Career Days FMI 2012„Дните на кариерата във ФМИ“, организирани от JobTiger и Кариерния център на факултета по математика и информатика на СУ „Климент Охридски” тази година подложиха на изпитание студоустойчивостта и желанието на младите ИТ специалисти за успешна кариера. Въпреки това, за трета поредна година водещите работодатели, предлагащи стаж и работа в сферата на Информационните технологии, се срещнаха със студентите от ФМИ.

Изключително сме доволни от факта, че броя на компаниите – участици отбеляза нов ръст спрямо предходните години и лошите метеорологични условия не попречиха на доброто настроение и ползотворните срещи между фирмите и посетителите на техните щандове.

В подготовката на събитието се включи целия ни екип и въпреки ветровитото време, успяхме да вдигнем и укрепим с всички подръчни средства 49-те шатри, под които да се „приютят“ фирмите.

На най-голям интерес се радваха добре познатите и успешно позиционирани на пазара компании, от които получихме чудесни отзиви, както и някои критики, свързани главно с летящи листовки, падащи банери и местещи се шатри.

Обещаваме за следващата година да поръчаме умерено топло, безоблачно и прохладно време, както и още повече целеустремени студенти, които да открият попрището си именно на организирания от JobTiger форум!