проведе семинарна програма с уоркшопи и решаване на казуси, подготвени от компаниите-участници. Компаниите презентираха проблеми от реалния бизнес, които предизвикаха голям интерес за студентите. Вижте презентациите.

  Томбола с награди за посетителите беше другото нововъведение, пожънало голям успех. Раздадоха се Powerball за разпускане, удобен пуф, MP3player, принтер HP Deskjet 1000, мобилен телефон LG GD 510, безплатен пропуск за най-престижната конференция на Microsoft разработчиците – DevReach и много други награди.

  Очаквайте следващите браншови информационни срещи на 23 ноември 2011 г.! Сектор: ФИНАНСИ И ЗАСТРАХОВАНЕ | МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ | ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.
   
 • KOSHER.BG

  Logo Kosher.bgКлубовете в новата социална мрежа за студентски клубове по интереси в Кошера са вече 16 на брой.

  Някои от тях вече изпратиха бюджет, в който описват помощта, от която се нуждаят, както менторство така и средства за осъществяване на дейността им.

  Предстои представяне на Kosher-a в още много университети:
  • 15.11.2011, 14:00ч. Нов български университет, гр.София;
  • 16.11.2011, 18:00ч. Университет за национално и световно стопанство, гр.София;
  • 18.11.2011, 15:00ч. Университет по хранителни технологии, гр.Пловдив.

  За въпроси и повече информация: kosher@jobtiger.bg
   
 • Конкурса за логото на „Национални дни на кариерата” на JobTiger

  Logo_NDKСлед  близо два месеца усилена надпревара и над 200 одобрени проекта за лого на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот, журито на кариерен уеб сайт и HR компания JobTiger – организатор на форума и конкурса, избра безапелационно своя победител. Проектът на Йонко Пътев ще бъде символ на най-големия кариерен форум в България.

  Проектът за лого на Йонко Пътев спечели конкурса благодарение на своя, семпъл и ненатрапчив дизайн, който напълно символизира концепцията на форум „Национални Дни на Кариерата“. Логото е  лесно разпознаваемо, позволява да бъде адаптирано към различните визии на събитието и съпътстващите го формати, да бъде прилагано комплексно в техните визуални решения.

  Победителят Йонко Пътев печели обявената паричната награда в размер на 1000лв, ще има възможността да включи JobTiger и „Национални Дни на Кариерата“ в своето портфолио с клиенти и ще получи препоръка за своята работа.

  "Национални дни на кариерата" е най-големият кариерен форум в страната, който вече 10 години се организира от кариерен сайт и HR компания JobTiger. Целта на форума е да се обединят усилията в откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади специалисти, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал.

  За допълнителна информация относно конкурса за лого на "Национални Дни на Кариерата" и финалистите, посетете: http://careerdays.bg/
   
 • Известни са най-големите корпоративни дарители в България за 2011

  BDFНа 5 октомври 2011 Български дарителски форум връчи наградите “Най-голям корпоративен дарител” 2011г. Наградите се връчват за шеста поредна година и отличават социално отговорните компании в страната.

  Традиционно, освен в България, наградите “Най-голям корпоративен дарител” 2011 се връчват в още 6 страни от Централна и Източна Европа (Полша, Русия, Словакия, Украйна, Унгария и Чехия) като част от програмата за развитие на отговорно корпоративно дарителство CEENERGI 2, която се изпълнява от Български дарителски форум в партньорство с Чешкия дарителски форум.

  Вижте всички номинирани и наградени >>
   
 • Американският университет в България празнува 20-годишния си юбилей

  AUBGНад 500 официални лица, приятели, възпитаници, преподаватели, студенти и служители на Американския университет в България отбелязаха на 3 октомври 20-тия юбилей на Американския университет в България. 

  „Американският университет в България е специално място, където българският дух и образователни традиции се преплитат с модерните образователни тенденции на глобализиращия се свят – неслучайно при вас са си дали среща млади хора от повече от 40 държави... Възпитаниците му заемат лидерски позиции не само в България, но и в престижни международни компании, в правителства и държавни администрации, в значими неправителствени организации по целия свят”, каза в своя поздравителен адрес министър Игнатов. На церемонията той удостои университета с почетния знак на Министерството на образованието, младежта и науката.

  Вижте целият текст >>
   

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

 • Дни на кариерата
  Сектори: ФИНАНСИ И ЗАСТРАХОВАНЕ | МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ | ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ


  Dni na KarierataДата: 23 ноември 2011г.
  Място: СТЦ "Интерпред", зала „София”.

  Специализираните „Дни на кариерата” продължават със секторите финанси и застраховане, маркетинг и продажби, обслужване на клиенти!
  Мястото е същото: Интерпред, зала „София”.

  Кой ще присъства: Tърговски и финансови компании, банки, застрахователни дружества, маркетинг и PR агенции, вериги за бързооборотни стоки и компании от всички области на производството.
  • Kомпании-работодатели, предлагащи свободни работни позиции;
  • Агенции за подбор на персонал, набиращи специалисти;
  • Всеки, който се интересува от водещите компании-работодатели.

  Формат на мероприятието:
  • Срещи с работодатели и провеждане на интервюта;
  • Семинарна програма: презентации, демонстрации, казуси и т.н.;
  • Томбола за най-активните участници в събитието.

  За записване и повече информация
   
 • БГ Сайт 2011
  10 и 11 ноември 2011 г.

