ЕСЕННИ СЪБИТИЯ НА JOBTIGER
Срещнете се с бъдещия си работодател на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг!
Краткият път към професионално развитие минава през Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг! Възможностите за развитие в секторите на бъдещето ви очакват онлайн и на живо. Над 50 работодатели вече очакват новите си служители!

Само се регистрирайте и елате във вашия град и виртуално:
София - 7 октомври 2021
Пловдив - 12 октомври 2021
Варна - 14 октомври 2021
Габрово - 21 октомври 2021

Виртуален ден - 20 октомври 2021

Срещнете се с представители на водещи компании като Tek Experts, GlobalFoundries, Inensia, Soitron, TINQIN, Schwarz IT Bulgaria, TSD Services и много други.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор е Amdocs, бронзов спонсор е Accenture.

Очакваме ви!
Продължава регистрацията и за втория есенен специализиран кариерен форум Дни на кариерата

Единадесетото издание на единствения специализиран кариерен форум в икономическия сектор в България ще се проведе на живо на 23 ноември (вторник) 2021 г. - във фоайето на Университета за национално и световно стопанство и виртуално - на 25 ноември (четвъртък) 2021 г. - в платформата на Brazen Technologies.

Ежегодното събитие, организирано от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, ще срещне млади специалисти от различни професионални области с водещи български и международни компании.

Повече от 20 компании вече са се записали за участие, давайки сериозна заявка за силно фирмено присъствие и голям избор от отворени позиции.

Повече информация за събитията и начините за регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/employers
events@jobtiger.bg
+359 88408 6003
+359 884 070 906