ТРЕМОЛ ООД
Благоевград www.tremol.bg 20 - 50 служителя

Компания

"ТРЕМОЛ" – ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано през 2002 г. в град Велико Търново. За кратко време фирмата се утвърди като водещ производител на фискални  и други ПОС устройства в страната и на външни пазари. Функционален дизайн, качество и надеждност са основните параметри характеризиращи произвежданите продукти. Фирмата притежава изградена дистрибуторска мрежа в повече от 50 града на страната, но основният обем от производството е насочен към външни пазари.

За кратко време компанията се нареди и утвърди сред водещите производители на фискални и ПОС устройства в страната. В нейният актив са богата гама от устройства - касови апарати с фискална памет, фискални и ПОС принтери, предназначени както за българския, така и за външни пазари.  Функционален дизайн, качество и надеждност са основните параметри характеризиращи произвежданите продукти.
От месец април 2004 г. фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2000.
През юли 2006 г. стартира дейност Тремол SMD - компания за производство на електронни компоненти, част от Тремол Груп България. Компанията се намира във Велико Търново на площ от общо 2300 кв. м. производствена,  административна и конструкторска части. 

Zaplatomer Banner