Официално започна регистрацията за семинара, който Едуард де Боно ще проведе в София, Зала 1 на НДК.
Регистрирайте се за участие на преференциална цена.

Семинар на Едуард де Боно в НДКТова събитие e дългоочаквана и единствена възможност за много хора да се срещнат с Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена – и да научат как неговите широко приветствани концепции за "ново мислене" могат да бъдат приложени за иновации, бизнес развитие и растеж в периода след кризата.

Целта на семинара е да даде силен положителен импулс на българския бизнес и на цялото общество в техния стремеж да продължат напред в трудните времена.

JobTiger е партньор на събитието, благодарение на което можете да получите специална отстъпка при регистрацията. За да получите код за отстъпка се свържете с организаторите от Проджекта на тел. (02) 9831094 или info@debono-bg.com.
 
Повече информация за събитието можете да намерите на www.debono-bg.com.


За Едуард де Боно:


Едуард де Боно е един от най-изтъкнатите мислители на човечеството на всички времена, който се ползва със световна известност като пръв авторитет в областта на творческото мислене и иновациите. Неговите концепции са движеща сила за иновациите, лидерството, творчеството и решаването на проблеми. Едуард де Боно е автор на понятието, концепцията и инструментите за латералното мислене, което е включено като термин в Oxford Dictionary и намира широко приложение в бизнеса – например в т. нар. латерален маркетинг.

Неговите концепции са особено популярни в бизнеса. Ексклузивните му инструменти и методи дават удивителни резултати в организации по целия свят.

С използването на техниките на де Боно, следните известни организации драстично са подобрили своята производителност и резултати:
  • Дюпон спестява $30 милиона като елиминира 9 стъпки в производствения процес на Kevlar® (изключително здрав полимер, широко използван за производство на бронирани жилетки и други продукти);
  • Пруденшъл Иншурънс изобретява застраховката Living Benefits, превърнала се в стандарт за световната застрахователна индустрия;
  • Боинг преодолява безизходно положение в отношенията между мениджмънта и синдикатите;
  • Моторола разработва и пуска на пазара първият PDA/MP3 плеър;
  • 3M разработва иновативни продукти, които имат голям успех, като например Duct Tape;
  • ABB увеличава печалбата на един от своите клонове от $0 до $60 милиона само за 2 години;
  • Великобритания намалява броят на безработните от 3 милиона до 1 милион;
  • Рок-групата Юритмикс изписва благодарност към Едуард де Боно на корицата на свой хитов албум.
Едуард де Боно е съветник на различни правителства, градски и регионални власти и глобални организации, работещи на макроравнище по въпроси свързани с икономиката, безработицата, социалната политика, рецидивизма, пенсиите, здравеопазването, финансите, транспорта, образованието, разрешаването на конфликти, съдебните процеси, разработването на сценарии за бъдещето и други.