  BG Site 2011 На 9.10.2011 приключи регистрацията на сайтове в дванадесетото издание на БГ Сайт. От 10 ч. на 12 октомври - до 16 ч. на 7 ноември ще тече гласуването на журито и публиката! Всички участници могат да си изтеглят банери за да улеснят своите фенове, които искат да ги подкрепят.

  Победителите в БГ Сайт 2011 ще бъдат обявени на официална церемония, която ще се състои на 10 ноември в Рейнбоу плаза.

  JobTiger e организационен партньор на БГ Сайт 2011!
   
 • Дни на кариерата в рамките на БГ Сайт 2011
  11 ноември (София)

  Всяка година, едновременно с провеждането на уеб семинара на БГ Сайт, се провеждат "Дни на кариерата" за млади специалисти в сферата на уеб технологиите и уеб дизайна. Носете CV-то си и гениалните си проекти! Ще има кой да ги оцени! А може да получите и неустоимо предложение за работа!

  За повече информация посетете  страницата на събитието в JobTiger.bg.

   
 • На 8 ноември 2011, за втора поредна година, Фондация „Empower united” ще раздаде 200 000 лв за стартиращ бизнес

  EmpowerПрез м. октомври т.г. станаха известни десетте проекта, които ще се състезават на финала на най-големия конкурс за нови идеи и стартиращи фирми в България – Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи. По време на последния кръг на оценяване, те ще трябва да защитат проектите си пред жури, в което влизат представители на Министерство на Икономиката, Американското посолство в София, собственици, изпълнителни директори и изявени бизнес лидери от организациите-партньори на конкурса.

  Вижте повече за финалните проекти.
  Вижте статистика от подадените кандидатури през тази година.

  От 31.10.2011 г., Фондация Empower United започна да публикува кратки видео визитки на финалистите. Следете ни във Facebook, Twitter и Vimeo.
   
 • Дни на кариерата в Технически университет - София
  16 и 17 ноември (София)

  За шеста поредна година ще се проведе кариерният форум в Технически университет - София.
  Както всяка година той ще даде възможност за директен контакт между студентите и фирмите, техни потенциални работодатели. Компаниите ще могат да представят информация за своята дейност, за свободни работни и стажантски позиции, както и да се срещнат и разговарят със заинтересовани студенти.

  Форумът ще се проведе на 16-ти и 17-ти ноември 2011г. в 1-ви и 12-ти учебни корпуси /централни фоайета/ на ТУ София.
   
 • КАЛЕНДАР НА ПО-ВАЖНИТЕ СЪБИТИЯ

  Календарът със събития, в които JobTiger участва, става все по-дълъг и по-интересен!
  Вижте всички събития до началото на 2012 г. и бъдете добре дошли в тях.
   
 • Работна среща по проект „Европейски наръчник по труда Румъния-България”

  Представител на JobTiger ще вземе участие в работната среща по проект „Евроейски наръчник по труда Румъния – България“.

  Основната цел на проекта е да премахне съществуващите пречки пред мобилността на работниците в трансграничната зона между България и Румъния; да осигури повече прозрачност в професионалното обучение и получаване на квалификации; да улесни назначаването на специалисти и квалифициарани работници и да подпомогне интерактивната обмяна на всички участници на трансграничния пазар на труда.

  По време на срещата ще бъде официално представен създаденият в рамките на проекта информационен портал www.eujobmap.eu за търсещите работа в трансграничния регион, както и инструменти за насърчаване на трудовата мобилост в Европа.

  В тази връзка, Моника Будинова, HR & Recruitment мениджър в JobTiger, ще направи предствяне на инструментите за търсене и предлагане на работа в България.
   

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ

Eventex Seminar 2011

Бихме искали да ви поканим на Eventex Seminar 2011 - семинар за организатори на специални събития - тренинги, обучения, партита, семинари, концерти и специални събития от всякакъв характер. Семинарът ще се проведе на 16-17 ноември 2011 в Хотел Експо, София.

Еventex Seminar 2011 е единственият семинар в България за организатори на специални събития, а лектори са представители на водещи фирми и специалисти с богат опит в областта на събитийния мениджмънт. Контактите, които можете да създадете за двата дни на семинара са ненадминати.

За повече информация и регистрация: www.eventex.bg/seminar
Код за 10% отстъпка: jobtiger.

МВА & Masters събитие
София, 21 ноември

Срещнете се с водещи международни унивеситети, предлагащи МВА образование и специализирани Магистърски програми.

Access MBA Tour
 • Индивидуални срещи и семинари в малки групи с представители на водещи международни бинзнес училища;
 • Тематични семинари, фокусирани върху магистърски програми по мениджмънт, маркетинг, финанси и др;
 • Безплатни консултации за GMAT  подготовка;
 • Индивидуални консултации с МВА специалист;
 • Интерактивни конференции.
Местата са ограничени, регистрирайте се тук за да участвате.
www.accessmba.com

Среща на мениджъри от клуб Next Generation със студенти в УНСС

На 08 ноември клуб Next Generation организира презентация на тема „Ако съдбата ти затвори вратата – влез през прозореца”.

Презентацията ще се състои на 8 ноември, от 19:00 ч., в зала 2005 на УНСС, София, където мениджърите от ново поколение, сред които и нашият колега Павел Хаджиев, ще разкажат своите лични истории и ще дадат съветите си за успех в кариерата.

JobTiger.bg е официален партньор срещата.