Секцията Employer Branding в JobTiger.bg представя най-предпочитаните работодатели в България. Тук компаниите представят структурата, социалните политики и възможностите за развитие и растеж, които предоставят на своите служители.

Employer Branding JobTiger Секцията Employer Branding в JobTiger.bg е мястото, отделено специално за вашето корпоративно представяне, с гарантирани 45 000 показвания на месец! Услугата дава възможност и за подобряване позиционирането на корпоративния ви сайт в Google, като същевременно утвърждава имиджа, който компаниите искат да наложат пред своите партньори и служители.

Сега JobTiger.bg ви предлага два вида корпоративни представяния: статично и динамично!
  • Статично:
    Услугата включва текстово и графично представяне на компанията на собствена страница в JobTiger.bg с индивидуален дизайн, предоставен от работодателя. Представянето е достъпно, както от всички активни обяви на работодателя, така и от всички останали секции на сайта. При нужда JobTiger може да предостави като допълнителна услуга изработването на HTML страницата и съдържанието й.
  • Динамично:
    Услугата включва текстово и графично представяне на компанията в собствен канал в www.JobTiger.tv, с включени в пакета до две новини и едно видео на месец (предоставени от работодателя). При нужда www.JobTiger.tv може да предостави като допълнителна услуга изработването на тези материали.

    Повече информация може да получите на тел. : 02/49 180 00